Предишната тема :: Следващата тема |
Коя да бъде мис Тийн? |
а/desi_jc |
|
35% |
[ 7 ] |
b/емчето |
|
30% |
[ 6 ] |
c/el4eto |
|
35% |
[ 7 ] |
|
Общо гласове : 20 |
|
Автор |
Съобщение |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
6tefkata написа: |
Тва изобщо не е честно!!!
Мисс_сиксти нарочно не иска да участва,за да се отърве и ПАК да не пусне снимки.
А пък Стоянчо директно си става мистър Тийн,поради липса на други участници. Честито,печелиш дъвка без косъм. |
Хаха - еми ти не си ми искала, пък и не качвам в нет щот от апарата са много големи и prikachi.com почва много да цикли страшно и ми забива целия компютър! Дай си скайпа и щи прата! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 12:43 pm Заглавие: |
|
|
А не искам да участвам защото дори да спечеля, много бързо ще ми отлети титлата - след няколко месеца вече няма да влизам в категорията - "тийн" _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 12:45 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
А не искам да участвам защото дори да спечеля, много бързо ще ми отлети титлата - след няколко месеца вече няма да влизам в категорията - "тийн" |
То и аз да спечеля и мойта ще излити, но е важно купон да става пък |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Така - хайде да обобщим информацията за по -лесно :
Стефи:
Кисс:
Емчето:
dark girl
Цитат: |
Град:Бургас
Име:Виолета димова Куртева
Рожденна дата:04.07.1992г.
Коса:Кестенява
Очи:Кафяви
Височина (см):около 160 см
Тегло (кг):52 кг
Цигари:Не
Алкохол:Понякога
Зодия:Рак
Хоби: Поезия,Проза, Рисуване,Фотография, стоене на компа
Слушана музика:Метъл, Рок, Индъстрил
Любима емотиконка: Ъ?
Деската:
Елче:
Плами:
Или:
[/b]
Лил:
JKM:
Цитат: |
1. Име: Емануела
2.Пол: Момиче
3.Град: Кърджали
4.Коса: Кестенява и къдрава ( за мое огромно нещастие )
5.Очи: Пъстри
6.Дата на раждане: 14.01.1993
7.Зодия: Козирог
8.Години: 15
9.Ръст: 1.67
10.Тегло: 70 кг.
11.Алкохол:ДА
12.Цигари: Да |
Име:Лилия Рогачева
Рождена дата:13 март 1993
Години:15 (party)
Роден град:Самоков
Учи в : 1АЕГ, София
Очи:почти черни (party)
Коса:тъмно кафява
Височина:1,76
Тегло:57 кг
Зодия:Риби (blush)
Любими занимания: разходки с приятели,разходки из природата,четене на фентъзита |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 1:54 pm Заглавие: |
|
|
Ако съм пропуснала някой да се обажда докат е време?  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 2:07 pm Заглавие: |
|
|
А ето и няколко въпроса от мене - чакам отговорите на лично с. - имате минимум 5 дни за отговори щот пътувам в пнеделник!Такамм:
1:Мисъл или реплика от книга, или филм - нещо,което ви е впечатлило и ще запомните
2:Лично прозрение - някакъв девиз, нещо на което животът ви е научил или в което вярвате
3: Какво са звездите без блясък (Мен лично ми е любопитно от както чета списанието )
4: Защо харесвате "Блясък" (Разбирай те го както искате - списанието, форума, или същ. име от м.р. ед.ч.)
5: Какво мислите за независимостта на Косово (Нали не върви конкурс, без политически въпрос към претендентите?
Хайде блъскайте си главите сега! Чакам да видя кво ще измислите... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Ето ги и моите въпросчета. Имате и от мене минимум 5 дена да ми отговорите на лично. Таа.. започвам директно
1. Кои са ви фаворитите за спечелване на конкурса, ако вие не сте сред финалистите ? (тука отварям скоба да поясня, че е желателно всеки да си каже мнението как би гласувал ако беше на наше място, така че никой да не се притеснява да си каже, само защото ще обиди някой. )
2. Кое е най - потресаващото нещо, което ще помните винаги ?
3. С кои свои качества мислите, че превъзхождате другите ? (не бъдете скромни )
4. Известна личност на която искате да приличате, подражавате ? С какво му/и симпатизирате ?
5. Какво мислите за 15 годишното момиче, което наскоро роди детенце без да подозира, че е била бременна ? (пресен случай от последните дни, който шокира всички)
Хайде чакам вашите отговори. Много ми е любопитно кой как ще отговори. Успех !! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 9:08 pm Заглавие: |
|
|
За какво ще използвате титлата си и ще се борите ли за световен мир?
Най-важното човешко качество е ..... Защо?
Вътрешната или външната красота е по-важна? Защо?
Представата ви за идеален мъж и жена ( задължително и за двете.Избройте както и черти от външния вид, така и от характера и на мъжа и на жената!)
Направете подробно описание на себе си като харакактер.С какво обичате да се занимавате, хобита, интереси, цели в живота и всичко, което ви хрумне.
Отговорите се приемат само на ЛС. Имате доста дни така че мисля, че ще се справите с въпросите. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 9:11 pm Заглавие: |
|
|
А отговорите на въпросите и на 3те ли да ни пращат всички въпроси или на мене отговорите за мойте например и после журито да си изпращаме другите отговори? Ако ме разберете евала _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Еми мацки ние 3те за са си свършихме работата, който събере сички отговори нека пише тук че да се знае, и ще обсъдим как да процедираме по-нататък!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Авг 16, 2008 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Еми Йони на тебе отговорите на твойте и после ще обсъдим кой кво е получил! Че да не ги затормозяваме излишно! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 11:10 am Заглавие: |
|
|
Аз се заемам! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 3:42 pm Заглавие: |
|
|
Отговорих на Мимето и Маги. Остана ми Йони, ама засега ще си направя почивка. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Отговорих и на 3-те още сутринта.. _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 6:46 pm Заглавие: |
|
|
Отговорих на всички! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|