Предишната тема :: Следващата тема |
Кой е вашият фаворит? |
Тома |
|
31% |
[ 7 ] |
Ивайло |
|
0% |
[ 0 ] |
Иван |
|
18% |
[ 4 ] |
Стоян |
|
0% |
[ 0 ] |
Ясен |
|
13% |
[ 3 ] |
Денислав |
|
36% |
[ 8 ] |
|
Общо гласове : 22 |
|
Автор |
Съобщение |
ludata
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 10:02 am Заглавие: |
|
|
Йее най после си тръгна иван  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 12:19 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
ioni написа: |
Най-после го изгониха тоя селянин айтоски .А тази дето го защитаваше обаче Емил Кошлуков как я омаза.Каза й,че ако си поръча в ресторанта агнешка глава,в стомаха ще има повече мозък отколкото в главата. Лафа на деня. |
Взе ми думите от устата! Тая много ме подразни, ама Кошлуков я затапи хубаво! Много си е прав човека! |
Супер се зарадвах,че Кошлуков спечи изгонването на този лигльо....
Зарадвах се че най сетне талантите ще репитират на воля и кой знае може да покажат истинст.кото си аз.Което не можеше да се покаже заради този Иван,който провокира всеки...... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Сря Апр 16, 2008 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Тоя простак почна да прави и предаване..........
Иван Ангелов стартира свое реалити шоу - Айтос Айдъл
Най-скандалният участник в Мюзик Айдъл, момчето от Айтос, което побърка почти всички с поведението си - Иван, както се вижда ще продължава да задържа зрителския интерес към себе си, след като именно в негова чест ще стартира този петък ново реалити шоу по TV2, където негови колеги са Юлиан Вучков и Азис.
Шоуто наречено „Айтос Айдъл“ , ще проследява живота на айтослията, след напускането му на музикалния формат. В първия епизод, ще бъде представено завръщането на Иван в родния Айтос, срещата му с неговите родители и приятели. Иван Ангелов още ще бъде натоварен със задачата да коментира и оценява двата конкурентни музикални формата - "Music Idol" и "Пей с мен" . Очакват се и много други подробности, около живота му.
Програмния директор на ТВ2 е потвърдил създаването на шоу, посветено на Иван. Той още споменава, че разбира риска, който поема, но все пак би искал да даде шанс на Иван да се докаже, защото той е обещал, че искал именно това. Иван още е казал, че може да се промени. В реалити шоуто, Иван Ангелов ще бъде сценарист, редактор и режисьор и зрителите тепърва ще се запознаят с неговите способности
Припомняме ви, че Иван преди дни бе арестуван от полицията:
Скандалният участник от Мюзик айдъл 2, който беше изгонен от зрителите на музикалния формат, е бил арестуван от служители на реда в неделя. Иван Ангелов е бил задържан за 24 часа в четвърто РПУ - Лозенец. Различни версии се появиха за причината, айдъла да пренощува в полицейския участък. Едната версия е, че Иван е арестуван за дребно хулиганство, след като е предприел действия, с които е нарушил обществения ред в дискотека. Очаква се да му бъде повдигнато обвинение и той да бъде съден по бързата процедура за дребно хулиганство. Версията не е потвърдена, официално.
Другата версия за ареста на Айтослията е повече от комична, според нея Иван е откраднал колело от дете, за да се повози и след като му омръзнало не е успял да намери собственика на колелото, за да бъде върнато. Това е било причина да бъде арестуван Иван за противозаконно отнемане на чужда вещ. По непотвърдена информация Айдъла е забавлявал изключително служителите на реда, след като цяла нощ е пял оперни песни на Лучано Павароти, който както е известно е един от любимците на Иван.
Иван Ангелов беше изхвърлен от зрителите на Мюзик Айдъл, при специален вот, който беше организиран за него, при който зрителите трябваше да избират за и против оставането на Иван в Мюзик Айдъл. Причина за изгонването му бяха редицата провинения, които той направи по време на участието си в музикалния формат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 9:52 pm Заглавие: |
|
|
http://www.vbox7.com/play:e369c517 - ето го най-популярния и коментиран клип в момента
Вижте го и си кажете мнението. Аз чух всякакви мнения по въпроса.
Гледах клипа няколко пъти и не мога да спра да му се наслаждавам! И двете страни в "спора" (или по-точно - боя) са ми супер антипатични и мисля, че и двамата прекалиха и демонстрираха селско поведение. Ще ми е интересно в следващите дни в Мюзик Айдъл дали ще кажат нещо за това или ще си мълчат... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 10:00 pm Заглавие: |
|
|
Клипа наистина е доста интересен. Денислав нали е от Перник и си му личи особено по говора де. За мене той е прав донякъде.От една страна тая е супер нахална и навъзпитана и на всичкото отгоре,ако каже така например за моята майка ще я оставя там.
Но все пак нали жена не се удря.Той обаче и вкара ебати песницата и един доста готин шут в главата.Абе честно казано и аз бих постъпила така. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Нед Май 04, 2008 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Според мен това беше много тъпа постъпка от Денислав... _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 12:46 am Заглавие: |
|
|
Абе маните го тоя... посерко
Ясен и Тома още от началото изпъкват сред момчетата. Рок парчето, гласа на Ясен днеска беше супер яко. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Вто Май 06, 2008 10:45 am Заглавие: |
|
|
Денсилав пя просто ужасно в началото ми харесваха изпълненията му,но в последно време май се взе за няквамега звезда и няма едно изпълнение като хората _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Абе маните го тоя... посерко |
А така!
Аз съм за Тома! Той е единствения, който ми е харесал с абсолютно всички негови изпълнения. Всички останали са ме разочаровали 1-2 или повече пъти. Абе Томата RuLzZzZz!!!
Ясен също ми стана симпатичен напоследък и всеки път все повече ми харесва как пее.
А Денислав вече едва го трая! Само на кастингите ми беше симпатичен на външен вид, но имаше едно проблемче - освен външния вид, не харесвах НИЩО друго! Никога не ми е харесвал как пее, а тая седмица беше по-зле от всякога. Време му е да си ходи. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Днеска видях Тома,Шанел и Мария на Раковска _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 6:59 pm Заглавие: |
|
|
Ами и двамата имат вина....
Но би трябвало Денислав да се отегли нанякъде идани и позволи да го провокира.......... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 9:38 pm Заглавие: |
|
|
Най-после Денислав си тръгна _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Сря Май 07, 2008 10:09 pm Заглавие: |
|
|
winx написа: |
Най-после Денислав си тръгна |
Да, ама ще го върнат!
Баси, ква е тая простотия с тоя втори шанс? Който си е тръгнал - тръгнал! Супер нечестно ще е някой от отпадналите да се върне и да се състезава наравно с хората, които с толкова много труд са стигнали до тук. Пък и не виждам кой заслужава да се върне, освен Пламена и Елена. Но се съмнявам да се върне някоя от тях... Според мен Денислав ще се върне, неговите фенки сега са разстроени и като нищо ще се втурнат да пращат SMS-чета като за световно. Тъкмо се зарадвах, че го разкараха най-после, а 2 минути по-късно се ядосах страшно много заради тия глупости. В тоя Мюзик Айдъл всичко се прави за пари! Просто да се пращат SMS-и ей така, без смисъл. Ако могат, цяла година ще го проточат тоя Мюзик Айдъл, може и безкраен да го направят (като "Дързост и красота") и постоянно да изключват и включват участниците... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Чет Май 08, 2008 4:11 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
winx написа: |
Най-после Денислав си тръгна |
Да, ама ще го върнат!
Баси, ква е тая простотия с тоя втори шанс? Който си е тръгнал - тръгнал! Супер нечестно ще е някой от отпадналите да се върне и да се състезава наравно с хората, които с толкова много труд са стигнали до тук. Пък и не виждам кой заслужава да се върне, освен Пламена и Елена. Но се съмнявам да се върне някоя от тях... Според мен Денислав ще се върне, неговите фенки сега са разстроени и като нищо ще се втурнат да пращат SMS-чета като за световно. Тъкмо се зарадвах, че го разкараха най-после, а 2 минути по-късно се ядосах страшно много заради тия глупости. В тоя Мюзик Айдъл всичко се прави за пари! Просто да се пращат SMS-и ей така, без смисъл. Ако могат, цяла година ще го проточат тоя Мюзик Айдъл, може и безкраен да го направят (като "Дързост и красота") и постоянно да изключват и включват участниците... |
Съгласна съм теб.............Напълно си права...........
Май няма да има 3 сезон,защото хората спряха да го гледат........
То стана ебаси разтакаването на учасници-кой ще си тръгне, кой не бил на големия концерт и т.н.......... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^Dark_Girl^

Регистриран на: 31 Юли 2007 Мнения: 623 Местожителство: Ела и ми кажи де!!
|
Пуснато на: Вто Май 13, 2008 1:27 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
Томата ме кефи супер много. Пее супер,има много готин,плътен глас,има визия и ми харесва това,че слуша метъл.За мен той е най-мъжествен,а това като че ли е много важно напоследък,когато сцената се напълни с нежни,меки китки .Тома RULZZZZZZZZ |
Изчерпа ми мнението! _________________ Дали си различен, но не безразличен,
отчаян от пътя, по който вървиш,
реалист, романтик, но не и безличен,
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|