Предишната тема :: Следващата тема |
Kefi li Vi? |
Mnooooo! |
|
57% |
[ 37 ] |
Ne osobenno... |
|
42% |
[ 27 ] |
|
Общо гласове : 64 |
|
Автор |
Съобщение |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 10:51 am Заглавие: |
|
|
Ооооо много ме кефи Аврил - СТРАХОТНА Е!!!! сУпер пачета прави и винаги със страхотни текстове.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^Dark_Girl^

Регистриран на: 31 Юли 2007 Мнения: 623 Местожителство: Ела и ми кажи де!!
|
Пуснато на: Пет Ное 02, 2007 9:47 am Заглавие: |
|
|
Само една нейна песен ми харесва- "Уен ю гон" Напоследък много си комерсиализира стила, което не ми допада... _________________ Дали си различен, но не безразличен,
отчаян от пътя, по който вървиш,
реалист, романтик, но не и безличен,
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 11:04 am Заглавие: |
|
|
^Dark_Girl^ написа: |
Само една нейна песен ми харесва- "Уен ю гон" Напоследък много си комерсиализира стила, което не ми допада... |
оф да, мноо си права, комерса и на мен ми е проблем, мноо се дразна е така примерно за няква група дето от години я слушам и изведнъш нещо като нашуми и някви пикльовци - "Ей, кво ще кажаш за новато група"Леле нз защо, но мноо се нервирам!
Колкото да Аврил, много, много си я харесвам, въпреки това колко е комерсиална.А що се отнася до любимата ми нейна песен...хм..много са...можеби..Take me away! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Пон Ное 05, 2007 11:17 pm Заглавие: |
|
|
като бях по-малка я харесвах повече, но в последно време толкова ме дразни че.... не знам.. в старото си "аз" като бунтарка ме кефеше много повече, сега някакъв комерсиал ги е тръшнал всички, като направят един-два хита и вече ходят с вирнат нос и клиповете и стила им и всичко става пълна помия... за пример освен Аврил мога да дам Гуен Стефани, преди бях влюбена в нея, ся с тия простотий като Sweet Escape, Wind It Up и т.н. ми изгуби уважението... същото е и с тая Рияна..абе незнам нещо много се разписах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Нед Ное 11, 2007 12:49 am Заглавие: |
|
|
Bu написа: |
като бях по-малка я харесвах повече, но в последно време толкова ме дразни че.... не знам.. в старото си "аз" като бунтарка ме кефеше много повече, сега някакъв комерсиал ги е тръшнал всички, като направят един-два хита и вече ходят с вирнат нос и клиповете и стила им и всичко става пълна помия... за пример освен Аврил мога да дам Гуен Стефани, преди бях влюбена в нея, ся с тия простотий като Sweet Escape, Wind It Up и т.н. ми изгуби уважението... същото е и с тая Рияна..абе незнам нещо много се разписах |
Нещо съм пропуснала некомерсиалния период на Риана...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пон Ное 12, 2007 4:16 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Нещо съм пропуснала некомерсиалния период на Риана...  |
То и аз!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 11:17 am Заглавие: |
|
|
plami написа: |
То и аз!!!! |
Ем Плами - назад сме с материала както винаги! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 4:21 pm Заглавие: |
|
|
plami написа: |
То и аз!!!! |
Ем Плами - назад сме с материала както винаги! |
Ко да се прави...изостоващи сме...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 10:41 pm Заглавие: |
|
|
добре де, различни са ни мненията, просто според мен определено беше много по-различна в началото, дори и тогава да си е била комерс, сега е още по-голямо акинце тая Риана... ама май бая сменихме темата, която иначе ако не ме лъже паметта беше за Аврил |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:10 pm Заглавие: |
|
|
добре де, различни са ни мненията, просто според мен определено беше много по-различна в началото, дори и тогава да си е била комерс, сега е още по-голямо акинце тая Риана... ама май бая сменихме темата, която иначе ако не ме лъже паметта беше за Аврил |
Определано се отвлече! Темата е за Аврил, а не за Риана и нейните периоди |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 5:54 pm Заглавие: |
|
|
ок, plami, съжалявам ||// |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sweet_mimi_93
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 9:37 pm Заглавие: |
|
|
Аврил е най-яката! _________________ Yo,хора!
Живей,дивей и всичко ще е ОкКЕЙ!
Beware of Bitch! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
angel_from_darkness
Регистриран на: 28 Дек 2007 Мнения: 19 Местожителство: We are me and you.....Just I'm behind you
|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Много ме кефе.Но старата Аврил,бунтарката.Беше много по-готини.Сега се е превърнала в розова кукличака.Но като слушам най-новия и албум,си мисля,че все пак не е загубила стила си. _________________ "Listen to your heart before you tell him goodbye!"
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 12:57 pm Заглавие: |
|
|
angel_from_darkness написа: |
Много ме кефе.Но старата Аврил,бунтарката.Беше много по-готини.Сега се е превърнала в розова кукличака.Но като слушам най-новия и албум,си мисля,че все пак не е загубила стила си. |
да бе изобщо! всичките са комерсиалнииии! до един момент правят музиката, която искат, после парите развалят! всички се полакумяват в даден момент _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jufi
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Поредната комерсиална лигла ! Толкова ..ъъъ.. "нестандартна" беше в началото , че просто реши да стане втората Бритни.. не искам да обиждам луди фенове , просто това си ми е мненийцето за въпросната девойка.. Така де , не мога да разбера какво й е пънкарското.. или извинете вече ,стана по - поп ? Странна е .. руса е и забога , има розов кичур О.о ! С това пискливото гласче.. най - много да те докара до нервна криза... Аз обаче мога да си говоря такаа... Я просто да кажа - Не я харесвам  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|