Предишната тема :: Следващата тема |
Модерно ли е според вас да се пуши? |
Да,според мен е модерно! |
|
11% |
[ 5 ] |
Не,мисля че отдавна мина тази мода! |
|
62% |
[ 27 ] |
Все още е модерно но аз не бих пропушил/а! |
|
25% |
[ 11 ] |
|
Общо гласове : 43 |
|
Автор |
Съобщение |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:59 pm Заглавие: |
|
|
според мен си е един вид "мода" и за тва всички заблудени 13-14 "какички" и "батковци" пропушват, не за нещо друго ами за гъзария да се праат на тва дет не са и видиш ли щом е 14-годишна и пуши е бати пеканата пичка... пък са толкова смешни... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
peteto89
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
da pu6i6 ne e vapros na moderno ili ne prosto pu6i6 ako ti se pu6i ne 4e nqma takiva deto se mislqt za gazar4eta kato gi zasmu4at tiq cigari!az li4no pu6a no sq sam v preiod v koito ne mi se pu6i samo ot vreme na vreme  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Bu написа: |
според мен си е един вид "мода" и за тва всички заблудени 13-14 "какички" и "батковци" пропушват, не за нещо друго ами за гъзария да се праат на тва дет не са и видиш ли щом е 14-годишна и пуши е бати пеканата пичка... пък са толкова смешни... |
Държа да kaжа,че аз влизам към тези ''14 годишни какички'' ,но не пуша!Не слагайте всички под общ знаменател!
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 9:11 pm Заглавие: |
|
|
емчето написа: |
Bu написа: |
Държа да kaжа,че аз влизам към тези ''14 годишни какички'' ,но не пуша!Не слагайте всички под общ знаменател!
|
емче, писала съм нарочно "14 годишни какички", за да подчертая, че щом пушат се мислят за по-големи от колкото са.Не съм искала да те обидя, аз самата също съм на 14, и не го казах в такъв смисъл
не искам да оставаш с погрешно впечатления
а бтв аз мислех, че си на повече от 14... хих значи имам малка грешка в една от темите, там "За какво съжаляваш" или нещо такова беше  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kobi
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 2:22 pm Заглавие: |
|
|
Модерно ли?!?Според мен е адски тъпо да с е тровиш, защото ще изглеждаш по-модерно, но знам че всички пушачи са започнали да пушат, заради едно единствено нещо - ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ НА ПО-НАХАКАНИ! _________________ WWW.MYSPACE.COM/RENI_STAR
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Не помня каква беше причината да пропуша, но със сигурност не е гъзария! Има хора, които си успокояват нервите с цигара, има хора, които пушат само като се съберат компания на маса ... Има различни хора ... _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
..:: MaGiTo ::..

|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Определено не е на мода..Сега е на мода да не се пуши..
Последната промяна е направена от ..:: MaGiTo ::.. на Съб Авг 30, 2008 1:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PARAMORE
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 10:44 pm Заглавие: |
|
|
----------
Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 10:54 pm Заглавие: |
|
|
Да тренираш нещо било мода? Не не е така.Хората тренират открай време. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pInK_pAntHeR

Регистриран на: 23 Яну 2008 Мнения: 209 Местожителство: in the clouds :PpPpp
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 5:21 pm Заглавие: |
|
|
Пушенето наистина вече не е модерно изобщо, хората започнаха повече да мислят за здравето си може би, не знам  _________________ I'll be your cloud up in the sky
I'll be your shoulder when you cry
I'll hear your voices when you call me
I'm your angel ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PARAMORE
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 12:17 am Заглавие: |
|
|
---------------------
Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 6:58 pm Заглавие: |
|
|
PARAMORE написа: |
gogo__15 написа: |
Да тренираш нещо било мода? Не не е така.Хората тренират открай време. |
С право го наричам така. Аз.. имам своите наблюдения
Кога броят се увеличи, когато всички станаха фешънчета и започнаха да си показват телата по разни сайтове за запознанства.. Но за да направят тяло, трябва да тренират нещо.. right? Окей.. започват, но и бързо се отказват.. Защо? Защото в графика им липсва алкохола, наркотиците и тревата, които са имали преди.. И сега какво ще правят, как ще направят телце.. Фитнес и много химия.
Сега разбра ли защо си позволявам да му казвам мода? |
Ем следващият път се дооточнявай. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PARAMORE
|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 12:20 am Заглавие: |
|
|
--------------
Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Don`T_LooK-ToucH

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 10:56 am Заглавие: |
|
|
Не,от много отдавна мина модата на цигарите,но на кой му пука...Нали това е навик,който скъсява живота ни Та така...А според мойте наблюдения пък,броят на пушачите нараства  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
louloudia

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Аз никога не съм намирала нищо модерно в това да се пуши. Майка ми е пушачка и се е опитвала по всякакви начини да откаже цигарите. Успя с едни лепенки, но ако си мислите, че само те ще помогнат, не се залъгвайте - иска се и силна воля. Половин година не пуши, след това отново започна. Аз не съм опитвала да пуша и честно казано, нямам желание да го правя.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|