Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 9:09 pm Заглавие: |
|
|
aha _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 8:19 pm Заглавие: |
|
|
..:: MaGiTo ::.. написа: |
plami написа: |
Bu написа: |
Некои хора с времето през което си чатим осъзнавам колко са готини и позитивни..!!И за миг не съжалявам,че се регистрирах тука..Но има и хора,с които и дума не съм си разменяла,което лично за мене е странно.. |
Това вече зависи.......от много неща и на мен в началото ми правеше впечатление докато не ме опознаят всички,но сега мога да водя разговор с всеки.... |
еми да ти кажа нормално, няма как да си имаш приказката с всеки, щото има сумати абонати и още два пъти по толкова, такива, които са се регнали, ама нямат и едно мнение... много ми е интересно защо изобщо си правят труда да се регистрират някъде, щом няма да пишат :/ ама тяхна си работа |
Ние си говорим по принцип.... Много ясно,че не можеш да разговаряш с някои който се е регистрирал и има само едно мнение...
Някои се регистрират просто така,други за да пуснат няква безумна тема,трети просто за да напишат някакво мнение..... |
Имах предвид някои от активните форумци,на които им имам скайповете,но никога не сме си говорили.. |
Е аз май съм от тях.... По принцип много,много не влизам в скаип,повече съм във форума... Според мен си ме опознала доло горе от тук... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Некои хора с времето през което си чатим осъзнавам колко са готини и позитивни..!!И за миг не съжалявам,че се регистрирах тука..Но има и хора,с които и дума не съм си разменяла,което лично за мене е странно.. |
Това вече зависи.......от много неща и на мен в началото ми правеше впечатление докато не ме опознаят всички,но сега мога да водя разговор с всеки.... |
еми да ти кажа нормално, няма как да си имаш приказката с всеки, щото има сумати абонати и още два пъти по толкова, такива, които са се регнали, ама нямат и едно мнение... много ми е интересно защо изобщо си правят труда да се регистрират някъде, щом няма да пишат :/ ама тяхна си работа |
Ние си говорим по принцип.... Много ясно,че не можеш да разговаряш с някои който се е регистрирал и има само едно мнение...
Някои се регистрират просто така,други за да пуснат няква безумна тема,трети просто за да напишат някакво мнение..... |
Имах предвид някои от активните форумци,на които им имам скайповете,но никога не сме си говорили.. |
Е аз май съм от тях.... По принцип много,много не влизам в скаип,повече съм във форума... Според мен си ме опознала доло горе от тук... |
Дам..Тебе те познавам само от форума..Иии мисля..даже съм сигурна,че ти имам скайпа,ноо не сме си чатили.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Сря Яну 23, 2008 9:33 pm Заглавие: |
|
|
Дам..Тебе те познавам само от форума..Иии мисля..даже съм сигурна,че ти имам скайпа,ноо не сме си чатили.. |
Съжалявам ,но не си падам да влизам много,много в скаипа......надявам се да ме разбираш и си имам основателна причина......затова не ми се сърди
Хаиде стига офф да се прехвърлим към чата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Яну 24, 2008 1:27 am Заглавие: |
|
|
Ааа мацки, сетих те се _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|