Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

AVON ili ORIFLAME???
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
temito

МнениеПуснато на: Съб Мар 08, 2008 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм за ОРИФЛЕЙМ 100%,вси4ките им продукти са хубави,а новата спирала Уондарлаш е перфектна!аvon имат само хубави лосиони нищо друго!ако не сте ползвали и двете фирми няма да разберете коя е по ка4ествена Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Eni

МнениеПуснато на: Пон Мар 10, 2008 12:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Avon Wink
Върнете се в началото
Nadia

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Мар 25, 2008 10:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гласувам с две ръце за Ейвън!Супер са! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
caramel_girl

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 07, 2008 2:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм представител на AVON,продуктите са по-качествени и по-добри,но ползвам и някои неща на Oriflame.
denitza_still

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2008 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте Razz Ще съм много благодарна ако някой дистрибутур на орифлеим ми пише искам да попитам нещо Rolling Eyes Иначе за мен и двете марки са добри в определени неща Въпрос на избор и Вкус Wink
Върнете се в началото
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2008 9:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Avon Very Happy

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
lubimirka95

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 9:15 am    Заглавие: Re: AVON ili ORIFLAME??? Отговорете с цитат

ПИШИ НА КИРИЛИЦА Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kompetentna

МнениеПуснато на: Чет Сеп 04, 2008 1:33 pm    Заглавие: Орифлейм Отговорете с цитат

Като човек, който реално е ползвал продукти на Орифлейм, мога да споделя с вас, че, след като открих кои точно са най-подходящите за мен продукти - серията "Водна енергия", както и антиоксидантните кремове на основата на грозде, се чувствам страхотно.
Затова съветвам тези от вас, които не са доволни от конкретен артикул, да не бързат да обвиняват Орифлейм, а да си пробват друг от богата гама, която фирмата предлага, коъто съответства на индивидуалните характеристики на тяхната кожа. Доколкото знам в Академията по красота на Орифлейм в петък има и дерматолог, който определя кожата с помощта на дермоскоп и определя индивидуалните продукти. Можете да звъннете във фирмата и да попитате, в случай, че не вярвате.
Ейвън си служи със световно известни имена и така изгражда бляскав имидж, който привлича, но продуктите на Орифлейм са по-подобрявани и качествени. Почти всеки месец излизат нови серии като всички нови продукти имат нова формула или технология. Пиша това от личен опит, тъй като имам наблюдения и върху артикулите и на двете фирми. Кремовете за лице и тяло, допълнителните подхранващи продукти като капсулите с витамини, позволяват човек наистина да се грижи за кожата си оптимално. Разбира се всеки има право на лично мнение, но аз предпочитам да заложа на продукт, който наистина има качествени съставки и ме кара да се чувствам добре пред това да се влияя че го промоцира известна личност.Като пример мога да дам новото червило "Копринана целувка", което наистина е леко и оставя невероятно меко усещане на хлад по устните. Да, може да не се отваря с едно щтракване и да не го рекламира холивудска филмова актриса, но наистина ми създава приятно усещане, което е основното.
Върнете се в началото
menarinka

Местожителство: Сливница

МнениеПуснато на: Съб Окт 11, 2008 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен определено AVON. Защото продуктите на Oriflame ми създават проблеми. Каквото и да съм си взела от тях не ми понася. Последния продукт, който имам е балсам за устни, но вместо да ми ги омекотява, прави точно олбатното изсушава ми ги и ми се напукват. Sad
Даже от спиралата им за малко не си наврадих сериозно на очите, заради дразнението и докато разбера, че е от нея. Но пък затова има избор на козметика и и всеки може да си избере подходящата! Wink
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Окт 11, 2008 2:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Avon :]

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
louloudia

МнениеПуснато на: Пон Ное 10, 2008 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предпочитам Avon. :]
Върнете се в началото
hadrielle

МнениеПуснато на: Сря Яну 28, 2009 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако имате желание да научите повече за продуктите и на двете фирми можете да посетите тази страничка
http://krasivite.blogspot.com/.
Върнете се в началото
pandurska

МнениеПуснато на: Съб Мар 07, 2009 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам повече козметика от AVON. От всичките продукти, които съм имала най ми харесва спиралата Super Shock за обемни мигли Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
hardcore_kiss

МнениеПуснато на: Вто Авг 04, 2009 3:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Smile Ами на oriflame ми харесват само гланцовете и спиралите , но пък avon имат страхотни лосиони и спрейове за тяло ... сега съм си поръчала един балсам на устни с банан ... скоро ще го получа а който иска да разглежда списанието на avon онлайн да влезе в avon.bg Smile Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
mimitooy

МнениеПуснато на: Вто Май 17, 2011 10:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕЙВАН !!! само Ейван Wink аз МНОГО го използвам всичките ми гримове и гланцове са от там не си купувам от ДМ нито от подобни магазини за козметика защото там не са запечатани нито гланцовете нито спиралите и всеки като отиде и си се маже както намери за добре и ако има херпеси тези херпеси се предават точно по тоя начин а на ЕЙВАН ВСИЧКИ продукти са запечатани и знаеш, че само ти си го ползваш и не можеш от нищо да се заразиш Wink Wink
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 5 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети