Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Симулацията

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС
Предишната тема :: Следващата тема  

Симулирате ли?
Да
30%
 30%  [ 4 ]
Не,никога!
7%
 7%  [ 1 ]
Понякога
61%
 61%  [ 8 ]
Общо гласове : 13

Автор Съобщение
BiBeNcEtOoO

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2008 5:53 pm    Заглавие: Симулацията Отговорете с цитат

Симулирали ли сте по време на секс и какво мислите за симулацията Question
Не видях такава темичка а много ми се иска да видя и коментарите на други хора. Wink Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2008 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хаха,еми аз не съм правила секс,ама мисля,че ако не искаш да нараниш партньора си трябва и това да го правиш понякога.

п.с.трябваше да изкажа моето компетентно мнение по въпроса. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
BiBeNcEtOoO

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2008 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласна съм с теб Very Happy Wink
Върнете се в началото
meri_ans

МнениеПуснато на: Сря Юни 17, 2009 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми да си призная случвало ми се е с бивше гадже оказа се че пича е девствен и не исках да му разваля първия път за съжаление след определена бройка уроци той не показваше признаци да е научил нещо и се наложи да продължа за да не стане гадничко Very Happy Very Happy Very Happy

добре че след време се разделихме та си оправих сексуалния живот щото повярвайте ми няма по гадно усещане от това да си страшно възбуден а човека да не знае кво прави и да не може да ти помогне пък той си върши неговата работа и ти духаш ..... супата Embarassed Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Touch_me

МнениеПуснато на: Пон Юли 20, 2009 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Случвало се е да, знам, че е лошо и е един вид лъжа, но в своя защита мога да кажа, че го направих за общото благо, как да му изтърся: "Ами не ми се прави секс" при условие, че вече съм нагорещила обстановката не мога да се пасувам и да го оставя на сухо. Няма да е честно, нали? Иначе аз щях да се чувствам виновна, а той разгонен на n-та степен и незадоволен.

Последната промяна е направена от Touch_me на Пон Яну 11, 2010 4:20 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
jasmine78888

МнениеПуснато на: Вто Юли 02, 2013 7:00 am    Заглавие: Nice Отговорете с цитат

Приятна изненада за този кратък формуляр. Можете ли да ни кажете какво е това, което се говори / пише за? Има ли информация. за този кратък формуляр били публикувани преди (и аз просто го пропуснали)?
Върнете се в началото
jasmine78888

МнениеПуснато на: Вто Юли 02, 2013 7:01 am    Заглавие: Re: Nice Отговорете с цитат

jasmine78888 написа:
Приятна изненада за този кратък формуляр. Можете ли да ни кажете какво е това, което се говори / пише за? Има ли информация. за този кратък формуляр били публикувани преди (и аз просто го пропуснали)?

Jasmine
Върнете се в началото
curious

МнениеПуснато на: Съб Юли 06, 2013 11:35 am    Заглавие: Re: Nice Отговорете с цитат

jasmine78888 написа:

Кво речи?!

Иначе по темата - да случвало ми се е да симулирам. Обичам понякога да опитвам различни неща заедно с партньора, като използваме реалистично дилдо от магазина sextoys.bg например и всякакви други щуротии.
hotgirl

МнениеПуснато на: Вто Май 27, 2014 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предполагам на всяка жена се е случвало да симулира и не виждам нищо лошо. Иначе мъжът губи увереност и се започват едни проблеми. В някои случаи даже ползват пенис колани за да са сигурни, че ще свършат работа.
baikolio

МнениеПуснато на: Сря Юли 02, 2014 8:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако наистина иска да не нарани приятеля си, ще направи един,два стимула.
Върнете се в началото
bulMilena

МнениеПуснато на: Пет Ное 11, 2016 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да стимулирам яко ежедневно
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети