Предишната тема :: Следващата тема |
могат ли 4алга певиците да се нарекат звезди? |
да |
|
33% |
[ 5 ] |
не |
|
66% |
[ 10 ] |
|
Общо гласове : 15 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 4:15 pm Заглавие: |
|
|
Jufi написа: |
Определено не ! Може да се нарече звезда... айде , Бритни Спиърс.. Защо ли ? Та кой не я знае нея ? Макар и с лошо.. всеки е чувал за Бритни . А кажи на някой американец за Глория , да речем .. Nope , сигурно няма да я е чувал |
То по тази логика не само чалга певиците,ами и всички в БГ не могът да се нарекът звезди. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 7:18 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
Определено не ! Може да се нарече звезда... айде , Бритни Спиърс.. Защо ли ? Та кой не я знае нея ? Макар и с лошо.. всеки е чувал за Бритни . А кажи на някой американец за Глория , да речем .. Nope , сигурно няма да я е чувал |
То по тази логика не само чалга певиците,ами и всички в БГ не могът да се нарекът звезди. |
Жестоката истина ! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 7:45 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
То по тази логика не само чалга певиците,ами и всички в БГ не могът да се нарекът звезди. |
ми вижте сега, мен ако питате, има разлика между известност и звезда... това, което каза за Бритни не я прави звезда, прави я просто известна, а звезди са хора, които са постигнали нещо без да излизат на сцена нищожно облеченки, да друсат силиконови цици и да си помпат джуките... _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jufi
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Ами това си е моята логика Ако говорим за звезди в България.. да , такива са , но няколко А звезди, по твоята логика , Бу , наистина в днешно време са малко  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Ами това си е моята логика Ако говорим за звезди в България.. да , такива са , но няколко А звезди, по твоята логика , Бу , наистина в днешно време са малко  |
малко са, така е _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krisincetooo
|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Така труден въпрос според мен зависи какво се има предвит под звезда! За мен лично чалгата е музика като всички останали и тя си има своите фенове! Така наречените чалга звезди почти не съществуват, та коклко от тях наистина са постигнале нещо с гласа си?За да съм чесна много малка част от тях наистина могат да пият, аз лично признавам само двама чалга изпълнители, които наистина имат глас и могат да се нарекат звезди - Азис и Десислава! _________________ По - добре свободен дявол, отколкото обвързан ангел!
Истината боли, но най - много боли от лъжи!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNzZz
|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Хах .. чета чета и не мога да преценя точно .. все пак мисля че щом толкова голяма аудитория харесва този вид музика и изпълнителите явно за феновете те са звезди.. _________________ My Fan Site  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 10:46 pm Заглавие: |
|
|
aNzZz написа: |
Хах .. чета чета и не мога да преценя точно .. все пак мисля че щом толкова голяма аудитория харесва този вид музика и изпълнителите явно за феновете те са звезди.. |
ама само за тях _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ysmihnata
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 5:37 pm Заглавие: hhddhdhdh |
|
|
Не мога точно да кажа,но някои певици пеят хубаво и имат самостойни песни .Но другите много ме дразнят .Правят се на велики ,а всъщност не са...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 7:11 pm Заглавие: |
|
|
хаха на същата тема писах есе преди две седмици по музика, и оплювайки чалгарките изкарах 6 за срока  _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNzZz
|
Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 4:47 pm Заглавие: |
|
|
Bu написа: |
aNzZz написа: |
Хах .. чета чета и не мога да преценя точно .. все пак мисля че щом толкова голяма аудитория харесва този вид музика и изпълнителите явно за феновете те са звезди.. |
ама само за тях |
Феновете на чалгата я харесват,другите я мразят това е .. не може нищо повече да се направи и да се налага мнение .. _________________ My Fan Site  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 10:45 am Заглавие: |
|
|
Къв е тоя свят, в който живеем дето перхидролената коса, силиконът и показането на "бедро" те прави звезда???? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 11:45 am Заглавие: |
|
|
НЕ! _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |