Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LUXOR
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Музиката е преди всичко средство за изразяване на чувства и според мен е най-искреното изкуство – с думи можеш и да успееш да излъжеш, но с музика не. Винаги си личи, когато един изпълнител е фалшив на сцената, фалшив не откъм изпяване или изсвирване на тоновете, а чисто емоционално. Освен това, музиката е и едно универсално средство, чрез което идеи и послания могат да достигнат лесно, достъпно и безпроблемно до масите от хора и да повлияят мисленето, а оттам и поведението им. Музиката е средство за забава, но в нея човек намира и спасение в едни от най-трудните моменти от живота си, тя е дар небесен и лекарство за душата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ju*
|
Пуснато на: Съб Фев 16, 2008 7:24 pm Заглавие: Re: Какво за вас е музиката... |
|
|
С нея просто разтоварвам..не съм като повечето с изказвания от типа мюзик ис май лайф,но мога да кажа,че все пак заемо едно горе - долу челно място в живота ми.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2008 12:33 pm Заглавие: |
|
|
За мен музиката е начин на живот Не мога без музика,просто ми се струва някакво празно  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gabstik
|
Пуснато на: Нед Мар 30, 2008 9:20 pm Заглавие: |
|
|
Мм...музиката за мен е...всичко...аз обожавам да пея и няма ден в който аз да не пусна една песен и да я изпея...простоо мноогооо обичам музиката ....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
caramel_girl
|
Пуснато на: Нед Апр 06, 2008 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Музиката е прекрасно и много важно нещо в моя живот.Тя поражда у мен най-различни чувства,кара ме да си спомням различни неща,да мечтая,да мисля за различни хора...Обожавам музиката и искам тя винаги да е до мен. _________________ Impossible is NOTHING!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 9:43 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Аз без музика не мога. Постоянно си препявам някоя песен.
С музика можеш да изрази всичко каквото изпитваш - любов, тъга, агресия. С песен можеш да се обяснеш в любов.
Музиката е нещо наистина прекрасно. |
the same  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Trailblazer

Регистриран на: 28 Сеп 2008 Мнения: 23 Местожителство: The Lake of Fire
|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2008 11:04 am Заглавие: |
|
|
... дясната ми ръка. _________________ ..when the Flames of Fire
touch the sky
Trailblazers Do or Die |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Best_girl

|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 4:20 pm Заглавие: |
|
|
Супер чувства. _________________ [img]http://i166.photobucket.com/albums/u104/dudenceto/Twilight/Signatures/twilight_sig_v2.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|