Предишната тема :: Следващата тема |
Страхувате ли се от смъртта? |
а/Да |
|
91% |
[ 11 ] |
б/Не |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 12 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 6:30 pm Заглавие: Тъжен Помен |
|
|
Тук е темата да си спомни за наши близки който сме изгубили при една или друга ситуация. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Гого, какви теми измисляш не е истина...
Имам починали близки и изобщо не смятам, че тук е мястото, където бих тъгувала за тях... Тъгата е в сърцето ми, а не в някаква тема. Просто не смятам за уместно да коментирам такива неща в подобен род тема. _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNzZz
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 7:05 pm Заглавие: |
|
|
И аз имам починали близки и ме е страх от смъртта ..  _________________ My Fan Site  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Това не е мястото за това |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Напротив точно това е мястото.Мисля че е крайно време да се говори затова което крием дълбоко в душите си. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Аз не се страхувам от смъртта...Рано или късно всички ще пукнем! За какво да се шашкаме...Като му дойде времето,тогава се стряскайте! За кво се мъчите?
А за близките...Ми дядо Стефан (Бог да го прости) пичина преди години...Мисля,че бях в четвърти клас и го изживях много тежко...Той ми беше любимия дядо!Но с времето се свиква...Но като си припомня,пак се разциврям...Затова не обичам много много да пиша или говоря на тая тема...Но ми олеква!Дори в момента рева... Просто МНОГО го обичах...
Дядо Стефан и баба Яна си живееха с прабаба ми Мара (Бог да я прости).Дядо Стефан ходеше на хемодиализа в Пловдив всеки месец ако не се лъжа...Година след като почина той,почина и баба Мара...Тогава направо бях съсипана...За толкова кратко време изгубих двама от най-близките ми роднини...
Още си спомням как дядо Стефан ме пращаше до магазина на село да купя газирана вода...Много обичаше газирана вода. И си спомням как с баба Мара играехме на война на едното легло и понеже тя не виждаше много добре й помагах!
Надявам се сега и двамата да са на много по-добро място!Бяха много добри хора!
Бог да ги прости!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PARAMORE
|
Пуснато на: Нед Фев 03, 2008 10:17 pm Заглавие: |
|
|
---
Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eli1900

|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 6:36 pm Заглавие: |
|
|
аз на скоро изгубих много близък за мен човек-баща ми (10.09.08г.) много ми е тежко че не можа да ме види като завършвам и как си взимам дипломата но поне успя да види внучката си ,но както е казала PARAMORE (Един се ражда, друг - умира. Рано или късно всички ще си отидем, няма на къде да избягаме..)и аз мисля точно така _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Гого, искам да ти кажа, че изобщо не си в час. Да ти имам глупавите теми... _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|