Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Метъла
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ВАШАТА МУЗИКА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
caramel_girl

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 10:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ми харесва този вид музика и това си е.Пък и не ми отива.
^Dark_Girl^

Местожителство: Ела и ми кажи де!!

МнениеПуснато на: Пон Дек 10, 2007 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

MITKOMAN написа:
Метъла е един от най-яките стилове, стига да знаеш какво до слушаш
Не като онези прости и необразовани мизерни и първобитни педерашки чалгари Laughing Very Happy Twisted Evil
Иначе аз харесвам Cradle of Filth, Children of Bodom, In Flames, Roadrunner united, Dope, Evanescence, Metallica , Sum 41, Sonata Arctica и много други. Razz

ЕВала ти
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BloodPrincess

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 1:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

тъй тъй метъл... не бих казала че е точната дума да се определи този стил..както и да е та за групите които слушам са : Thousand Foot Krutch,Nightwish,Manowar,Celtic Frost,Dimmu Borgir,30 seconds to mars,Downfall,TrustCompany,Slipknot(malko),Disturbed(malko),Static-X,Kreator,Kamelot,Dark Tranquillity,Marilyn Manson(pee rok.. Smile ) ,Bullet for my valentine,въртя 3 песни на Линкин Парк и те са Papercut,One step closer i Figure Wink та да не се отплесквам да си продължавам със същинските групи Smile ...METALLICA,Within Temptation,In Flames,Behemoth,DOPE,Apocaliptyca,Cradle of filth,System of a Down,P.O.D,.. има и още много други ама сега немога да мисля като хората Very Happy Wink Smile

МнениеПуснато на: Сря Дек 26, 2007 10:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дамм.. страст Smile Слушам го от около 2 - 3 години Confused Не преставам Smile Както и да е де.. Метъла , май , винаги ще си остане неразбрана музика.. или по скоро , плашеща за ограничените меломани Smile
Иначе групи ли ? Ами слушам групи като In Flames , Amon Amarth , Amorphis , Dark Tranquillity , A7X , Enter Shikari , Moonspell , Type O Negative , Soilwork , Whitesnake.. общо взето плейлиста ми няма край :Р

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Дек 26, 2007 10:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Jufi написа:
Дамм.. страст Smile Слушам го от около 2 - 3 години Confused Не преставам Smile Както и да е де.. Метъла , май , винаги ще си остане неразбрана музика.. или по скоро , плашеща за ограничените меломани Smile
Иначе групи ли ? Ами слушам групи като In Flames , Amon Amarth , Amorphis , Dark Tranquillity , A7X , Enter Shikari , Moonspell , Type O Negative , Soilwork , Whitesnake.. общо взето плейлиста ми няма край :Р

тая мацка кефи Smile (преполагам, че си мацка де)
поне не слуша баналните Евънесънс-и и Линкин Парк-чета... не че имам нещо против феновете им, или пък към самите групи, ама... комерсиал! всеки втори метал, до оня ден с календарчета на Мария и Гергана, ся слуша именно някои от тези комерсиали, точно щото са най-известни, и се мислят за метъли...
Jufi

МнениеПуснато на: Съб Дек 29, 2007 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:

поне не слуша баналните Евънесънс-и и Линкин Парк-чета... не че имам нещо против феновете им, или пък към самите групи, ама... комерсиал! всеки втори метал, до оня ден с календарчета на Мария и Гергана, ся слуша именно някои от тези комерсиали, точно щото са най-известни, и се мислят за метъли...

Да , мацка съм Very Happy Благодаря ти Smile
Ами да , модерно е да си хард.. и най - лесно е да избереш две песни и най - срещаната тениска на Токио Хотел и вече си ненормален метъл.. Странни хора Smile

МнениеПуснато на: Съб Дек 29, 2007 10:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Jufi написа:
Bu написа:

Да , мацка съм Very Happy Благодаря ти Smile
Ами да , модерно е да си хард.. и най - лесно е да избереш две песни и най - срещаната тениска на Токио Хотел и вече си ненормален метъл.. Странни хора Smile

да бе, тези недораслеци само излагат иначе хубавия стил като цяло... и незнам защо метъла от доста хора си остава неразбрана музика... всички го третират като "изрудската музика на наркоманите"... хм... жалко е... метъла си е като всички други стилове, но уви...
Jufi

МнениеПуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:

да бе, тези недораслеци само излагат иначе хубавия стил като цяло... и незнам защо метъла от доста хора си остава неразбрана музика... всички го третират като "изрудската музика на наркоманите"... хм... жалко е... метъла си е като всички други стилове, но уви...

Ами метълът още като навлиза в България е отхвърлена музика.. Само бунтари са я слушали.. може би от там тръгва всичко , знам ли.. според мен , за повечето хора това е непозната музика.. А хората се страхуват от непознатото Smile За това и си остава неразбран ,може би.. Абе , могат много неща да се кажат по този въпрос , а точно вмомента не съм в кондиция за добри отговори Smile

МнениеПуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Само едно ще кажа Arrow Тази музика е ужасна Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bu

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

всеки си има мнение... но все пак трябва да уважаваме и чуждия вкус и избор... колкото до това, не мисля, че само в Бг я третират като неразбран стил... има го и в другите държави
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:
всеки си има мнение... но все пак трябва да уважаваме и чуждия вкус и избор... колкото до това, не мисля, че само в Бг я третират като неразбран стил... има го и в другите държави

Подкрепям напълно!

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Jufi

МнениеПуснато на: Нед Дек 30, 2007 3:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:

Разбира се , че не е само в България Smile Но все пак не виждам тук французи или румънци ... или каквито и да са представители на различните наций.. Български форум е все пак , нормално е да конкретизираме положението в България Smile

Доколкото правото на избор.. не мисля , че трябва да сме дотолкова ограничени , че да държим да се наложи един единствен музикален стил.. Най - малкото , което може да се направи е наистина да се уважава чуждия вкус и избор Smile

Местожителство: We are me and you.....Just I'm behind you

МнениеПуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Елементарно Уотсън,естествено,че харесвам метъл!!!Любими са ми:Lordi,Manowar,Metallica,Iron Maiden,Sepultura и т.н
D'azoo

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 6:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Влияе зле на психиката тази музика
Повечето металисти са във филма постоянно
Избива ги на агресия...
Трудно ми е да си представя как танцувам с приятелката ми на Dimu Borgir (или както се пише там)
....

П.С.
Лично мое мнение. "Аз това, аз онова..." не ме интересува. Не са опитвайте да ми наливате акъл или пък да ми задавате разни реторични въпроси. Хиляди пъти съм попадал сред хора от тази "култура".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bu

МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 8:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да бе, много ясно, всеки си има мнение и трябва да уважаваме чуждото, както съм казвала и преди, нали все пак за това сме различни хора Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ВАШАТА МУЗИКА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 2 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети