Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Емо стил
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Харесвате ли емо стила
да,много ми допада
15%
 15%  [ 5 ]
аз съм емо
0%
 0%  [ 0 ]
харесват ми само момичетата
9%
 9%  [ 3 ]
харесват ми само момчетата
0%
 0%  [ 0 ]
категорично съм против емо-тата
37%
 37%  [ 12 ]
нямам мнение
37%
 37%  [ 12 ]
Общо гласове : 32

Автор Съобщение
sladkata_bibsi

Местожителство: ПЕРНИК

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 10:19 pm    Заглавие: Емо стил Отговорете с цитат

Нямаме си такава темичка а сега е доста обсъждана тук кажете мнението си за емо стила който навлиза в модата,харесвали ви или не,слагайте снимки и кажете всичко което мислите и дали бихте се направили някога в емо стил(прическа,дрехи и аксесоари)Cool Very Happy Wink
sladkata_bibsi

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 10:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам пробвах да кача снимки но май не мога. Laughing Sad Crying or Very sad
sladkata_bibsi

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[img]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PQgDO-QdwvMZ3M:http://spravodaj.madaj.net/pic/emo-girl.jpg[/img]
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Пон Ное 12, 2007 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аве някои емота кефят..ама има такива които са направо.. (puke) !!!
Не харесвам Еmo boys щото според мен тва са Emo gays ;] haxhahxa

s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SunFlower

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 12:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако имате предвид нещо като тези хора на снимките по-долу, ще ви кажа, че преди 4-5г. също беше доста модерен този стил и тогава се правехме така, но..сега вече остарях за тези работи Laughing
Иначе ми харесва, след като и аз съм се правила на младини така...Smile

gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 4:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нямам мнение!?Не ми допада много този стил.Твърдо префърцунено и разглезено ми изглежда.Стават само за подписи. Laughing

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз нямам мнение просто, защото тук в разград няма Емота! И не съм виждала на жива! Такаче, незнам точно как се държът!?Ако познава няко Емо да каже!
Върнете се в началото
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Познавам е/имота /на БГ е Емо а на Английски е Имо/ от Русе което означава че съм и виждала! Laughing Аз съм имо и си слушам имокор но не се ограничавам само с това!Е аз съм начинаеща де защото от 5-6 месеца някъде съм се заребила и трябва още дъъъъълго да чакам за да ми порастне бретона! Crying or Very sad Laughing Ама нищо де -търпението е добродетел! Wink Laughing Wink

Кво да кажа...музиката им е велика!Прическите са страхотни!Ъъъъ... Confused Laughing Момчета малко гейове се падат ама нищо де има и нормални... Neutral Mr. Green

Компа ми е бъкан с картинки... Mr. Green

Абе квото и да казвам КЕФЯТ МЕЕЕЕ! Twisted Evil Laughing Laughing

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 11:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено не мога да се изкажа, нито положително, нито отрицателно, просто защото не познавам такива хора, които са се приели за емо. Незнам и същността на това да си "емо". Доколкото виждам на снимките имат определен стил на обличане и фризиране Laughing , може би слушат само определен тип музика... незнам, нещо не мога да възприема днешната младеж Laughing Wink

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2007 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кефът ме,но само момичетата,имам и мноу картинки на компа на емота Smile

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
mon_95

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2007 7:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ето нещо и от мен
Върнете се в началото
sladkata_bibsi

МнениеПуснато на: Чет Ное 15, 2007 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Емо-то се създава в средата на 80-те като подразделение на вашингтонската хардкор сцена. Като реакция срещу нарастващата агресия и ограничения в хардкора, се сформират групите Embrace и Rites of Spring, които се насочват към по-лична и експериментална форма на жанра. Още в онова време, поради естеството на музиката,
групите изразявали много емоция на сцената - създавайки нов жанр под името “емоционален хардкор” (emotive hardcore). С разширението на жанра, други изникнали и продължили с експерименталността, комбинирана с най-основните DIY етики на пънка. Около 1994, се появили Fugazi, които свирели агресивно пост-пънк инди, на което всички бързо лепнали определението “емо”, въпреки че групата не била считана за такава преди. Тенденцията продължила и жанра се разделил неофициално от феновете на “хардкор емо” и “инди емо”. Групи от тази ера включват Sunny Day Real Estate, Texas Is The Reason и The Get Up Kids. С бавното преминаване на инди емото към мейнстрийма, повечето от старата сцена обърнали гръб на емото и се обърнали към други жанрове, или просто се преименували на “пост-хардкор”. До края на 90-те, Jimmy Eat World пуснали албум, приет от “мейнстрийма”; тъй като преди това били асоцирани с емо-жанра, хората прикачили “емо” към новото звучене на групата. Тъй като Jimmy Eat World добили широка популярност, други групи с подобно звучене или случайни прилики с “емо” започнали да стават нарицателни за “емо” сред широката публика. До това време, малко емо групи в традиционния смисъл все още съществували. Повечето групи, наскоро добили прозвището “емо” го отричали също толкова яростно, колкото и бившите емо групи, които изоставили жанра. В традиционното си значение емото е на ръба на смъртта; това обаче далеч не се отнася за целия жанр.
Заедно с емо инди групите навлизащи в мейнстрийма, нови групи започнали да наподобяват стила приет от широката публика. Така се създал стилът, придобил най-широка известност като емо в поп-културата. Въпреки че в миналото терминът емо идентифицирал сравнително широк кръг от групи, сега спектърът на групите класифицирани с жанра е в пъти по-голям. Така емо-то се утвърдило по-скоро като стил с широки граници, отколкото тесен и специфичен жанр.
Що се отнася до модата, тази в емото е по-скоро микс от няколко; взимайки части от пънк и инди рок обличането; често дрехите са тесни, износени или ретро. Често емотата биват бъркани с фешънкоровете; хора, които се опитват да спазват идеала за мода в различните субкултури. Тях не ги интересува музиката или културата, но докарват съответния външен вид идеално.
cassie_13

Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 7:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега в София повеето хора,коитУ познавам са имота.../емота/ Много са печени,имат си стил на музика и обличане! Наистина мно0 ме радват ;]

XOXO,Gossip girl
Върнете се в началото
desi_jc

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Заблудени лайненца... Rolling Eyes След 3 месеца пак ще са старите не-имота...

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
cassie_13

Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 8:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

desi_jc написа:
Заблудени лайненца... Rolling Eyes След 3 месеца пак ще са старите не-имота...

Laughing Laughing Laughing Хахаххаха...А ми да-то определено има някои "фйешанчета" ,които се обличат и слушат музика в такъв стил,който е модереен Rolling Eyes Но според мен не всички са такива Rolling Eyes

XOXO,Gossip girl
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети