Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Music Idol 1 или Music Idol 2?
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL
Предишната тема :: Следващата тема  

MI 1 или MI 2?
Music Idol 1
60%
 60%  [ 15 ]
Music Idol 2
40%
 40%  [ 10 ]
Общо гласове : 25

Автор Съобщение
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 9:37 pm    Заглавие: Music Idol 1 или Music Idol 2? Отговорете с цитат

Правя тази тема, защото просто не издържам! Тотално съм разочарована от втория сезон на Мюзик Айдъл!

Миналата година беше нещо невероятно! Талантливи и добре изглеждащи участници, но преди всичко възпитани и научени на елементарна култура! Не мога да ви опиша колко емоции съм преживяла покрай тях - как в 8 сутринта съм излизала за да си купя списание, в което има някоя статийка или плакат; как 2 седмици преди турнето на Слави не можех да си намеря място от кеф, като разбрах, че ще ги видя; как когато валеше сняг на парцали, излязох навън за да си купя албума на Невена; а когато айдълите имаха някой концерт в София, чаках няколко приятелки (от София) да се приберат и да ми пратят снимки...

Мислех си, че Мюзик Айдъл 2 ще е същото и го очаквах с нетърпение... Но много жестоко се излъгах! Простотията не само че я има, тя просто достигна връхната си точка! А тази вечер като видях Денислав и Пламена да се натискат полуголи във ваната, без изобщо да им пука, че ги снимат... и тоя Иван дето си показа г*за... аз си закрих очите с ръце! Само от 2 седмици са известни и вече им порастна работата. Всеки гледа да си покаже идиотщината, защото знае, че цяла България ще го види.
Кажете ми вие това ли очаквахте от втория сезон?

Music Idol 2 Sucks!
Music Idol 1 Forever!

Последната промяна е направена от WENDY на Съб Мар 22, 2008 7:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 9:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като цяло вторият сезон е по-добър според мен откъм визия на участниците и глас.Това как Денислав и Пламена се натискаха във ваната беше напълно излишно,както и на Иван простотиите.Но когато ги чуя как пеят на концертите забраввям всичките им изцепки.Имат УНИКАЛНИ гласове.Обожавам да ги слушам-Нора,Пламена,Тома и Иван и Ивайло.С изключение на Теодор,вторият сезон е много по-добър за мен откъм гласове,а за мен гласа на участика е най-важен.

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
louloudia

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Регистирах се във форума, защото като видях тази тема, не успях да се сдържа... За мен Мюзик айдъл 2 е много, много под нивото на Мюзик айдъл 1. Участниците са добри, не отричам качествата им, но... простотията им ми идва в повече. След като видях рекламата за днешното предаване, ми стана ясно за какво става въпрос и дори не си направих труда да гледам. Радвам се, че моите фаворити - участниците, на които наистина се възхищавам, участваха в първото издание... Тогава Мюзик айдъл беше предаване, търсещо талантливи певци, а сега е копие на Биг Брадър. Жалко за хубавия формат...
Върнете се в началото
jorjfenka

МнениеПуснато на: Пет Мар 21, 2008 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Участниците от първия сезон бяха много по-талантливи. Тук има 3-4 които пеят добре, останалите се опитват, но не им се получава много. Днес наистина изпростяха много и даже на сутринта като им раздаваха песните половината бяха пияни и не можеха да станат от леглата си, такива ли ще са бъдещите звезди. Laughing Не казвам всички, но повечето изглеждат много прости, вярно е, че не знаем в МИ1 какво са правили, понеже не ги снимаха толкова и може и там да е имало някой такъв случай, ама тук тотално се забравиха. Големи звезди станаха, и стлистите са им криви, и хората, които ги обучават... Иван е типичен пример за всичко това, не може такъв човек да се изявява в ефир всяка вечер, пълен простак, лиглио и най-важното той не пее, а се подиграва с музиката. Може би има някакъв талант, но тотално го потъпква, правейки се на интересен, с цел може би да спечели симпатиите на публиката. И най-тъпото е че го прави, засега има доста висок вот, което значи, че все някой гласува за него. Най-тъжното е точно това - че българите за пореден път не оценяват талантливите хора, които искат да успеят, а вместо това гласуват за един клоун, който въобще няма място в шоу за таланти от типа на Мюзик Айдъл.

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2008 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Естествено че мюзик идол 1.
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2008 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мюзик идол 1...........ми харесва повече,ако го сравнявам с Мюзик идол 2....
В началото и Мюзик идол 2 ми харесваше,ама след сношните кадри,нещо ми паднаха в очите...Наистина беше излишно да се показват такива кадри и то в 8 часа,кого гледат и малки деца.Поне можеха да сложат червена точка или въобще да ни ги бяха показвали...Относно дрехите които избират стилистите-наистина оня жълтия тоалет неми допадна особено...
Иначе пеят адски добре,но с това тяхно държание не знам докъде ще стигнат
Confused
Върнете се в началото
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Съб Мар 22, 2008 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добавих и анкета.

МнениеПуснато на: Пон Мар 24, 2008 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мюзик идол 1 беше интересно и забавно и имаше хора които могат да пеят.А сега мюзик идол 2 е пълна скука и с алкохолици ,некъдърно жури и хора които въобще не могат да пеят.
Мюзик идол 2=Биг Брадър 3
Ехо bTV не разбрахте ли че без 7/8 сте за никъде.
И предаванията ви без тях не струват .
Справка простотията наречена мюзик идол 2.
Върнете се в началото
ludata

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2008 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zlatina_savova написа:
Мюзик идол 1 беше интересно и забавно и имаше хора които могат да пеят.А сега мюзик идол 2 е пълна скука и с алкохолици ,некъдърно жури и хора които въобще не могат да пеят.

Оф ти като си пристрастена към Слави Трифонов и го боготвориш сякаш ти е бог не значи че всичко друго което се прави е боклук.Направо ужас,спри се.Алкохолици били,е да Иван може би но кой друг??Деница,Тома,Нора,Пламена,Мария,Ивайло това са боклу;и така ли?Ами нека бъдем обективни все пак и да не говорим така на поразия.Нищо лично към теб,но осъзнай че Слави не е всичко на този свят.
Върнете се в началото
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2008 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ludata написа:
zlatina_savova написа:

Оф ти като си пристрастена към Слави Трифонов и го боготвориш сякаш ти е бог не значи че всичко друго което се прави е боклук.Направо ужас,спри се.Алкохолици били,е да Иван може би но кой друг??Деница,Тома,Нора,Пламена,Мария,Ивайло това са боклу;и така ли?Ами нека бъдем обективни все пак и да не говорим така на поразия.Нищо лично към теб,но осъзнай че Слави не е всичко на този свят.

Оф най-накрая някой да е на моето мнение.Евала.Писна ми да слушам как понеже Мюзик айдъл не се прави от Слави е боклук.На абсолютно същото мнение съм.

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
caramel_girl

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2008 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми харесваха повече финалистите от първия сезон,но и тези стават.
cool_boy_93

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2008 2:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Участниците във втория сезон са много по-добри и като глас и като визия.Не ми харесва само това,че вече започнаха да смесват MI с BB!Особенно на елеминациите в сряда!

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Апр 16, 2008 8:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

МI 2 не струва във сравнение с МI 1
Върнете се в началото
Alex_Lof_Nev

МнениеПуснато на: Чет Апр 17, 2008 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

МА1 беше многооооооооооо по-добро от тая простотия! Няма равна просто! Сега нито таланти нито нищо! Много съм разочарована!
Върнете се в началото
Lin

Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!

МнениеПуснато на: Чет Май 15, 2008 10:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Определно Ма1 .. 2ката просто стана простащина.. особено с тоя Иван.. айде кефих му се в началото ама то лиготията и просотията му надминаха граници.. а и какво е тва на всеки 2-3 седмици ли ще връщат отпаднали участници Rolling Eyes

..As Long As I`m Breathing..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> MUSIC IDOL Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети