Предишната тема :: Следващата тема |
Харесватели Евровизия |
Да страхотно е ! |
|
37% |
[ 14 ] |
Не вобще не ми харесва ! |
|
21% |
[ 8 ] |
Не ми харесва,но замисълат е добър ! |
|
40% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 37 |
|
Автор |
Съобщение |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 8:25 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
KiSs написа: |
cassie_13 написа: |
А аз не разбрах,сега Елица и Стоян задължително ли трябва да са представителите на България за Eurovision 2008? |
Мне,просто победителя на Българската песен на Евровизия нема да ходи на полуфинал,ами направо се класирва за финала  |
а представяте ли си да изберат групата или някои от сорта на кафе и да ни представят с песен на английски.ужас.само ще съсипят доброто ни представяне през тази година.както видяхте те харесват нашата народна музика.тя е много интересна и непозната за тях и това им харесва.уникална е.а и на сърбия песента е на сръбски.така,че дано ели и стоян ни представят пак с песен на български по-добра дори и от вода. |
Ами аз искам да отидеме с някоя истинска народна песен,с която ще имаме огромен шанс да спечелиме _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 8:33 pm Заглавие: |
|
|
да каси.и аз така.ще им вземеме ума просто. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:33 pm Заглавие: |
|
|
http://www.vbox7.com/play:9e7f5c62
И к0 прайм ся? _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 11:08 pm Заглавие: |
|
|
Да, и аз обърнах внимание на това клипче. Според мен имат прилика само в горните извивки (незнам как се казва на езика на музиката ). Определено имат общо, но май не е направена и изкопирана умишлено. А и албанската и сръбската музика си приличат. Както и да е, и двете песни са много хубави. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 11:54 pm Заглавие: |
|
|
А относно тва,че музиката на Балканите си прилича,гледах едно клипче,в което македонците казват ,че ние българите сме им обрали културата,музиката и т.н.Смях направо..бе мн ми е интересно тия македонци не знаят ли от къде са дошли?Хах..ако намеря клипчето ще го постна ! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zlatina
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 10:32 am Заглавие: |
|
|
Те Македонците не знаят откъде произлизат ха ха ха
Междо другото искате ли да изпратим писмо до Елица Тодорова и Стоян Янкулов.Като ги поздравим за успеха.Който е съгласен да се разпише в писмото и да си каже само името.Че има тема за писмото.Знам мейла на БНТ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 5:52 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
А относно тва,че музиката на Балканите си прилича,гледах едно клипче,в което македонците казват ,че ние българите сме им обрали културата,музиката и т.н.Смях направо..бе мн ми е интересно тия македонци не знаят ли от къде са дошли?Хах..ако намеря клипчето ще го постна ! |
Нещасунгери! _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 10:26 am Заглавие: |
|
|
АЗ не гледам евровизия!!Просто не ме кефи,нещо _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 4:59 pm Заглавие: |
|
|
И сега кой е най-прецакан? Ние! Ако не бяха променили тъпите правила, щяхме да сме на финал, понеже миналата година бяхме на 5-то място. А сега ще видим финал през крив макарон. Много ме е яд за това!
Според мен песента ни беше супер добра. Само малко текст й липсва, а и Йоанчето не е най-добрата певица, но все пак песента кърти, докато песните на някои финалисти са много тъпи.
Аз сега съм за Гърция, имат супер яка песен и сега дори я слушам нон-стоп!
Kalomoira - "Secret combination" _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 6:45 pm Заглавие: |
|
|
България не се класира на финалния кръг на „Евровизия” 2008
Българската песен на Евровизия 2008 "DJ, Take Me Away" не успя да се класира за финала в Белград.
При изключително слаб втори полуфинал на Евровизия Deep Zone&Balthazar и Йоанна се представиха достойно, заредиха залата с енергия и настроение, но явно песента "Dj, Take Me Away" не успя да накара зрителите пред малкия екран да гласуват за тях.
След втория полуфинал нататък продължават представителите на Украйна, Хърватия, Албания, Исландия, Грузия, Дания, Швеция, Латвия, Турция и Португалия.
На първия полуфинал се класираха: Русия, Гърция, Румъния, Босна и Херцеговина, Полша, Финландия, Израел, Армения, Норвегия, Азербайджан.
20-те финалисти ще се състезават отново в събота, 24 май, с държавите основателки на песенния конкурс - Германия, Франция, Испания и Великобритания, които заедно с домакините от Сърбия се класират направо за финала. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 8:40 pm Заглавие: |
|
|
Мамиту им! Песента ни е супер добра ... от досегашните песни ми харесва една единствена- на Украйна, ако не се лъжа! Всичко друго е отврат, даже се чудя как са стигнали до тук тези песни _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Много ме е яддд. Песента ни беше яка, ама доста неща ни куцаха, според мен. Очаквах лазерната арфа да свети, за което се говореше толкова много. Певицата пее "dj take me away", а в същото време облеклото пълна противоположност... Уж букмейкърите ги гласяха сред финалистити, ама нищо...
Харесва ми тая дето пее "Shady lady", която беше в айдола. Ужасно чаровна, магнетична, позитивна, песента е динамична и яка. Радвам се за Люси, но според мен песента им е ужасно скучна, нищо не ме грабва в тях. Дима Билан и баладата му ми харесват, тея от Азербайджан - дявола и ангела са супер, много добра идея, шведката е атрактивна и с хубава песен... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 9:13 am Заглавие: |
|
|
Аз се радвам на Ani Lorak - Shady Lady, също на песента на Израел... тоя пее супер яко http://zazz.bg/play:878f6932 . Също Дима Билан много яко си представи песента, склонна съм да гласувам заради Андрей Плюшченко и Дима, а не за самата песен.  _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Съб Май 24, 2008 9:49 am Заглавие: |
|
|
На Гърция песента също е много хубава.Тя ми е фаворит,заедно с азърбейджанците.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|