Предишната тема :: Следващата тема |
Има ли звезди в България? |
Да |
|
51% |
[ 47 ] |
Не |
|
48% |
[ 44 ] |
|
Общо гласове : 91 |
|
Автор |
Съобщение |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 5:49 pm Заглавие: |
|
|
yoanased написа: |
Невена Цонева , Мария Илиева , Пламен Пътов и така нататък ! |
Значи сме на едно мнение...
P.S.: А бих добавила и Vessy. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
angel_from_darkness
Регистриран на: 28 Дек 2007 Мнения: 19 Местожителство: We are me and you.....Just I'm behind you
|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Имало е,ако мога да уточня.Стари групи,като "Щурците" и др. не се забравят лесно.Да може и да са стари,но песни,като "Вървят ли Двама","Клетва" и т.н,си остават вечни.В България има таланти,но просто няма пари или по селски "мангизи".И по тази причина не могат да се реализират.
_________________ "Listen to your heart before you tell him goodbye!"
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 11:20 am Заглавие: |
|
|
Ама само за певци ли говорим?Щото има и много добри актьори,ако става въпрос... Абе България си има доста звездички,мен ако питате!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NINI_f17
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2008 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Има звезди защото ни е ниско небето =)
а впрочем вижте докато си рових в нета миналата вечер какво намерих =)... за жалост не си спомням от каде, но го копирах и си го сеивах на компа като WordPad file. за да ви го пратя още същата вечер но отидох да гледам филм и заспах... и както и да е ето го вище го мисля ,че ще ви зарадва аз бях много изменадана и то прятно =)
"След конкурса на Д2 за училищна група, изненадващо Световна музикална медия покани за участие единствената рап формация New voice. Хип - хоп изпълнителите изпратили запис от концерта си във Враца, където заедно с Gravity Co и Д2 изпяха няколко свои парчета според регламента. New Voice всъщност бе изненадата в конкурса, тъй като се знаеше, че участниците ще бъдат рок и метъл изпълнители. Те обаче достигнаха до 4-та позиция в крайното класиране.
Според достоверен източник е имало разговор между рапърите и представител на музикалната телевизия, но все още не е ясно кога ще пътуват към острова малолетните бг звезди." |
|
Върнете се в началото |
|
 |
unbreakabl3

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Разбира се, че в България като навсякъде има звезди, но под тази дума въобще не разбирам разните там чалга "звезди".. Те звезди скоро няма да станат..
Звезди са Мария Илиева, Графа, Стефка Костадинова, Станислав Яневски, Вили Казасян, Христо Стоичков (колкото и да не искам да го призная) и т.н., и т.н., още много други достойни българи. Ама Мария, Преслава, Гергана и не знам си още какви са много далече от звездите още. _________________ This is an SOS
Don't wanna second guess
This is the bottom line
It's true
I gave my all for you
Now my heart's in two
And I can't find the other half
It's like I'm walking on broken glass
Better believe I bled.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lil wAyne

Регистриран на: 22 Юли 2008 Мнения: 168 Местожителство: COOlio - I LIKE GIRLS!!!!
|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 8:10 pm Заглавие: |
|
|
Има звезДи ЕДИоЛЪТ ми Е ЕвГЕнИ МИНЧЕВ ТОИ Е ЗВЕЗДА чАСт ОТ така нареченото VIP общество  _________________ [img]http://img53.imageshack.us/img53/2719/31338122436787df5.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jorjfenka
|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Звезди за мен са хора, които са прославили България в чужбина и навсякъде ги познават. Има такива хора, но те са много малко, другите са просто хора, които творят изкуство, кои по-добре, кои по-зле, но можеш да ги видиш да се разхождат по улиците като всички други хора и да не им обърнеш внимание, така че твърде малко се уважават според мен талантливите хора в бг, които са постигнали нещо. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
louloudia

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 1:12 pm Заглавие: |
|
|
Според мен има, но това са по-скоро хора от по-старите поколения. Такива, които и до днес се помнят, заради нещата които са постигнали. Сегашните известни личности имат да се доказват още много, докато заслужат да бъдат наречени "звезди". Поне аз мисля така  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ruby_tax
|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2008 12:57 pm Заглавие: Имаме звезди, слава на Бога |
|
|
Скъпи, съфорумници,
Ако погледнете отвъд попфолк-хоризонта си, може би ще забележите Райна Кабаиванска, Гена Димитрова, Борис Христов, Николай Гяуров, Минчо Минчев, Васко Василев, Кристо и много други българи, пред които светът се прекланя. За съжаление някои от тях вече не са между нас, живите. Та тези Българи са световноизвестни знаменитости и ако не са звезди, какво мислите че са?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 10:26 am Заглавие: |
|
|
Смея да кажа, че са съжаление някои от тях са просто Български звезди а не Здезди в България - което , естествено, е много жалко! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 10:27 am Заглавие: |
|
|
А иначе е навъртат и звезди в българия, е миналата година Джош Хартнет нали беше тук, Скарлет ЙохАнсън... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dark_girl

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 8:52 pm Заглавие: |
|
|
Освен Бербатов,Стойчков,Слави Трифонов и Лили Иванова.Това са поне за мен.Незнам дали думата "звезда" изобщо трябва да се употребява в България шоу бизнес.Как може да наричат хора-"звезди" примерно като Евгени Минчев,тия от Big Brother и още мн. други . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BiBeNcEtOoO

|
Пуснато на: Сря Дек 10, 2008 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Звезди в България няма има просто хора които се мислят за такива,надувки и курвенца е тва е  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ralityyyyyy
|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2008 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Има естествено Една от тях е Преслава  |
|
Върнете се в началото |