Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви ВИП Брадър? |
Да |
|
85% |
[ 24 ] |
Не |
|
14% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 28 |
|
Автор |
Съобщение |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 10:50 pm Заглавие: |
|
|
е този път вече Росито улете _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 10:58 pm Заглавие: |
|
|
*Real^Angel* написа: |
е този път вече Росито улете |
Охх нее не думай Само тя остана да разведрява тая смешна и лицемерна обстановка _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lin
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1269 Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!
|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 8:10 am Заглавие: |
|
|
Така и аз да изкажа мение за номинираниет....Десито така или иначе си беше номинирана за съжаление и ако беше със Здсравко само те на номинация Здравко си отиваше но сега след като и Азсис и Росица са номинирани...става кофти ще гонят или Здравком или РОсито _________________ Cause I`ve Got Something To Believe In..
..As Long As I`m Breathing.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 1:32 pm Заглавие: |
|
|
АхъЪъъм...то сега Азис и Деси никой няма да ги изгони,макар че искам да махнат Азис{ужасно е гнусен и лицемерен} МИсля,че ще махнат Росица... _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Азис в къщата показа какъв е /Ром!/...Егати лицемераа,циганска работа....Не мога да го понасям.Много искам да го изгонят обаче на всички ни е ясно , че няма да го изкарат,не само заради зрителските гласове ами и че продуцентите 100 процента ще го оставят до края,за да им се гледа предаването!ДесиСлава има много фенове-И тя няма да изхвърчи...Остават Здравко и Якушибана Кушетка,ако нея я нямаше Здравко щеше със сигурност да излезе..ама щом и тя е номинирана мился че този който ще излезе тази седмица е ясен-РОСИЦА! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Съб Апр 07, 2007 5:50 pm Заглавие: |
|
|
Този вип брадър е доста повече от миналия.Определено известните личности са много повече......Въпреки,че много от тях ми скъсват нервичките!  _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sweet_aidi4ka
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 11:48 am Заглавие: |
|
|
Много готина къща _________________
|