Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Презервативи
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС
Предишната тема :: Следващата тема  

Какви презервативи използвате?
а/Durex
68%
 68%  [ 31 ]
б/Lifestyles
2%
 2%  [ 1 ]
в/Vitalis
4%
 4%  [ 2 ]
г/Sportex
15%
 15%  [ 7 ]
д/Long love
0%
 0%  [ 0 ]
е/други
8%
 8%  [ 4 ]
Общо гласове : 45

Автор Съобщение
smitey

МнениеПуснато на: Сря Мар 12, 2008 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Дюрекс е за мен. Wink
Иначе, каквото и да си говорим, колкото и да се възмущаваме все ще има такива деца като smitey и "приятелките му", които не могат да си избършат г*за, а пък са тръгнали да се правят на всезнайковци и да си врът спиралите. Това горното е същото, като брата на моя приятелка, който е на 12, ти се опитваш да му натикаш нещо в главицата той се хили.
Гаф, естествено, става и на предпазливите. Винаги може да се случи нещо, което не си предвидил, съвсем нормално е. Работата е там поне да се опиташ да се информираш максимално и да си отговорен освен към себе си, но и към партньорати.
За късането на презервативите - знам, че и мястото където са съхранявани и температурата, преди да бъдат използвани, може да повлияе. Момчетата имат навика да си ги държат в протфейлите Rolling Eyes и джобовете с дни. Това за съжаление е неизвежно. Confused

на колко си бе пикло, че ми говориш така ? не съм можел да " си избърша г*за" като знаеш нещо и веднага реши по всички въпроси си много компетента. дори не си прави труда да отговаряш, няма да ме видиш в този форум повече, не ми е интересно да комуникирам със същества с емоционалното развитие на ниво червей.

аз те разбрах много добре и веднага казах и на сегашната ми и предишната ми и те пак се консултираха и пак същото им казаха

това, че не можеш да четеш, е друг въпрос, защото ти казах, че се прави това след консултация с гинеколог. или върпосните гинеколози нищо не разбират или истината е някъде по средата

елемтарното ти съзнание явно не може да обгърне идеята, че нещата нямат само една страна, но аз ти прощавам

ПП: пак ти казах дори не си прави да отговаряш, няма да ме видип в този форум пак, асамо ще се покажеш като по-глупава отколкото си

Soldiers... welcome to the Suck!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
insanity_666

МнениеПуснато на: Сря Мар 12, 2008 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

smitey написа:
VIVI написа:
Дюрекс е за мен. Wink
Иначе, каквото и да си говорим, колкото и да се възмущаваме все ще има такива деца като smitey и "приятелките му", които не могат да си избършат г*за, а пък са тръгнали да се правят на всезнайковци и да си врът спиралите. Това горното е същото, като брата на моя приятелка, който е на 12, ти се опитваш да му натикаш нещо в главицата той се хили.
Гаф, естествено, става и на предпазливите. Винаги може да се случи нещо, което не си предвидил, съвсем нормално е. Работата е там поне да се опиташ да се информираш максимално и да си отговорен освен към себе си, но и към партньорати.
За късането на презервативите - знам, че и мястото където са съхранявани и температурата, преди да бъдат използвани, може да повлияе. Момчетата имат навика да си ги държат в протфейлите Rolling Eyes и джобовете с дни. Това за съжаление е неизвежно. Confused

на колко си бе пикло, че ми говориш така ? не съм можел да " си избърша г*за" като знаеш нещо и веднага реши по всички въпроси си много компетента. дори не си прави труда да отговаряш, няма да ме видиш в този форум повече, не ми е интересно да комуникирам със същества с емоционалното развитие на ниво червей.

аз те разбрах много добре и веднага казах и на сегашната ми и предишната ми и те пак се консултираха и пак същото им казаха

това, че не можеш да четеш, е друг въпрос, защото ти казах, че се прави това след консултация с гинеколог. или върпосните гинеколози нищо не разбират или истината е някъде по средата

елемтарното ти съзнание явно не може да обгърне идеята, че нещата нямат само една страна, но аз ти прощавам

ПП: пак ти казах дори не си прави да отговаряш, няма да ме видип в този форум пак, асамо ще се покажеш като по-глупава отколкото си

нека отговоря аз - спирала не се слага в домашни условия след консултация, а се слага в кабинет от гинеколог, при това не се слага на нераждали жени, така че явно нещо много си се заблудил, но както и да е ... (интересно ми е само защо няма да влизаш повече във форума - защото не ти е интересно да комуникираш със "същества с емоционалното развитие на ниво червей" или защото вече прекалено много се изложи с простотията си и липса на квато и да е било обща култура)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Сря Мар 12, 2008 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Със сигорност е по-голяма от теб Exclamation
Ето и една страница където има всичко подробно за спиралите-
http://www.ladypill.com/pred.php
Върнете се в началото
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Сря Мар 12, 2008 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

insanity_666 написа:
smitey написа:
VIVI написа:
Дюрекс е за мен. Wink

нека отговоря аз - спирала не се слага в домашни условия след консултация, а се слага в кабинет от гинеколог, при това не се слага на нераждали жени, така че явно нещо много си се заблудил, но както и да е ... (интересно ми е само защо няма да влизаш повече във форума - защото не ти е интересно да комуникираш със "същества с емоционалното развитие на ниво червей" или защото вече прекалено много се изложи с простотията си и липса на квато и да е било обща култура)

Момчето се опитва да се прави на умно,но не осъзнава колко смешно изглежда.Съмнява ме дали и приятелките за които говори са реални.Едва ли!?И на нас ни беше приятно да се посмеем на глупостите ти!

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Мар 12, 2008 5:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Laughing Laughing Laughing
Колко много се изложи, колко много. Простотията е най-големия враг на един човек! Wink
Толкова злоба и незадоволеност лъха и от двете ти регистрации във форума, че веднага разбирам какво представляваш.
Много се радвам, че ще бъдем лишени от присъствието ти. Smile

Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Сря Мар 12, 2008 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде стига офф топици Exclamation Exclamation Exclamation Пишете в чата моля Exclamation Exclamation

МнениеПуснато на: Чет Мар 13, 2008 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:

За късането на презервативите - знам, че и мястото където са съхранявани и температурата, преди да бъдат използвани, може да повлияе. Момчетата имат навика да си ги държат в протфейлите Rolling Eyes и джобовете с дни. Това за съжаление е неизвежно. Confused [/i][/b]

това, че не трябва да се държат в портфейлите и джобовете мисля, че е известно на всички, но някой има ли идея къде може да си носи човек презерватив,така че да не е в портфейла и да му е винаги под ръка, когато не си е близо до чекмедженцето вкъщи да речем? вие къде си ги съхранявате? Rolling Eyes

Върнете се в началото
plami

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 11:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Презервативът - нашият верен приятел

Едва ли има сексуално-активен човек, който не е ползвал презерватив. Презервативът е лесен за намиране и за употреба, няма странични реакции и е най-ефикасен сред всички средства за предпазване от бременност и полово преносими болести.

Презервативът, във формата, която го познаваме ние, съществува едва от миналия век. Първият латексов презерватив е произведен през 1930 година, а първият гумен през 1840. Най-древните доказателства за ползването на презерватива датират още 1000 години преди нашата ера, откогато има намерени пещерни рисунки във Франция.

Всички сме чували и за презервативите от животинско черво, които години наред са се използвали. Други причудливи материи са лен, черупка от костенурка, кожа. Въпреки странните форми, в които е съществувал презервативът, той е оцелял и до днес. Причината е, че презервативът е един от най-сигурните методи за правене на безопасен секс. Освен най-масовият латексов презерватив, най-новите тенденции са за производство на полируетанов материал дюрон, който е по-тънък и гарантира по-голяма здравина.

Защо да ползваме презерватив?

Причините са основно две – за предпазване от бременност и за превенция на здравето ни. Благодарение на редовната употреба на презерватив може да се предпазите от сифилис, СПИН, човешкия папилома вирус, който е причина за множество болести при мъжа и при жената, включително и рак на шийката на матката. Презервативът е бариера срещу бактериите и вирусите, които двамата партньори могат да си предадат. Именно затова, увереността, че партньорът ви не ви изневерява, не е гаранция, че не може да си предадете нещо неприятно, което сте „пипнали“ не по полов, а по друг път.

Много хора мислят, че презервативът понижава сексуалното удоволствие. В това има дозаистина, но някои специалисти твърдят, че подобни твърдения са плод на психическа нагласа. Особено при жените, употребата на презерватив не променя усещанията, тъй като точките, които се стимулират по време на секс, не променят чувствителността си в зависимост от това дали партньорът е с презерватив. Благодарение на специалната смазка на презерватива, употребата му улеснява проникването и намалява до минимум болката, която изпитват жените, ако не са достатъчно навлажнени.

Производителите на презервативи се стараят продуктите им да са все по-практични, атрактивни, да носят наслада и да не са скъпи. Затова днес на пазара може да намерим всякакви цветове, аромати и размери презервативи. Релефната повърхност на много от видовете са допълнителна екстра, от която се изкушават не само жените, но и мъжете, тъй като има и видове с двоен релеф – за допълнително удоволствие и на двамата.

Презервативът заслужено си е спечелил първото място сред предпочитаните контрацептиви. Ако заложите само на таблетки, те могат да ви предпазят от бременност, но не и от множеството болести, предавани по полов път. Освен това хапчетата влияят на хормонално ниво и, ако не са ви предписани, не е никак препоръчително да ги пиете.

Неудобствата, които може да предизвика презерватива са евентуално скъсване или алергична реакция.
Ако усетите неприятно парене или сърбеж в интимната зона, вероятно сте получили алергична реакция, която може да е към латекса или някои от другите вещества, които съдържа презерватива. Първата крачка е да смените марката на презерватива.
В случай, че презервативът се скъса, най-правилният ход е да пиете хапче за след секс, колкото и да не са за препоръчване този вид медикаменти.

Ползването на презерватив е задължително за тези от вас, които си падат по сексуалните контакти с различни партньори или не са абсолютно сигурни във верността на постоянния си партньор. Не правете компромиси със здравето си. Удоволствието може да е пълно и с употребата на презерватив. А и с него ще сте много по-спокойни след това.
Върнете се в началото
plami

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2008 10:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Д А М С К И__П Р Е З Е Р В А Т И В – един нов метод за контрацепция

Едно от най-актуалните сравнително нови творения в контрацепцията е дамският презерватив. Той е създаден в началото на 90-те години и оттогава набира все по-широка популярност.

Какво представлява?

Женският презерватив помага да се предпазим от бременност и болести, предавани по полов път.Това е единственото средство за предпазване на жените, което предлага подобна гарантирана защита. Той представлява нещо като торбичка, направена от фина, синтетична, намазнена материя, затворена в единия край. Има меки пръстени в двата края. Пръстенът на затворения вътрешен край покрива шийката на матката и задържа презерватива на мястото му. Друг пръстен, опасващ отворения край, се намира извън самия влагалищен отвор и покрива отчасти срамните устни. Женският кондом осигурява бариера между партньорите като ги предпазва от обмяна на телесни течности като семенна течност, кръв, слюнка. Това гарантира, че няма как да бъдат предадени болести по полов път и няма как жената да забременее. Женските кондоми гарантират ефективност – 79-95 %.
Презервативът е дълъг 170 мм, широк е 78 мм и е изработен от полиуретан, а не от латекс, както мъжките.

Женските презервативи може да се поставят 8 часа преди проникване. В началото усещането е непознато, странно и често неприятно, но с времето женският организъм свиква. Хубаво е презервативът да се постави във влагалището още преди любовната игра.

Не е хубаво да се използват едновременно женски и мъжки презервативи. Триенето на латекса в полиуретана може да изхлузи мъжкия презерватив или пък женския да се премести настрани и да се скъса. Женските презервативи също така не са предназначени да се използват с диафрагма.

За да поставите презерватива, стиснете пръстена на затворения край на тръбата. Използвайте другата си ръка да разтворите срамните устни и тогава поставете, стискайки го, презерватива във влагалището. Вътрешният пръстен трябва да се избута с пръст чак над отвора на шийката на матката.

След като сте го вмъкнали, убедете се, че кондомът не се е извил. Поне два сантиметра от него трябва да са извън влагалището. След приключване на сексуалния акт, стиснете външният край, за да задържите вътре всички течности и внимателно го изкарайте.

Бъдете предпазливи, защото по време на секс, презервативът може да се изхлузи или скъса.

Орален секс

Женският презерватив предпазва жената и по време на орална любов. Никакви инфекции, които може да бъдат предадени от орална любов няма да могат да си пробият път през стените на презерватива.

Преимущества

* предпазва разпространението на болести, предавани по полов път
* предпазва вагината и външните полови органи на жената
* не ограничава сексуалната възбуда на нито един от двамата партньори
* продава се без рецепта
* няма странични ефекти
* може да бъде използван от хора алергичн към латекса, тъй като е изработен от полиуретан
* може да се използва с лубриканти
* може да се постави преди самия акт
* самото поставяне може да се използва като част от любовната игра
* възбудата не е необходимо условие, за да се постави презерватива

Недостатъци

* забелязва се по време на секс
* понякога употребата му е по-сложна
* може да се скъса или потече

значително по-скъп е от мъжките презервативи.
Съществува опция за няколкократна употреба на женския презерватив, но той трябва да е внимателно измит и дезинфекциран преди следваща употреба. Максимум е препоръчително да се използва 8 до 10 пъти.

Най-голямото предимство на дамските презервативи е, че предпазването от бременност и полово-предавани болести е в ръцете на самите жени, като така се избягва неудобната ситуация, в която партньорът ви отказва да сложи или няма в себе си презервативи.

Женските презервативи все още не са разпространени в България, но може да бъдат намерени в специализирани медицински центрове и аптеки.
Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Съб Юли 05, 2008 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как се използват презервативите?

Факти:
Статистиката показва, че една от основните причини за възникване на проблеми при употребата на презервативи е поставянето му на обратно от потребителя или повреждането му при отваряне на опаковката. Ето някои полезни факти, които трябва да имате предвид:
Има правилен и погрешен начин за поставянето на презерватива. Ако презервативът не се развива гладко от пръстена навън, това означава, че е поставен обратно.
Има само три размера – стандартен, контурен и голям (2 mm по-голям от стандартния).
Само презервативи, изработени от латекс осигуряват най-добрата защита срещу болестите, предавани по полов път.
Презервативите имат определен срок на годност – винаги е отбелязан на опаковката. Винаги проверявайте срока на годност.
Най-неподходящото място за носене на презервативите е в задния ви джоб – в джоба на ризата или в защитен калъф е по-подходящо.
Никога не отваряйте опаковката със зъби.
Оставяйте място на върха. Ако презервативът не завършва с ”резервоар”, притиснете върха му.
Използвайте само лубриканти на водна основа – всички други видове биха могли да повредят латекса.
Ако почувствате, че презервативът се скъсва, прекратете незабавно акта и го отстранете веднага.

Как се поставя презерватив

За да отворите опаковката, разкъсайте фолиото от едната страна и извадете презерватива внимателно. Не отваряйте опаковката със зъби или с ножица, защото така бихте могли да повредите презерватива. Презервативите са здрави, но могат да се разкъсат от нокти или бижута.
Винаги поставяйте презерватива след като пениса е вече в ерекция и преди контакт с тялото на партньора. Това съдейства за предотвратяване на заразяването с болести, преносими по полов път и на забременяване.

Дръжте презерватива за края му и използвайте другата си ръка за да отстраните чрез стискане евентуално събралия се в него въздух. По този начин се освобождава място за спермата. След това го поставете на върха на пениса с навитата част навън.

С другата ръка развийте презерватива така, че да покрие целия пенис. Ако пенисът е необрязан, издърпайте кожата назад преди да поставите презерватива.
Извадете пениса скоро след еякулацията като придържате плътно презерватива в основата за да остане на мястото си.

Преди да свалите презерватива, пенисът трябва да е изцяло извън тялото на партньора ви. Не допускайте допир на пениса и презерватива с вагината, за да се избегне евентуален контакт със спермата.
След употреба, веднага изхвърлете използвания презерватив. Увийте го в салфетка и го изхвърлете на подходящо място, не в тоалетната чиния. How to Use 4

Нещата, които трябва да имате предвид

Използвайте нов презерватив преди всеки сексуален акт.
Винаги използвайте презервативите само по веднъж.
Не поставяйте презервативите в портфейла или в джоба си, а ги съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от директна слънчева светлина.
Използвайте само лубрикантите, които се препоръчват за употреба с презервативи.
Не използвайте лубриканти на мастна основа като масажно масло, бебешки лосиони, масло, маргарин, гелове, съдържащи бензинови производни и т.н., тъй като всички продукти на мастна основа могат да повредят латексовите презервативи. .
Някои, прилагани върху пениса или вагинални медикаменти биха могли да окажат влияние върху презервативите, така че консултирайте се с вашия лекар.
Употребата на презерватив не гарантира 100% - ва защита срещу бременност и болести, преносими по полов път.
Ако сте алергични към продукти от латекс, моля консултирайте се с вашия лекар, преди да използвате презервативи.
Презервативите са предназначени за употреба при вагинален сексуален акт, при друг вид употреба е възможно рискът от скъсване на презерватива да се повиши.
Ако сте имали сексуален контакт без предпазни средства или се опасявате от евентуален неуспех или проблем при вашия метод на контрацепция, потърсете помощта на вашия лекар или клиника за семейно планиране, колкото е възможно по-скоро.
Винаги проверявайте срока на годност. Ако е срокът е изтекъл или фолиото на опаковката е повредено, не използвайте презерватива.

Moderator

МнениеПуснато на: Нед Юли 06, 2008 12:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Поли, Плами евала за статиите! Много, много информация е "майката".

Това обаче с маргарина ме срина, просто... не бих се сетила. Laughing Laughing
jessy написа:
НЕ използвайте лубриканти на мастна основа като масажно масло, бебешки лосиони, масло, МАРГАРИН
Laughing Laughing
Moderator

МнениеПуснато на: Нед Юли 06, 2008 11:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:

jessy написа:
НЕ използвайте лубриканти на мастна основа като масажно масло, бебешки лосиони, масло, МАРГАРИН
Laughing Laughing

Омг да Laughing Laughing Laughing Laughing тря си информация,че да започнеш да се мажеш с маргарин не си е офертаааааааааааа Laughing Laughing Laughing
Moderator

МнениеПуснато на: Вто Юли 08, 2008 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
VIVI написа:

jessy написа:
Laughing Laughing

Омг да Laughing Laughing Laughing Laughing тря си информация,че да започнеш да се мажеш с маргарин не си е офертаааааааааааа Laughing Laughing Laughing

що бе, 'наиш ли к'во е яко Laughing за какво да хабиш зехтина. маргарина Рама крем бонжуррр е най на оферта Laughing Laughing
Moderator

МнениеПуснато на: Вто Юли 08, 2008 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нещо сериозно и аз да постна Arrow

Бански, джапанки и... презервативи!

Всички ние свързваме лятото с любовните авантюри - дълготрайни или не, тези летни любови могат да донесат и много неприятности, най-вече от здравен характер. Не предизвиквайте съдбата, а използвайте презервативи

Кондомите са единственият начин за предпазване от всички болести, предавани по полов път.

Има няколко съвсем простички правила за използването им, които в никакъв случай няма да попречат на удоволствието ви.

Едно от важните неща е да съхранявате презервативите на подходящо място.

Слънцето и високите температури променят формата и качеството им, защото са изработени от латекс, който се разтегля, ако се държи на топло.

Проверете внимателно срока на годност, изписан на опаковката и не ползвайте стари презервативи.

Внимавайте къде ги носите. Контактът с ключовете, монетите и останалите неща в джобовете ви може да скъсат опаковката без да забележите.

Качествените презервативи трябва да са маркирани със съкращението СЕ върху опаковката. Това означава, че са произведени под контрола на европейската комисия по качество и отговарят на всички стандарти.

Извън Европа всяка страна има свои правила и норми за производство, така че най-доброто решение е да се запасите от къщи и да не се доверявате на местните, непроверени марки.

В общия случай няма значение от къде ще купите презервативите. Имайте предвид обаче, че тези, които се продават в секс-шоповете и са с по-нетрадиционни форми - със заешки ушички или други подобни, не са много сигурни при предпазване от забременяване.

Те са предназначени повече за разнообразяване на любовния живот, отколкото за предпазване.

Все по-често се говори за алергия към латекс. Според данни на здравните организации такава алергия имат около 1% от ползващите презервативи.

Симптомите са различни - обриви, пъпчици, задух... При първите признаци е добре да отидете на лекар, за да сте сигурни, че става въпрос именно за алергия.

Вече се продават и хипоалергични презервативи, произведени от сходен с латекса материал.

Престанете да мислите, че на вас няма да се случи, ползвайте презервативи и се радвайте на любовта.

tialoto.bg

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Сря Авг 06, 2008 1:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Sportex .. ;]
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 5 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети