Предишната тема :: Следващата тема |
Симулирате ли? |
Да |
|
30% |
[ 4 ] |
Не,никога! |
|
7% |
[ 1 ] |
Понякога |
|
61% |
[ 8 ] |
|
Общо гласове : 13 |
|
Автор |
Съобщение |
BiBeNcEtOoO

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2008 5:53 pm Заглавие: Симулацията |
|
|
Симулирали ли сте по време на секс и какво мислите за симулацията
Не видях такава темичка а много ми се иска да видя и коментарите на други хора.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 4:53 pm Заглавие: |
|
|
Хаха,еми аз не съм правила секс,ама мисля,че ако не искаш да нараниш партньора си трябва и това да го правиш понякога.
п.с.трябваше да изкажа моето компетентно мнение по въпроса. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BiBeNcEtOoO

|
Пуснато на: Съб Дек 13, 2008 10:14 pm Заглавие: |
|
|
Съгласна съм с теб  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
meri_ans
|
Пуснато на: Сря Юни 17, 2009 12:27 am Заглавие: |
|
|
ми да си призная случвало ми се е с бивше гадже оказа се че пича е девствен и не исках да му разваля първия път за съжаление след определена бройка уроци той не показваше признаци да е научил нещо и се наложи да продължа за да не стане гадничко
добре че след време се разделихме та си оправих сексуалния живот щото повярвайте ми няма по гадно усещане от това да си страшно възбуден а човека да не знае кво прави и да не може да ти помогне пък той си върши неговата работа и ти духаш ..... супата  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Touch_me
|
Пуснато на: Пон Юли 20, 2009 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Случвало се е да, знам, че е лошо и е един вид лъжа, но в своя защита мога да кажа, че го направих за общото благо, как да му изтърся: "Ами не ми се прави секс" при условие, че вече съм нагорещила обстановката не мога да се пасувам и да го оставя на сухо. Няма да е честно, нали? Иначе аз щях да се чувствам виновна, а той разгонен на n-та степен и незадоволен.
Последната промяна е направена от Touch_me на Пон Яну 11, 2010 4:20 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasmine78888
|
Пуснато на: Вто Юли 02, 2013 7:00 am Заглавие: Nice |
|
|
Приятна изненада за този кратък формуляр. Можете ли да ни кажете какво е това, което се говори / пише за? Има ли информация. за този кратък формуляр били публикувани преди (и аз просто го пропуснали)? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jasmine78888
|
Пуснато на: Вто Юли 02, 2013 7:01 am Заглавие: Re: Nice |
|
|
jasmine78888 написа: |
Приятна изненада за този кратък формуляр. Можете ли да ни кажете какво е това, което се говори / пише за? Има ли информация. за този кратък формуляр били публикувани преди (и аз просто го пропуснали)? |
Jasmine |
|
Върнете се в началото |
|
 |
curious
|
Пуснато на: Съб Юли 06, 2013 11:35 am Заглавие: Re: Nice |
|
|
jasmine78888 написа: |
Кво речи?!
Иначе по темата - да случвало ми се е да симулирам. Обичам понякога да опитвам различни неща заедно с партньора, като използваме реалистично дилдо от магазина sextoys.bg например и всякакви други щуротии. _________________ http://sextoys.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hotgirl
|
Пуснато на: Вто Май 27, 2014 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Предполагам на всяка жена се е случвало да симулира и не виждам нищо лошо. Иначе мъжът губи увереност и се започват едни проблеми. В някои случаи даже ползват пенис колани за да са сигурни, че ще свършат работа. _________________ Секс шоп hotshop.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
baikolio
|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2014 8:52 am Заглавие: |
|
|
Ако наистина иска да не нарани приятеля си, ще направи един,два стимула. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulMilena

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2016 9:18 pm Заглавие: |
|
|
да стимулирам яко ежедневно _________________ Ако търсите нещо за разкрепостяване на секса с партньора, може да посетите най-добрият интернет секс магазин, предлагащ решение на всички еротични проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|