Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

НаЙ-ГоТиНи И НаЙ-ДрАзНеЩи ХоРа От ФоРуМа!!!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИГРИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Яну 22, 2008 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

aha
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 8:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..:: MaGiTo ::.. написа:
plami написа:
Bu написа:
plami написа:
Некои хора с времето през което си чатим осъзнавам колко са готини и позитивни..!!И за миг не съжалявам,че се регистрирах тука..Но има и хора,с които и дума не съм си разменяла,което лично за мене е странно.. Rolling Eyes

Това вече зависи.......от много неща Rolling Eyes и на мен в началото ми правеше впечатление докато не ме опознаят всички,но сега мога да водя разговор с всеки.... Rolling Eyes

еми да ти кажа нормално, няма как да си имаш приказката с всеки, щото има сумати абонати и още два пъти по толкова, такива, които са се регнали, ама нямат и едно мнение... много ми е интересно защо изобщо си правят труда да се регистрират някъде, щом няма да пишат :/ ама тяхна си работа

Ние си говорим по принцип.... Wink Много ясно,че не можеш да разговаряш с някои който се е регистрирал и има само едно мнение...
Arrow Някои се регистрират просто така,други за да пуснат няква безумна тема,трети просто за да напишат някакво мнение.....

Имах предвид някои от активните форумци,на които им имам скайповете,но никога не сме си говорили.. Rolling Eyes Confused

Е аз май съм от тях.... Rolling Eyes По принцип много,много не влизам в скаип,повече съм във форума... Rolling Eyes Според мен си ме опознала доло горе от тук... Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
..:: MaGiTo ::..

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

plami написа:
plami написа:
Bu написа:
plami написа:
Некои хора с времето през което си чатим осъзнавам колко са готини и позитивни..!!И за миг не съжалявам,че се регистрирах тука..Но има и хора,с които и дума не съм си разменяла,което лично за мене е странно.. Rolling Eyes

Това вече зависи.......от много неща Rolling Eyes и на мен в началото ми правеше впечатление докато не ме опознаят всички,но сега мога да водя разговор с всеки.... Rolling Eyes

еми да ти кажа нормално, няма как да си имаш приказката с всеки, щото има сумати абонати и още два пъти по толкова, такива, които са се регнали, ама нямат и едно мнение... много ми е интересно защо изобщо си правят труда да се регистрират някъде, щом няма да пишат :/ ама тяхна си работа

Ние си говорим по принцип.... Wink Много ясно,че не можеш да разговаряш с някои който се е регистрирал и има само едно мнение...
Arrow Някои се регистрират просто така,други за да пуснат няква безумна тема,трети просто за да напишат някакво мнение.....

Имах предвид някои от активните форумци,на които им имам скайповете,но никога не сме си говорили.. Rolling Eyes Confused

Е аз май съм от тях.... Rolling Eyes По принцип много,много не влизам в скаип,повече съм във форума... Rolling Eyes Според мен си ме опознала доло горе от тук... Rolling Eyes

Дам..Тебе те познавам само от форума..Иии мисля..даже съм сигурна,че ти имам скайпа,ноо не сме си чатили.. Crying or Very sad
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Сря Яну 23, 2008 9:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

plami написа:
plami написа:
Bu написа:
plami написа:

Дам..Тебе те познавам само от форума..Иии мисля..даже съм сигурна,че ти имам скайпа,ноо не сме си чатили.. Crying or Very sad

Съжалявам Crying or Very sad ,но не си падам да влизам много,много в скаипа......надявам се да ме разбираш и си имам основателна причина......затова не ми се сърди Wink

Arrow Хаиде стига офф да се прехвърлим към чата Wink
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 24, 2008 1:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ааа мацки, сетих те се Laughing Razz Wink
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИГРИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети