Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Парафинова терапия мнения

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bubito

МнениеПуснато на: Вто Май 12, 2015 5:58 pm    Заглавие: Парафинова терапия мнения Отговорете с цитат

Привет момичета!

Откакто се помня кожата на лицето ми е суха и изтощена и честно казано е истинско предизвикателство да я поддържам във форма. Постоянно сменям всякакви козметични продукти (медицински) и си правя маски. Ефектът обаче не винаги е толкова добър, колкото ми се иска.

Една приятелка ми спомена за някаква парафинова терапия, която била точно за кожа като моята. Разпитах други приятелки дали са пробвали, но даже не бяха чували за това.

Вие какво мислите, подлагали ли сте се на такава терапия за лицето? Търсих в интернет мнения но не можах да намеря. Попаднах на магазин, който предлага уред за парафинова терапия - http://cosmeticline.bg/instrumenti-i-aparatura/aparat-za-parafinova-terapiya-cena и като цена ми се струва доста достъпно, като се има предвид колко пари давам за козметични продукти всяка година.

Ще се радвам ако някой сподели мнение.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети