Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 7:32 pm Заглавие: Изкусителите |
|
|
Кои/Коя е вашия любим/а изкусител/ка?Поствайте и снимки _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MeLoDy
|
Пуснато на: Съб Ное 17, 2007 12:33 am Заглавие: |
|
|
Ето го най-готиния-Даниел
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 9:56 pm Заглавие: |
|
|
МАй се казваше Владо-tozi,койтУ днес беше на среща с Цвети... Много ме кефииии Най-младото момче също ми допада доста... _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mgxpower

Регистриран на: 25 Ное 2007 Мнения: 81 Местожителство: Варна/Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:44 am Заглавие: |
|
|
Нямам фаворити нито при жените нито при мъжете аз не гледам хората по външния вид а всичките изкусителки са въздух под налягане...само тази Калина се различава малко..иска да покаже ,че е умна , но много наперено и това не ми харесва!Идеалът ми за ...жена е Милена и Филип трябва да е много глупав и сляп за да не я цени напълно!Ако бях с такова момиче нямаше да й позволя да й липсва нещо!Тяхната връзка е един фалш тя му е повече майка отколкото приятелка безкрайно разочарован съм ,че Филип се излага така пред цяла България!!
п.с съжалявам за лекото отклонение от темата!Но наистина до сега нито един изкусител не ми е направил някакво огромно впечатление за да го харесам! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SeLeNe~
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 5:07 pm Заглавие: |
|
|
От мъжете като че най-симпатични са ми Дани, Владо и Тото. От жените ми хареса циганката, която изгониха, а най-много ме дразни тъпата расистка Калина. Лорита (другата чернокоса) ми беше съученичка в началното училище и ми беше изключително любопитно да я гледам, но тя почти не влиза в кадър.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Цецо rulzzzzzzzzzzzzzzzz...Тва момче е адски секси направооооо.....Жалко,че не го дават много много,но дадат ли го омг полудявам _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|