Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
caramel_girl
|
Пуснато на: Пет Ное 23, 2007 10:52 pm Заглавие: |
|
|
Не ми харесва този вид музика и това си е.Пък и не ми отива. _________________ Impossible is NOTHING!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^Dark_Girl^

Регистриран на: 31 Юли 2007 Мнения: 623 Местожителство: Ела и ми кажи де!!
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 9:52 am Заглавие: |
|
|
MITKOMAN написа: |
Метъла е един от най-яките стилове, стига да знаеш какво до слушаш
Не като онези прости и необразовани мизерни и първобитни педерашки чалгари
Иначе аз харесвам Cradle of Filth, Children of Bodom, In Flames, Roadrunner united, Dope, Evanescence, Metallica , Sum 41, Sonata Arctica и много други.  |
ЕВала ти _________________ Дали си различен, но не безразличен,
отчаян от пътя, по който вървиш,
реалист, романтик, но не и безличен,
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BloodPrincess
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 1:22 am Заглавие: |
|
|
тъй тъй метъл... не бих казала че е точната дума да се определи този стил..както и да е та за групите които слушам са : Thousand Foot Krutch,Nightwish,Manowar,Celtic Frost,Dimmu Borgir,30 seconds to mars,Downfall,TrustCompany,Slipknot(malko),Disturbed(malko),Static-X,Kreator,Kamelot,Dark Tranquillity,Marilyn Manson(pee rok.. ) ,Bullet for my valentine,въртя 3 песни на Линкин Парк и те са Papercut,One step closer i Figure та да не се отплесквам да си продължавам със същинските групи ...METALLICA,Within Temptation,In Flames,Behemoth,DOPE,Apocaliptyca,Cradle of filth,System of a Down,P.O.D,.. има и още много други ама сега немога да мисля като хората  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jufi
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 10:05 pm Заглавие: |
|
|
Дамм.. страст Слушам го от около 2 - 3 години Не преставам Както и да е де.. Метъла , май , винаги ще си остане неразбрана музика.. или по скоро , плашеща за ограничените меломани
Иначе групи ли ? Ами слушам групи като In Flames , Amon Amarth , Amorphis , Dark Tranquillity , A7X , Enter Shikari , Moonspell , Type O Negative , Soilwork , Whitesnake.. общо взето плейлиста ми няма край :Р _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 10:11 pm Заглавие: |
|
|
Jufi написа: |
Дамм.. страст Слушам го от около 2 - 3 години Не преставам Както и да е де.. Метъла , май , винаги ще си остане неразбрана музика.. или по скоро , плашеща за ограничените меломани
Иначе групи ли ? Ами слушам групи като In Flames , Amon Amarth , Amorphis , Dark Tranquillity , A7X , Enter Shikari , Moonspell , Type O Negative , Soilwork , Whitesnake.. общо взето плейлиста ми няма край :Р |
тая мацка кефи (преполагам, че си мацка де)
поне не слуша баналните Евънесънс-и и Линкин Парк-чета... не че имам нещо против феновете им, или пък към самите групи, ама... комерсиал! всеки втори метал, до оня ден с календарчета на Мария и Гергана, ся слуша именно някои от тези комерсиали, точно щото са най-известни, и се мислят за метъли... _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jufi
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Bu написа: |
поне не слуша баналните Евънесънс-и и Линкин Парк-чета... не че имам нещо против феновете им, или пък към самите групи, ама... комерсиал! всеки втори метал, до оня ден с календарчета на Мария и Гергана, ся слуша именно някои от тези комерсиали, точно щото са най-известни, и се мислят за метъли... |
Да , мацка съм Благодаря ти
Ами да , модерно е да си хард.. и най - лесно е да избереш две песни и най - срещаната тениска на Токио Хотел и вече си ненормален метъл.. Странни хора  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 10:21 pm Заглавие: |
|
|
Jufi написа: |
поне не слуша баналните Евънесънс-и и Линкин Парк-чета... не че имам нещо против феновете им, или пък към самите групи, ама... комерсиал! всеки втори метал, до оня ден с календарчета на Мария и Гергана, ся слуша именно някои от тези комерсиали, точно щото са най-известни, и се мислят за метъли... |
Да , мацка съм Благодаря ти
Ами да , модерно е да си хард.. и най - лесно е да избереш две песни и най - срещаната тениска на Токио Хотел и вече си ненормален метъл.. Странни хора  |
да бе, тези недораслеци само излагат иначе хубавия стил като цяло... и незнам защо метъла от доста хора си остава неразбрана музика... всички го третират като "изрудската музика на наркоманите"... хм... жалко е... метъла си е като всички други стилове, но уви... _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jufi
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:07 pm Заглавие: |
|
|
да бе, тези недораслеци само излагат иначе хубавия стил като цяло... и незнам защо метъла от доста хора си остава неразбрана музика... всички го третират като "изрудската музика на наркоманите"... хм... жалко е... метъла си е като всички други стилове, но уви... |
Ами метълът още като навлиза в България е отхвърлена музика.. Само бунтари са я слушали.. може би от там тръгва всичко , знам ли.. според мен , за повечето хора това е непозната музика.. А хората се страхуват от непознатото За това и си остава неразбран ,може би.. Абе , могат много неща да се кажат по този въпрос , а точно вмомента не съм в кондиция за добри отговори  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Само едно ще кажа Тази музика е ужасна |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 1:05 pm Заглавие: |
|
|
всеки си има мнение... но все пак трябва да уважаваме и чуждия вкус и избор... колкото до това, не мисля, че само в Бг я третират като неразбран стил... има го и в другите държави _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 1:35 pm Заглавие: |
|
|
всеки си има мнение... но все пак трябва да уважаваме и чуждия вкус и избор... колкото до това, не мисля, че само в Бг я третират като неразбран стил... има го и в другите държави |
Подкрепям напълно! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jufi
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 3:15 pm Заглавие: |
|
|
всеки си има мнение... но все пак трябва да уважаваме и чуждия вкус и избор... колкото до това, не мисля, че само в Бг я третират като неразбран стил... има го и в другите държави |
Разбира се , че не е само в България Но все пак не виждам тук французи или румънци ... или каквито и да са представители на различните наций.. Български форум е все пак , нормално е да конкретизираме положението в България
Доколкото правото на избор.. не мисля , че трябва да сме дотолкова ограничени , че да държим да се наложи един единствен музикален стил.. Най - малкото , което може да се направи е наистина да се уважава чуждия вкус и избор  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
angel_from_darkness
Регистриран на: 28 Дек 2007 Мнения: 19 Местожителство: We are me and you.....Just I'm behind you
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Елементарно Уотсън,естествено,че харесвам метъл!!!Любими са ми:Lordi,Manowar,Metallica,Iron Maiden,Sepultura и т.н _________________ "Listen to your heart before you tell him goodbye!"
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
D'azoo
|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Влияе зле на психиката тази музика
Повечето металисти са във филма постоянно
Избива ги на агресия...
Трудно ми е да си представя как танцувам с приятелката ми на Dimu Borgir (или както се пише там)
....
П.С.
Лично мое мнение. "Аз това, аз онова..." не ме интересува. Не са опитвайте да ми наливате акъл или пък да ми задавате разни реторични въпроси. Хиляди пъти съм попадал сред хора от тази "култура". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 8:19 pm Заглавие: |
|
|
да бе, много ясно, всеки си има мнение и трябва да уважаваме чуждото, както съм казвала и преди, нали все пак за това сме различни хора  _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|