Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

sex
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИНТИМНИ ВЪПРОСИ
Предишната тема :: Следващата тема  

kak se parvi pat kogato pravi6 sex?
vsqkakav
33%
 33%  [ 1 ]
ok
66%
 66%  [ 2 ]
Общо гласове : 3

Автор Съобщение
III_MALKATA

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 20, 2006 6:09 pm    Заглавие: sex Отговорете с цитат

здравейте. :о искам да попитам какво е като го правиш за първи път.какво трябва да знаеш,и всичко което можете да ми кажете за това.благодаря ви :лол:
suzi_22

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 8:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко е гадно но трябва да си се отпуснала,да си сигурна че го искаш,да го правиш с човек на когото имаш доверие и който може да те предразположи.Болката е много малка.Важно е да си твърдо решена и абсолютно готова иначе няма да се получи Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Пон Юли 02, 2007 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Заповядай Arrow http://www.teenproblem.net/s/739.html
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
Mexxx

Местожителство: В иреалното пространство на вашите сънища :)

МнениеПуснато на: Вто Юли 03, 2007 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kiss-че ти направо изби рибата с тоя сайт Smile Така това в този лог е писано от мъж за мъжете всичко изглежда по- различно както знаем.
Но има доста верни неща, всичко опира до психика и до период в развитието. Ако си спокойна и сигурна, че го искаш ще изпиташ максималното удоволствие, а ако тялото ти е готово още по-добре. Защото милички 13, 14 години колкото и страомодно да звучи не ми изглежда подходяща възраст за започване на полов живот, макар че в днешно време няма нищо не подходящо. Поизчакайте малко, опознайте телата си преди да ги опознаят другите. Прочетете малко повече литература, а не разчитайте на съветите на приятелки, защото каква е гаранцията, че приятелката ви е направила правилния избор, каква е гаранцията, че щом на нея и е харесало и на вас ще ви хареса и обратно?? Е аз ще ви кажа няма такава! С моята най-добра приятелка сме твърде еднакви, харесваме едни и същи неща, но мен не ме боля първия път за разлика от нея, всичко е до момента, психиката, мъжа и т.н. Smile Трябва да сте подготвени и за още нещо, има момчета, които се възбуждат от болката на момичетата, може би защото се чувстват по-силни, това може да ви нарани страшно много, така че колкото и неудобно да ви се струва поговорете предварително с момчето, нека той разбере какви са страховете ви, нека знае, за да може да ги избегне, защото все пак не всички мъже имат свръхестествени сили и ако незнаят много трудно ще разберат, че това, което тях ги възбужда вас може да ви нарани. За кръвта не се притеснявайте чак толкова много тя не тече много прокървява по малко и от 6-ти ден в цикъла Laughing ако мога да направя такова сравнение като не при всички е така, защото всеки е различен, има момичета при които въобще не кърви има и такива при които тече повече но като време а не като количество. Направете първия си път приятен отпуснете се и не мислете чак толкова много, имайте си едно на ум, но колкото по стегната е мусколатурата на вагината толкова по трудно и болезнено е проникването. И още веднъж казвам, най-важното е момчето да знае страховете ви. АААА и да не забравя използвайте презерватив, че "ЕДИН МИГ НЕВНИМАНИЕ И ПОСЛЕ ЦЯЛ ЖИВОТ МЪРТЪВ!" както обичам да се шегувам.
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 03, 2007 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mexxx изчерва всичко, което бих казала по тази тема!
Само едно да добавя Arrow мястото. Според мен е много важно. Допринася към основната цел - отпускане. Wink

Местожителство: Град на греха

МнениеПуснато на: Съб Юли 14, 2007 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Mexxx изчерва всичко, което бих казала по тази тема!
Само едно да добавя Arrow мястото. Според мен е много важно. Допринася към основната цел - отпускане. Wink

Най-добре в легло- обстановката предразполага Wink
Върнете се в началото
palomaaa

МнениеПуснато на: Сря Юли 25, 2007 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

трябва да си готова и да го искаш...трябва да се отпуснеш много добре и да не се притесняваш
Върнете се в началото
^Dark_Girl^

Местожителство: Ела и ми кажи де!!

МнениеПуснато на: Чет Авг 02, 2007 3:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ем естествено че трябва да го искаш и естествено с кондом защото знаете какви болести и опасности крие секса.Всяко нещо е хубаво и приятно стига да знаеш какво правиш и да си предприел предпазните мерки!
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pepito sladkata

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Окт 11, 2007 4:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз не съм го правила и не мога да ти кажа!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Simona92

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..

Последната промяна е направена от Simona92 на Сря Авг 27, 2008 12:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Чет Ное 22, 2007 3:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе,първия път на изгасена лампа...па квото стaне!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
TeNtO

МнениеПуснато на: Пон Юли 27, 2009 12:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

suzi_22 написа:
Малко е гадно но трябва да си се отпуснала,да си сигурна че го искаш,да го правиш с човек на когото имаш доверие и който може да те предразположи.Болката е много малка.Важно е да си твърдо решена и абсолютно готова иначе няма да се получи Embarassed

пълни глупости...било гадно...сигурно за теб е гадно и да си миеш зъбите...няма гадно нещо в секса ,ако знаеш как да си го направиш,това че си била с некадърник е лично твой късмет...няма нищо страшно от секса,ще те боли,ако мислиш за това...и винаги се получава,дори и да не си решена...той ако е решен...изгоря комшийке
Върнете се в началото
eli1900

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз чувствах съвсем лека болка и беше много хубаво стиг да си с точния човек и на точното място всичко ще е ОК Very Happy

МнениеПуснато на: Пет Авг 28, 2009 3:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като повечето неща така и секса за първи път буди интерес, усещане за нещо непознато, обвито в тайство, плашеща неизвестност и адреналин.
При всеки е строго индивидуално, донякъде зависи и от партньора - как ще се представи, но решаващото е твоята нагласа.
Преди първият си път знаех доста на теория, но когато дойде момента забравих всичко. Бях леко уплашена от мисълта за болката, срам, че стоя гола пред мъж и любопитство...дали е толкова хубаво както всички се превъзнасят. Честно казано останах разочарована, нямаше нищо романтично, напротив, все едно бях на гинекологичен преглед за първи път. Mad
Върнете се в началото
curious

МнениеПуснато на: Пет Юли 26, 2013 7:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

малко е странно отначало, но след това става хубаво. едва ли искаш подробности, колкото по-спонтанно е - толкова по-добре. Сложи си някакво хубаво бельо и всичко ще дойде от само себе си.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИНТИМНИ ВЪПРОСИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети