Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

"Музикалните идоли на България"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Съб Мар 15, 2008 10:46 pm    Заглавие: "Музикалните идоли на България" Отговорете с цитат

Извинявайте, че правя нова тема, но не намерих подходяща, където да напиша това - в повечето се обсъжда Мюзик Айдъл 2, а предишните айдъли нямат обща тема и ме мързи да пиша за всеки поотделно. Wink

Та... на 26.03.2008г. с вестник "Tруд" излиза компилацията "Музикалните идоли на България", в която ще са включени първите авторски песни на 9 от айдълите от първия сезон.
Обложката ще изглежда така:

Повече инфо:

На 26 март в целия тираж на вестник Дневен Труд ще излезе новата музикална компилация на финалистите от първия сезон на Music Idol. Дискът - „Музикалните идоли на България”, съвместен проект на Вирджиния Рекърдс и GLOBUL, ще се разпространява напълно безплатно за читателите на вестника.

В уникалния албум освен дебютният хит сингъл на Невена „За тебе песен нямам”, ще влязат и чисто новите парчета на Пламен Пътов, Деница Хаджииванова, Валя Димитрова, Кремена Димитрова, Стефан Лалчев, Илияна Ковачева и Румен Нехризов. Теодор Койчинов ще влезе в колекцията със соловия си сингъл „Аз и Ти/Ти и Аз”, към който в ефир този месец тръгва и видео. В „Музикалните идоли на България” ще влязат и двата дуета на Невена от дебютния й албум ‘Без страх’ – “Къде Гледаш?” заедно с Пламен и “Всеки път обиквам те” заедно с Тео.
С чисто нови самостоятелни песни вече могат да се похвалят Пламен, Стефан и Кремена. Характерният тембър на Пламен пасна идеално за аренби парчето „Странен” (по текст на Лора Владова). Стефан пък се превърна в нов рок герой, на чиято харизма Токио Хотел могат да завидят. Неговото ново парче се казва „Глупаво, нали?” и е по текст на Ваня Щерева. Порастналата Кремена пък вече разбива момчешки сърца с лъскавото поп парче „Поща без адрес” (по текст на Руши Видинлиев).

За проекта „Музикалните идоли на България” и за своите първи професионални записи в студио заедно влязоха Илияна и Румен. Те записаха закачливия дует „Изключено”, по текст на Ваня Щерева.
За първи път в компилацията ще можете да чуете и съблазнителното дамско трио в състав Деница, Валя и Кремена, които дават сериозна заявка за новите градски поп принцеси с песента „Май че ти харесва” (по текст на Лора Владова).

И накрая, специално за всички фенове на новата българска поп музика е общата песен на Невена, Тео, Пламен, Деница, Валя, Кремена, Стефан, Илияна и Румен – „Нищо няма да спре” (по текст на Лора Владова) – чуйте какво става, когато най-добрите млади таланти обединят сили.

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Пон Мар 17, 2008 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много е хубаво това,че са направили съвместен техен албум Very Happy Непременно ще си го купя Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
WENDY

МнениеПуснато на: Пон Мар 17, 2008 11:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези песни ги очаквам с нетърпение от месеци... Razz Още около Коледа разбрах как се казва песента на Пламен, една моя позната ми каза. Първо загатна, че е една дума и започва със "С" и завършва на "Н". Сигурно 2-3 часа съм гадаела как може да е заглавието и всякакви варианти ми минаха през главата, но така и не познах в крайна сметка... Laughing

Та да си мина на думата, че се отплеснах... клипа на Тео излезе днес. Smile
А в същия ден, когато излиза диска (26-ти), айдълите от първия сезон ще гостуват в Мюзик Айдъл 2 и ще изпълнят общата песен "Нищо няма да спре". Wink

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Вто Мар 18, 2008 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес гледах клипа му по МАД много е хубав,но още не е качен във vbox7...Там е качена самата песен- http://www.vbox7.com/play:ee8b3dbe
Върнете се в началото
WENDY

МнениеПуснато на: Вто Мар 18, 2008 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Качен е във vbox7, даже вчера го гледах точно от там. Wink
Ето: http://www.vbox7.com/play:a46110d9

МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2008 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Купихте ли си диска? Laughing И ако не, чухте ли песните от някъде?

Тези, които си ги знам от преди ("За тебе песен нямам", "Къде гледаш", "Всеки път обиквам те" и "Аз и ти/ ти и аз"), си ме кефят. Wink

От новите ми харесаха "Странен" на Пламен; "Май че ти хареса" на Дени, Валя и Кремата; общата песен "Нищо няма да спре" и "Глупаво, нали?" на Стефан.

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 10:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз го имам диска и е много готин! Супер!
Върнете се в началото
louloudia

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Почти всички песни от диска ми харесват, някои повече, други по-малко, но като цяло всички са хубави. Very Happy
А в Мюзик айдъл 2 бяха страхотни, както винаги Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети