Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Жената-курва
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС
Предишната тема :: Следващата тема  

Жената-курва
Жената-курва
30%
 30%  [ 9 ]
Жената-не е
70%
 70%  [ 21 ]
Общо гласове : 30

Автор Съобщение
SOURCE

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:15 am    Заглавие: Жената-курва Отговорете с цитат

Темата "СКЛОННИ ЛИ СТЕ ДА.."ме накара да създам нова тема:
-Коя жена е курва,как се определя коя жена е такава?
Всички са чували този лаф:ВСИЧКИ ЖЕНИ СА КУРВИ.
Убеждение ли е това или неправомерно хвърляне на обвинения?
Аз лично,като четох темата"СКЛОННИ ЛИ СТЕ ДА.." ами на99% отговарят: -Аз бих изневерила или аз за себе си не давам гаранция.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 8:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ъъъ защо су пуснал/а две теми?!?!? Rolling Eyes Laughing

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 9:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Коя жена е курва...хм много ми се разми понятието за "курва" в последно време....Вярно е,че когато един мъж е с много жени,всяка вечер е с различна мацка той е ебати плейбоя,може да свали всяка,може да има всяка,а когато едно момиче излиза с много момчета тя непременно ще бъде обявена за курва,дори и нищо нередно да не прави с тези момчета....Наскоро подразбрах за разговора между две съученички и еднатата беше написала "Ми то Поли и Грета(най-добрата ми приятелка) ходят по купони и минават всички" Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...Баси идиотщината много,ама много мразя да ми се лепват някъв етикет шото на този или на онзи така му е хрумнало Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad просот в днешно време хората са толкова завладени от завист,омраза и т.н че ако се поддържаш,изглеждаш добре и има интерес от мъжка страна към теб,ти непременно си курва и минаваш през всички Mad Mad Mad Mad Баси логиката,но е общо взето така Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Чеснода ви кажа на мен изобщо не ми пука кой какво си мисли за мен....знам що за човек съм,знам защо съм направила това и онова и за нищо не съжалявам....Коя жена е курва?Ми не знам вече Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 10:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Поли,ти направо си каза всичко,което си трябваше!Най се дразня обаче,когато щом се облечеш хубаво..нагласиш се и минеш от някъде,където всички ти подсвиркват,зависливите тъпачки непременно ще ти лепнат името:''курва''!В случая не ти си курвата,а те!Зашото завиждат!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
jkm93

Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 12:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много труден въпрос.....сетих се!Едно момиче и едно момче ходят,но момичето още не е готово за секс.Тя да е била на мойта възраст тогава, а той на 16.И момчето е изневерявало на приятелката си с едно момиче,само заради секса.То на тва момичи,дето е изневерявал такава слава `и се носи из града....Та като чух историята,автоматично казах курва.След още няколко минути добавих и курвар!Това момиче за мен е курва.
Но за мен е редно да поговорим и за мъжа-курвар.

За мнението на Поли съм много съгласна.То такава завист...Преди време като се обличах хубаво,бях грозна.....
petq

Местожителство: Град на греха

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз характерзирам всички с понятието "курва" и затова нямам много приятелки...
Сетих се за една популярна фраза,която гласи следното:"Курва е жена,която пуска на всички,а кучка е тази,която спи с всички,освен с ТЕБ" Laughing Laughing Laughing Laughing
Съгласна съм с това определение! Razz
Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това, че се обличаш стилно не означава, че си курва, а че обичаш да изглеждаш добре! Курвае онази жена, която се придлага на мъжете само заради секс! Има едно момиче в нащо даскало,през което са минали доста мъже.....Даже дори и отмъква гаджета! Ей това е курва!
Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

petq написа:
Сетих се за една популярна фраза,която гласи следното:"Курва е жена,която пуска на всички,а кучка е тази,която спи с всички,освен с ТЕБ" Laughing Laughing Laughing Laughing
Съгласна съм с това определение! Razz

Е тва много ми хареса Laughing Laughing Laughing Кучка съм,но не твоята както обичам да казвам Laughing Laughing Laughing Laughing
Абсолютно подкрепям и jkm93 за мъжките кучки,заслужава си да обърнем внимание и на тях Exclamation Exclamation че много се навъдиха нещо Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 9:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Че то мъжете станаха по - големи кучки от нас.Съвсем наскоро имах отношения с един такава мъжка кучка.И на всичкото отгоре изхитряха мам*цата им!Давам скорошен пример:Стоя си аз вкъщи и си чета и ми звъни приятелка.Вдигам и тя вика "Абе ти верно ли ходиш с ......?" и аз шок!После я питам кой ти каза.Тя ми отговаря "Той казал на Стефан"/Стефан е гаджето на тая моя приятелка/.Всъщност се оказа,че тфа момче нещо се скарало с приятелката си и `и казало,че ходим. Shocked Shocked Shocked И аз кат в небрано лозе.
SOURCE

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо да уточня че аз съм момче на 28 години защото по ника ми не се разбира така,че моля и другите с неясен ник да казват какви са.
-Такаааа.Не изках да си давам мнението по темата,няма и да го дам все още,защото ще има доста които да отговарят.
Само една забележка или там както искайте го наричайте,към нежния пол:
-защо не пречупите женското си его и женската си солидарност и не казвате конкретно за вас как стоят нещата,нещо което се е случило с вас,но,НО само истината защото ако заблудите нас,тия които познавате или ви предстои да познавате,те ще разберат рано или късно.
Някой ако прочете отговорите ми на теми на които съм отговарял,някъде бях писал,че в този форум е по-важно да се говори с истини и факти,защото сами ят той става безполезен за хората които се интересуват от едно или друго.
А относно предложението за темата "мъжът-курва"ами мила много бързаш нещо,изкаш да насолиш носовете на мъжете ли?,дай първо да видим "дупето ти посрано ли е" а после като изкаш направи тема.
Чао за сега на всички!!! Laughing
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 18, 2007 11:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Курва Arrow Нимфоманка Arrow "Жена с отношение към секса,като на средностатистическия мъж ." Exclamation Exclamation Laughing Laughing
А всяка жена, която не можеш да имаш е кучка, а всяка жена която не можеш да имаш безплатно е елитна курва. Бабини мъдрости Very Happy ... в които между другото има доста истина.
Ако всички жени сме курви, то по тая логика всички мъже са курвари.

Тая тема братче е по-обсъждано от учителската стачка бе.

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 12:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SOURCE написа:
А относно предложението за темата "мъжът-курва"ами мила много бързаш нещо,изкаш да насолиш носовете на мъжете ли?,дай първо да видим "дупето ти посрано ли е" а после като изкаш направи тема.

Абе достатъчно съм видяла и опознала момчета,за да си изградя мнение за "силния" пол.Има и свестни,но сега познавам 1 свясно момче!Ако праиш курвенски номера,ще бъдеш наричан курвар!
SOURCE

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 12:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

jkm93,
долавям агресия нещо у тебе...Тва си е лично твой проблем,но ако си хоцкала повечко,явно за това ще да е.Другото което е,има една определена възраст около 18 когато и момчета и момичета си мислят,че всичко разбират и понеже така и не написа на колко си,май ще трябва да се досещам"посрано дупе" Exclamation
Чао Wink
Върнете се в началото
jessy
Moderator

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 9:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

SOURCE написа:
Само една забележка или там както искайте го наричайте,към нежния пол:
-защо не пречупите женското си его и женската си солидарност и не казвате конкретно за вас как стоят нещата,нещо което се е случило с вас,но,НО само истината защото ако заблудите нас,тия които познавате или ви предстои да познавате,те ще разберат рано или късно.

Какво имаш предвид под това,че не казваме конкретно за нас Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes наистина не разбирам какво точно искаш да обсъждаме Wink Wink

Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD

МнениеПуснато на: Пет Окт 19, 2007 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да...наистина твъре честУ ти лепват етикет "курва" без въобще да знаят за кво става въпрос Evil or Very Mad ПримернУ мене вечер когату се прибирам ме изпращат момчета...понякога самУ 1,друг път повече,а понякога и цялата компания Laughing И нали след 1 вече,когатУ ме бяха изпращали 5 момчета на другия ден минавам покрай 2 момичета и те "Дебаа курвата...тая секи ден с различни" Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad А такова нещУ въобще няма Rolling Eyes

Или пък когатУ се нагримирам,катУ си направя косата и пак "Тая е ебаси курвата"... Rolling Eyes Това не е честнУ...същотУ е и при момчетата...някой,койтУ е харесван от многУ момичета е наричан плейбой без основание... Rolling Eyes

XOXO,Gossip girl
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети