Предишната тема :: Следващата тема |
Жената-курва |
Жената-курва |
|
30% |
[ 9 ] |
Жената-не е |
|
70% |
[ 21 ] |
|
Общо гласове : 30 |
|
Автор |
Съобщение |
SOURCE
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:15 am Заглавие: Жената-курва |
|
|
Темата "СКЛОННИ ЛИ СТЕ ДА.."ме накара да създам нова тема:
-Коя жена е курва,как се определя коя жена е такава?
Всички са чували този лаф:ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ.
Убеждение ли е това или неправомерно хвърляне на обвинения?
Аз лично,като четох темата"СКЛОННИ ЛИ СТЕ ДА.." ами на99% отговарят: -Аз бих изневерила или аз за себе си не давам гаранция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 8:24 am Заглавие: |
|
|
Ъъъ защо су пуснал/а две теми?!?!? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 9:33 am Заглавие: |
|
|
Коя жена е курва...хм много ми се разми понятието за "курва" в последно време....Вярно е,че когато един мъж е с много жени,всяка вечер е с различна мацка той е ебати плейбоя,може да свали всяка,може да има всяка,а когато едно момиче излиза с много момчета тя непременно ще бъде обявена за курва,дори и нищо нередно да не прави с тези момчета....Наскоро подразбрах за разговора между две съученички и еднатата беше написала "Ми то Поли и Грета(най-добрата ми приятелка) ходят по купони и минават всички" ...Баси идиотщината много,ама много мразя да ми се лепват някъв етикет шото на този или на онзи така му е хрумнало просот в днешно време хората са толкова завладени от завист,омраза и т.н че ако се поддържаш,изглеждаш добре и има интерес от мъжка страна към теб,ти непременно си курва и минаваш през всички Баси логиката,но е общо взето така Чеснода ви кажа на мен изобщо не ми пука кой какво си мисли за мен....знам що за човек съм,знам защо съм направила това и онова и за нищо не съжалявам....Коя жена е курва?Ми не знам вече _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 10:17 am Заглавие: |
|
|
Поли,ти направо си каза всичко,което си трябваше!Най се дразня обаче,когато щом се облечеш хубаво..нагласиш се и минеш от някъде,където всички ти подсвиркват,зависливите тъпачки непременно ще ти лепнат името:''курва''!В случая не ти си курвата,а те!Зашото завиждат!
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 12:17 pm Заглавие: |
|
|
Много труден въпрос.....сетих се!Едно момиче и едно момче ходят,но момичето още не е готово за секс.Тя да е била на мойта възраст тогава, а той на 16.И момчето е изневерявало на приятелката си с едно момиче,само заради секса.То на тва момичи,дето е изневерявал такава слава `и се носи из града....Та като чух историята,автоматично казах курва.След още няколко минути добавих и курвар!Това момиче за мен е курва.
Но за мен е редно да поговорим и за мъжа-курвар.
За мнението на Поли съм много съгласна.То такава завист...Преди време като се обличах хубаво,бях грозна..... _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Аз характерзирам всички с понятието "курва" и затова нямам много приятелки...
Сетих се за една популярна фраза,която гласи следното:"Курва е жена,която пуска на всички,а кучка е тази,която спи с всички,освен с ТЕБ"
Съгласна съм с това определение!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Това, че се обличаш стилно не означава, че си курва, а че обичаш да изглеждаш добре! Курвае онази жена, която се придлага на мъжете само заради секс! Има едно момиче в нащо даскало,през което са минали доста мъже.....Даже дори и отмъква гаджета! Ей това е курва! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 7:00 pm Заглавие: |
|
|
petq написа: |
Сетих се за една популярна фраза,която гласи следното:"Курва е жена,която пуска на всички,а кучка е тази,която спи с всички,освен с ТЕБ"
Съгласна съм с това определение!  |
Е тва много ми хареса Кучка съм,но не твоята както обичам да казвам
Абсолютно подкрепям и jkm93 за мъжките кучки,заслужава си да обърнем внимание и на тях че много се навъдиха нещо _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 9:12 pm Заглавие: |
|
|
Че то мъжете станаха по - големи кучки от нас.Съвсем наскоро имах отношения с един такава мъжка кучка.И на всичкото отгоре изхитряха мам*цата им!Давам скорошен пример:Стоя си аз вкъщи и си чета и ми звъни приятелка.Вдигам и тя вика "Абе ти верно ли ходиш с ......?" и аз шок!После я питам кой ти каза.Тя ми отговаря "Той казал на Стефан"/Стефан е гаджето на тая моя приятелка/.Всъщност се оказа,че тфа момче нещо се скарало с приятелката си и `и казало,че ходим. И аз кат в небрано лозе. _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SOURCE
|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Първо да уточня че аз съм момче на 28 години защото по ника ми не се разбира така,че моля и другите с неясен ник да казват какви са.
-Такаааа.Не изках да си давам мнението по темата,няма и да го дам все още,защото ще има доста които да отговарят.
Само една забележка или там както искайте го наричайте,към нежния пол:
-защо не пречупите женското си его и женската си солидарност и не казвате конкретно за вас как стоят нещата,нещо което се е случило с вас,но,НО само истината защото ако заблудите нас,тия които познавате или ви предстои да познавате,те ще разберат рано или късно.
Някой ако прочете отговорите ми на теми на които съм отговарял,някъде бях писал,че в този форум е по-важно да се говори с истини и факти,защото сами ят той става безполезен за хората които се интересуват от едно или друго.
А относно предложението за темата "мъжът-курва"ами мила много бързаш нещо,изкаш да насолиш носовете на мъжете ли?,дай първо да видим "дупето ти посрано ли е" а после като изкаш направи тема.
Чао за сега на всички!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2007 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Курва Нимфоманка "Жена с отношение към секса,като на средностатистическия мъж ."
А всяка жена, която не можеш да имаш е кучка, а всяка жена която не можеш да имаш безплатно е елитна курва. Бабини мъдрости ... в които между другото има доста истина.
Ако всички жени сме курви, то по тая логика всички мъже са курвари.
Тая тема братче е по-обсъждано от учителската стачка бе.
|
 |
jkm93

|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 12:03 am Заглавие: |
|
|
SOURCE написа: |
А относно предложението за темата "мъжът-курва"ами мила много бързаш нещо,изкаш да насолиш носовете на мъжете ли?,дай първо да видим "дупето ти посрано ли е" а после като изкаш направи тема. |
Абе достатъчно съм видяла и опознала момчета,за да си изградя мнение за "силния" пол.Има и свестни,но сега познавам 1 свясно момче!Ако праиш курвенски номера,ще бъдеш наричан курвар! _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SOURCE
|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 12:19 am Заглавие: |
|
|
jkm93,
долавям агресия нещо у тебе...Тва си е лично твой проблем,но ако си хоцкала повечко,явно за това ще да е.Другото което е,има една определена възраст около 18 когато и момчета и момичета си мислят,че всичко разбират и понеже така и не написа на колко си,май ще трябва да се досещам"посрано дупе"
Чао  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 9:37 am Заглавие: |
|
|
SOURCE написа: |
Само една забележка или там както искайте го наричайте,към нежния пол:
-защо не пречупите женското си его и женската си солидарност и не казвате конкретно за вас как стоят нещата,нещо което се е случило с вас,но,НО само истината защото ако заблудите нас,тия които познавате или ви предстои да познавате,те ще разберат рано или късно.
|
Какво имаш предвид под това,че не казваме конкретно за нас наистина не разбирам какво точно искаш да обсъждаме _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Пет Окт 19, 2007 11:46 am Заглавие: |
|
|
Да...наистина твъре честУ ти лепват етикет "курва" без въобще да знаят за кво става въпрос ПримернУ мене вечер когату се прибирам ме изпращат момчета...понякога самУ 1,друг път повече,а понякога и цялата компания И нали след 1 вече,когатУ ме бяха изпращали 5 момчета на другия ден минавам покрай 2 момичета и те "Дебаа курвата...тая секи ден с различни" А такова нещУ въобще няма
Или пък когатУ се нагримирам,катУ си направя косата и пак "Тая е ебаси курвата"... Това не е честнУ...същотУ е и при момчетата...някой,койтУ е харесван от многУ момичета е наричан плейбой без основание... _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|