Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 11:23 pm Заглавие: Conquiztador |
|
|
Ии реших да пусна тема, чрез която да популяризирам сайта. Мисля, че не е задължително темите, пуснати в секцията да са само за форума, мисля че е редно да си пускаме и такива сайтчета с игри.
Та по-накратко, това е онлайн игра, бих я оприличила най-много на Стани Богат. Идеята за играта не е българска, но вече я имаме и в БГ вариант. Интересно е, има доста въпроси, от които можете да научите не малко неща. Играете с двама съперници, имате карта на България с 28-те области. Можете да играете с непознати потребители, в които игри увеличавате ранговете си за деня, или пък да играете в стаи с приятели, като не увеличавате или намаляте точките си, а просто се забавлявате. Има и форум към играта, можете да пускате и собствени въпроси. Всяка игра се провежда в две части, имате въпроси с четири дадени отговора и въпроси, в които отговваряте само с числа. Това вече ще си прочетете в сайта. Правите си един фрий рег, след като минат 5 дни или седмица, не си спомням точно, можете да играете и в стаи.
Както и да е, наистина е интересно, за сайта разбрах от братовчедка ми и зарибих всичките си приятели. Супер идейно е, препоръчвам ви да влезете и да се регистрирате, за поне две-три игри, ще се зарибите, сигурна съм
Ако има въпроси - насреща съм, ако има и зарибени, пишете с какъв ник-нейм сте, за да направим някой път една обща приятелска
ПС: там се подвизавам като Necrotic
PS2: нямаше да е зле да ви напиша и името на сайта
www.conquiztador.bg
_________________ Няма такива филми... |
|