Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Коя от двойките ще остане заедно и след шоуто?
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ОСТРОВЪТ НА ИЗКУШЕНИЕТО
Предишната тема :: Следващата тема  

Коя от двойките ще остане заедно и след шоуто?
Кики и Андрей
12%
 12%  [ 3 ]
Цвети и Росен
66%
 66%  [ 16 ]
Милена и Филип
4%
 4%  [ 1 ]
Меги и Юли
16%
 16%  [ 4 ]
Общо гласове : 24

Автор Съобщение
MeLoDy

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 4:52 pm    Заглавие: Коя от двойките ще остане заедно и след шоуто? Отговорете с цитат

http://protegniraka.bg/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Съб Ное 17, 2007 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен Цвети и Росен,Цвети като че ли не проявява,кои знае какъв интерес към изкусителите,а и Росен ми се вижда достатъчно стабилен и се личи,че си я обичка Very Happy Very Happy
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 12:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
според мен Цвети и Росен,Цвети като че ли не проявява,кои знае какъв интерес към изкусителите,а и Росен ми се вижда достатъчно стабилен и се личи,че си я обичка Very Happy Very Happy

И аз мисля така! Виждат ми се най-стабилни, като двойка и въобще. Още в самото начало ми харесаха. Дано да победят точно те Smile
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
jessy написа:

И аз мисля така! Виждат ми се най-стабилни, като двойка и въобще. Още в самото начало ми харесаха. Дано да победят точно те Smile

Абсолютно Very Happy Very Happy Много са яки,мноог са симпатични като двойка и потделно желая им успех Very Happy

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък гласувах за Меги и Юли.Засега и той показва,че държи много на нея.Виждат ми се най-стабилни във взаимоотношенията си.Готина двойка са.Но съм склонна да се съглася и с вас за Цвети и Росен,но си мисля,че Росен не е много сигурен в нея,което ме навежда на мисълта,че може и да си изпати от ревността си.

http://protegniraka.bg/
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен Росен и Цвети и Меги и Юли, ще останат заедно другите две двойки, ще се разделят! Макар, че харесвам Милена и Филип....Филип май, ще изневери на Милена, защо показаха следващия епизот и тя плачеше....Не искам да се разделят, ама....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cassie_13

Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 9:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

plami написа:
Според мен Росен и Цвети и Меги и Юли, ще останат заедно другите две двойки, ще се разделят! Макар, че харесвам Милена и Филип....Филип май, ще изневери на Милена, защо показаха следващия епизот и тя плачеше....Не искам да се разделят, ама....

Wink И аз съм за Цвети и Росен.По принцип Росен не ме кефи,но е доса стабилен и не вярвам да изневери ;] Цвети също...А Меги и Юли също няма да се разделят...сигурно...На мен лично Юли ми е най-симпатичен от мъжете...

Rolling Eyes Предполагам ,че и изкусителките така мислят,така чеее ... :X Rolling Eyes

XOXO,Gossip girl
Върнете се в началото
mgxpower

Местожителство: Варна/Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 11:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цвети и Росен!
Но немога да твърдя нищо за никой със сигурност защото нещата стават за секунди!И незнам какво ще му се навири на някой през оставащото време!Като гледам какво следва в следващия епизод...Милена ще бие шута на "маминото детенце" Филип!

http://www.vbox7.com/user:mgxpower
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Escada1

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 3:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм за Цвети и Росен
И двамата много ми харесват Wink
Много хубаво се изказа Росен относно Цвети и връзката му и всичко останало.Евала! Cool
Мисля си, че те ще запазят връзката си и след това и ще си тръгнат от острова още по-влюбени Very Happy
Върнете се в началото
mgxpower

Местожителство: Варна/Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 1:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Андрей и Филип изгоряха...следващата серия ще видим дали Милена ще се отдаде на свалките на Дани (много ще се радвам) за Юли съм 100% сигурен ,че нищо няма да направи той е толкова стеснителен сигурен в себе си и в чувствата му към Миглена...,но за нея не мога да твърдя същото..изобщо... Rolling Eyes

http://www.vbox7.com/user:mgxpower
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Escada1

МнениеПуснато на: Пон Ное 26, 2007 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mgxpower написа:
Андрей и Филип изгоряха...следващата серия ще видим дали Милена ще се отдаде на свалките на Дани (много ще се радвам) за Юли съм 100% сигурен ,че нищо няма да направи той е толкова стеснителен сигурен в себе си и в чувствата му към Миглена...,но за нея не мога да твърдя същото..изобщо... Rolling Eyes

Милена едва ли ще се отдаде първа от двамата Rolling Eyes Първи ще е Филипчо май Mad

You are my baby love, baby love...
Върнете се в началото
anitu

МнениеПуснато на: Сря Ное 28, 2007 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
jessy написа:

дам на същото мнение сам относно Цвети и Росен.преди няколко серии [не се сещам точно кой епизод беше]когато чyх росен да казва колко много обича Цвети и че една жена трябва да бъде уважавана.......леле тези дyми бяха върхът!!!оттогава сам на мнение че те двамата са идеалната двойка на острова.Цвети тряа да е най щастливата жена на света то такива мъжe не се срещат често Wink ...хахах д0ри сЪм на мнение че са изчезващ вид Evil or Very Mad
Върнете се в началото
...вик...

МнениеПуснато на: Нед Дек 02, 2007 6:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен Цвети и Росен..независимо че преди любимата ми двойка бяха Милена и Филип..но като го видях тоз Филип какво прави..според Милена е много интелигентно и красиво момиче Rolling Eyes ..
Върнете се в началото
danielkata87

МнениеПуснато на: Нед Дек 02, 2007 9:44 pm    Заглавие: :P Отговорете с цитат

Пиши на кирилица Exclamation Exclamation Exclamation
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 2:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Еххх, тая Милена е страашна мацка. Много, много умна, амбициозна и супер красива. Според мен, тоя неудачник Филип ама въобще не я заслужава. Той е пълната й противоположност. Може би, единствения й недостатък е че е много наивна. Confused
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ОСТРОВЪТ НА ИЗКУШЕНИЕТО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети