Предишната тема :: Следващата тема |
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ПРЕДАВАНЕТО NO CONNECTION? |
ДА |
|
40% |
[ 20 ] |
НЕ |
|
59% |
[ 29 ] |
|
Общо гласове : 49 |
|
Автор |
Съобщение |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 1:34 pm Заглавие: |
|
|
*Real^Angel* написа: |
plami написа: |
petq написа: |
Браво,Зори  |
Добре се получило! Нямам никакви забележки!  |
мерси междудругото,ако имате някакви материали за Нед~снимки,статии,интервюта абе с една дума всичко със запазената марка НЕД давайте насам пощата ми е zori_16@abv.bg |
Непременно, ако намеря нещо!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 12:33 am Заглавие: |
|
|
MM с нова визия и програмна схема
Публикувано на 24 септември 2007 в 16:18 от Део
От 1 октомври зрителите на Телевизия ММ ще могат да видят отново на екран най-добрите предавания и водещи в обновен формат и естествено – много качествена музика! От 15 октомври медията ще въведе и чисто нова визия, в унисон с новия дух на програмата.
От началото на този месец Телевизия ММ вече е 100% собственост на Balkan Media Group Limited и това поставя началото на един нов етап от развитието на медията – като част от портфолиото на групата в страната - Диема, Диема 2, Диема Фемили и ММТВ.
Наскоро каналите на Диема Вижън представиха своята амбициозна програма за налагането им като най-добрите развлекателни телевизионни канали в България и резултатите вече се виждат в постоянното покачване на показателите на гледаемост. Само за последните 2 седмици от старта на обновените канали, пазарният дял на медията се е увеличил с 26%, сравнен с този на предходните 2 седмици.
Във връзка с промените, Ани Ангелова (Изп. директор на ММТВ) каза:
„Като част от тази динамична и модерна стратегия за увеличаване на ръста и развитие на групата в страната, ММ също променя своята визия и съдържание. ММ е винаги свежа и променяща се, тя следва пулса на своите фенове.”
Фокус в новата програмата на телевизия ММ ще бъдат:
INTERACTIVE - Всеки делничен ден, точно в 17.00 ч., водещият Стоян ще застава пред камерата за да задоволява глада на зрителите за информация от света на киното, световния шоубизнес, най-актуалните събития от българската музикална сцена, да разкаже за новостите в технологиите и комуникациите. Всеки делничен ден на гости в студиото ще бъдат и интересни личности за да разкажат за техните най-нови проекти. Предаването започва с рубриката ИскаММ, в която в продължение на час Стоян ще изпълнава музикалните желания на зрителите.
Всяка делнична вечер, в 22.00 ч., в ЗЛАТНИ ХИТОВЕ, Надя ще ни запознава с интересна личност и нейните десет любими златни хитове. Чрез тях гостите допускат зрителите най-близо до себе си, предлагайки собствения си свят чрез най-личните си песни. За всеки пропуснал издание на предаването, ММ дава втори шанс – още на следващата сутрин, в 10.00 ч. През уикендите от 16.00 ч. пък, ще се излъчват най-интересните моменти от седмицата.
Официалната еър-плей класация на ММ – ММ ТОП 20 ще се излъчва всяка неделя, с начален час 17.00 ч., с повторения последващата сряда от 13.00 ч. В продължение на 120 минути, Ася ще информира зрителите кои са най-ротираните парчета за изминалата седмица. Веднага след нея, от 19.00 ч. стартира документалната поредица ULTRA, която ще представя историята на поредица от значими артисти от световната музикална сцена. Повторение на предаването ще e съответно понеделниците от 21.30 ч. и петъците от 11.00 ч.
Единственото предаване за рок и метъл музика в българския телевизионен ефир ФРАКТУРА, влиза в своята десета година. Авторът и водещ на предаването Васко Катинчаров ще бъде с феновете на по-тежката музика всяка неделя между 22.00 и 24.00 ч. Повторението на предаването е в сряда вечер, от 24.00 ч.
COFFEE BREAK ще се излъчва всяка събота и неделя, с начален час 16.00 ч. В него, освен обичайните тематични класации, водещият Ники ще представя ревюта на най-новите албуми и ще раздава множество страхотни награди.
Музиката в ефира, както винаги ще присъства навсякъде, като ще бъде съобразена с различните часове на деня и нощта. Ще бъдат обособени зони за рок, електроника, R’n’B, БГ музика. В зоната FRESH – делничните дни от 19.30 ч., ще се излъчват най-новите клипове. Всяка събота пък, от 17.00 ч. Déjà vu ще предлага по-ретро парчета. Няма да останат разочаровани и феновете на алтернативната музика – специално за тях е FILTER – всяка събота от 21.00 ч. Уникални за българския музикален ефир са плейлистите МЕЛОМАН и MEZZANINE. Всяка делнична вечер, от 20.30 ч., истинските ценители ще се наслаждават на некомерсиалната музика, която МЕЛОМАН ще предлага, а в късните часове на нощта, MEZZANINE ще предоставя идеална атмосфера за отпускане и почивка – разнообразие от музикални жанрове, предразполагащи към спокойствие и релакс. В ММ КАРАОКЕ, всеки петък и събота от 23.00 ч., зрителите ще могат да пеят любимите си песни, а веднага след него от 24.00 ч., в DJ CLUB MIX, различен DJ ще представя своя микс от парчета.
В рубриката QUICKSTART, на всеки кръгъл час, от 8.00 до 20.00 ч., ММ ще излъчва ексклузивно в ефира си най-новите български клипове.
Считано от 1 октомври телевизия М2 ще спре разпространението си, като най-доброто от нейната програма до момента ще бъде включено в програмата на ММ. Това ще гарантира максимална достъпност на повече зрители до уникални продукти, както и по-голямо разнообразие на съдържанието на програмата на Телевизия ММ. Феновете ще могат да следят най-добрата българска музика „от вчера до днес” всеки ден, вкл. през уикенда, между 12.00 и 13.00 ч.
всичко добре........ ама защо Нед го няма в програмната им схема _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Вто Окт 02, 2007 12:20 pm Заглавие: |
|
|
И аз се питам защоо???Той щеще да разчупи малко ефира, ама... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пон Окт 22, 2007 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Последната промяна е направена от *Real^Angel* на Пет Ное 23, 2007 6:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 6:43 pm Заглавие: |
|
|
НЕшоуто на Нед тръгва по GTV ! / 22.10.2007
От 7-ми Януари, всяка вечер по GTV ше имате честттттта да съблюдавате \"НЕшоуто на Нед\" ! Предаването ше е с продължителност от 30 минути. В основната му част ще има популярен гост в студиота на които ше бъдат задавани тъпографично, идиотски въпроси. Предвидени са и рубрики със скрити камери, идиотски изпълнения в стил NO CONNECTION, както и опити за подобряване на \"странни\" световни рекорд |
ОхОоОоОоОоО!БрАвОоОоОо! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 8:38 pm Заглавие: |
|
|
НЕшоуто на Нед тръгва по GTV ! / 22.10.2007
От 7-ми Януари, всяка вечер по GTV ше имате честттттта да съблюдавате \"НЕшоуто на Нед\" ! Предаването ше е с продължителност от 30 минути. В основната му част ще има популярен гост в студиота на които ше бъдат задавани тъпографично, идиотски въпроси. Предвидени са и рубрики със скрити камери, идиотски изпълнения в стил NO CONNECTION, както и опити за подобряване на \"странни\" световни рекорд |
МНОГО ХУБАВА НОВИНА!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:49 am Заглавие: |
|
|
Днес Нед има рожден ден
Ч.Р.Д.,Нед! Пожелавам ти да бъдеш озарен от здраве,което никой не е имал,от щастие за което всеки мечтае,от внимание което всеки иска.Да бъдеш преследван от късмет,който всеки търси и от любов от която всеки човек се чувства най-щастлив на този свят.Нека всяко твое начинание бъде сполетяно от успех. _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Непропускайте участието на Нед в предаването "Перфектната вечеря" от 24 до 28 декември по GTV всяка вечер от 18.00ч. с повторение в 00.00ч. и сутрин в 08.00ч.
|
 |
*Real^Angel*

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 1:00 pm Заглавие: |
|
|
Всяка вечер от понеделник до четвъртък, точно в 22:00 часа, ефирът на GTV ще бъде завладян от риалити шоуто “Градски Момичета”. Водещи на предаването са красивите и непредвидими Силвия и Калина, познати на телевизионната аудитория от други големи риалити продукции. Те ще се впускат в редица завладяващи приключения, за да представят по интересен и забавен начин многобройните възможности, които стоят пред младите момичета днес. За целта всяка седмица двете водещи ще трябва да се справят с различни „мисии”, които ще бъдат наистина изненада за тях – те не знаят какво и кой ги очаква, нито какво точно ще им се случва. Какви ще са мисиите им? Със сигурност ще бъдат достатъчно провокативни – от участие в благотворителни акции, обзавеждане на дома и гледане на деца до съжителство с мъже, работа на отговорна позиция или приготвяне на изискани ястия. По време на седмичните им мисии Силвия и Калина ще имат възможността да се срещат с най-разнообразни хора - млади мъже, семейства, тинейджъри, възрастни хора, което ще внася допълнителни елементи на изненада за тях. Местата, които момичетата ще посещават, също са най-различни – големи вили край морето, яхти, зимни ски курорти, средно големи градове, малки села, световни забележителности, диви местности, панелни апартаменти, огромни къщи, палатки.
Веднага след „Градски момичета”, от 22:30 часа, ще идва ред на ток-шоуто „Нешоуто на Нед” с водещ оригиналния Найден (Нед), също познат с участието си в известна риалити продукция. Това ще е 30-минутното предаване, в което популярни български личности ще усещат парещия вкус на неудобните въпроси. Въпроси, които никой друг освен Нед не би се осмелил да зададе. Създадено напълно в духа на мотото „Ако ви стиска”, в „Нешоуто на Нед” фалшът и лицемерието няма да имат място, а зрителите ще получават откровени отговори за теми, засягащи най-атрактивните аспекти от личния живот на звездите. Макар и на моменти краен, Нед ще назовава с езика на улицата нещата, за които хората говорят помежду си, но никога по телевизията. Заразяващо доброто настроение ще бъде подкрепено и от редица нестандартни рубрики, с които Нед ще провокира публиката: скритите камери, заснети от „Бандата на Нед”, „Рекордите на Нед” и „Експериментите на Нед” – поле за реализиране на най-откачени идеи и приумици като рекорд за най-бързо мазане на филия с лютеница, най-смешно падане по стълби и т.н. Своя рубрика в предаването ще има и българският двойник на Краля на рока – Цецо Елвиса, който допълнително ще подклажда високите градуси в студиото със своето уникално чувство за хумор.
Всяка петъчна вечер, от 22:00 до 23:00 часа, GTV ще излъчва „Най-доброто от Шоуто и момичетата”. На гости на Нед ще бъдат Силвия и Калина, които ще разказват за случилото им се през седмицата. Те ще разкриват как са се чувствали, харесало ли им е преживяването и дали са открили своето „призвание”, както и ще се запознават с предстоящата си седмична мисия, която ще им бъде поставяна от Нед. Същевременно, ще можем да се наслаждаваме и на най-добрите и смешни моменти от „Нешоуто на Нед” от съответната седмица.
Продуцент на предаванията е Flame studio, а старта е на 14 януари!
Източник: ->www.telemaniac.com _________________
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|