Предишната тема :: Следващата тема |
Дразни ли ви слагането на големи сними в подписите |
1. да |
|
41% |
[ 30 ] |
2. не |
|
58% |
[ 42 ] |
|
Общо гласове : 72 |
|
Автор |
Съобщение |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 1:35 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
Ем,незнам,ама явно брат й я е излъгал.От всякъде другаде може и да е прехванала вирус,но от тук едва ли!? |
не може да има вируси във форума Има си система,която защитава форума, така че не се притеснявайте....
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 1:35 pm Заглавие: |
|
|
..:: MaGiTo ::.. написа: |
Искам да попитам.Направи ми впечатление,че в няколко теми,в които съм писала мненията ми ги няма..Вие ли сте ги изтрили..?? |
Аз не съм трила,не знам за Васи _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 4:15 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Ем,незнам,ама явно брат й я е излъгал.От всякъде другаде може и да е прехванала вирус,но от тук едва ли!? |
не може да има вируси във форума Има си система,която защитава форума, така че не се притеснявайте....
|
Тогава кажете на Бу да влиза спокойно тук.Според мен вируса го е пипнала от някоя програма или от скайп. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 7:58 pm Заглавие: |
|
|
|
Тогава кажете на Бу да влиза спокойно тук.Според мен вируса го е пипнала от някоя програма или от скайп. |
Стефи кажи на Бу да пробва да влезе Може де може.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Не влиза в скайп,че да й кажа! Ако някой друг й има скайпа и ако я засече да й каже,ама аз не я засичам... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 1:00 am Заглавие: |
|
|
Искам да попитам.Направи ми впечатление,че в няколко теми,в които съм писала мненията ми ги няма..Вие ли сте ги изтрили..?? |
Аз не съм трила,не знам за Васи |
Нищо не съм трила, бе хора. Нещо става и незнам какво. Някакъв фантом се промъква. Не сериозно, аз наскоро някъде казах, че няма причина така да изчезват мнения.
Поли, питай Велиана, ако знае нещо. Или незнам, по скайпа ще се разбереме. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 10:43 am Заглавие: |
|
|
Хм..Странно.. А коя Велиана |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 10, 2008 11:36 am Заглавие: |
|
|
Хм..Странно.. А коя Велиана |
Редактор Чужди новини
Велиана Симеонова
Велиана е от списание Блясък,тя отговаря общо взето на въпросите ми относно форума,информира ме за разни неща и ни помага като има проблем относно форума _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 2:07 pm Заглавие: |
|
|
А с емотиконките кво стана?  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Виви,Поли пак има проблеми
desi_jc написа: |
Заклевам се, че писах в тая тема! |
-в темата "Без какво не можете да живеете?"  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
Да попитам ,защо от близо 2 месеца като влизам трябва да си пиша потребителското име и паролата,като си го слагам,че като влизам да ми се включва автоматично? _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
winx написа: |
Да попитам ,защо от близо 2 месеца като влизам трябва да си пиша потребителското име и паролата,като си го слагам,че като влизам да ми се включва автоматично? |
Да и при мене е същата работа..Искам и още нещо да попитам.Винаги,когато някой ми пише лично съобщение ми излиза писмо на пощата.Как да го махна да не идват писма ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 5:33 pm Заглавие: |
|
|
winx написа: |
Да попитам ,защо от близо 2 месеца като влизам трябва да си пиша потребителското име и паролата,като си го слагам,че като влизам да ми се включва автоматично? |
Да и при мене е същата работа..Искам и още нещо да попитам.Винаги,когато някой ми пише лично съобщение ми излиза писмо на пощата.Как да го махна да не идват писма ? |
По въпроса на Мими-защото сиг си натиснала изход,по въпроса на Маги,защото си натиснала ''Наблюдавай темата за отговори''. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Като си напишеш името и паролата, след като вече си сложила и отметка трябва да ти се появи и едно прозорче малко, на което също трябва да сложиш yes. Също така преди да излезеш от форума трябва да си в он-лайн статус и горе да пише "Изход [ winx ]".
Маги, мисля че имаш на предвид, че пощата те уведомява за пристигнало лично във форума...? Има една опция в профила "Уведомяване при ново лично съобщение", която обаче незнам дали е свързана с личната поща или по принцип да ти съобщава, когато си във форума. В панела търся, но не виждам нещо конкретно за това. Явно при регистрация, ти си даваш и-мейла и след това е задължено да ти праща известие за лично... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 12, 2008 8:28 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Като си напишеш името и паролата, след като вече си сложила и отметка трябва да ти се появи и едно прозорче малко, на което също трябва да сложиш yes. Също така преди да излезеш от форума трябва да си в он-лайн статус и горе да пише "Изход [ winx ]".
Маги, мисля че имаш на предвид, че пощата те уведомява за пристигнало лично във форума...? Има една опция в профила "Уведомяване при ново лично съобщение", която обаче незнам дали е свързана с личната поща или по принцип да ти съобщава, когато си във форума. В панела търся, но не виждам нещо конкретно за това. Явно при регистрация, ти си даваш и-мейла и след това е задължено да ти праща известие за лично... |
Относно първото нито съм натискала изход,нито нищо.Просто наскоро си преинсталирах операционната система.Обаче това прозорче,за което говориш,Виви не ми излиза.. Относно пощата ми се дават съобщения,само когато ми пишат ЛС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|