Предишната тема :: Следващата тема |
Според вас в крак с модата ли е българската жена???? |
ние създаваме модата |
|
0% |
[ 0 ] |
разбира се |
|
87% |
[ 7 ] |
не то4но |
|
12% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 8 |
|
Автор |
Съобщение |
ioni

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:34 pm Заглавие: Според вас в крак с модата ли е българската жена???? |
|
|
според мен всяко правило си има изключения,но като цяло сме добре с обли4ането.4акам ва6ето мнение по темата  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:40 pm Заглавие: |
|
|
Да, много сме си модерни. Мое мнение е че повечето жени в България се старая да са в крак с модата. Интересуват се от мода и се стараят да си купуват фешън работи, дори и да се налага да жертват последните пари от месечния бюджет
Много обичаме да се контиме и се суетим с часове пред огледалото.
Модерна или не, българската жена се старае да изглежда винаги добре. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 2:47 pm Заглавие: |
|
|
СЪГЛАСНА.БЪЛГАРКАТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ДОРИ И БЕЗ ДА СЕ СТАРАЕ.Е,МАЛКО СТАРАНИЕ НИКОГА НЕ ВРЕДИ.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 3:00 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
СЪГЛАСНА.БЪЛГАРКАТА Е ЕДНА ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ ДОРИ И БЕЗ ДА СЕ СТАРАЕ.Е,МАЛКО СТАРАНИЕ НИКОГА НЕ ВРЕДИ.  |
Освен, че се старае и резултата в повечето случаи е добър . Имаме усет към красивото и модерното. По-красиви и по-добър избор имаме и от жените в доста големи държави. Грешна представа имат хората, например, за обикновените американки. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 6:38 pm Заглавие: |
|
|
с малко или с много пари,българката прави чудеса със себе си освен,че притежава естествена красота и сексапил е много женствена и се старае да се поддържа  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Виви,напълно съм съгласна с твоето мнение
пак ме предвари,мръсницо _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 1:38 pm Заглавие: |
|
|
charovnitsa_007 написа: |
Виви,напълно съм съгласна с твоето мнение
пак ме предвари,мръсницо |
Ихх начи, не ме е срам. Ама аз съм по-бърза, за това _________________
Последната промяна е направена от VIVI на Съб Мар 10, 2007 10:27 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
marcheto_13
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 5:11 pm Заглавие: |
|
|
българката е в крак с модата, която налагат поп фолк певиците, но не и с модата, която налагат големите дизайнери! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Пет Мар 09, 2007 8:22 pm Заглавие: |
|
|
marcheto_13 написа: |
българката е в крак с модата, която налагат поп фолк певиците, но не и с модата, която налагат големите дизайнери! |
отново не съм съгласна с теб...аз не слушам музика и се обличам с модата от световните дизайнери...и разбира се има много такива хора които аз познавам а колко има изобщо не мога да кажа... _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Мар 11, 2007 12:10 am Заглавие: |
|
|
ajra_21 написа: |
отново не съм съгласна с теб...аз не слушам музика и се обличам с модата от световните дизайнери...и разбира се има много такива хора които аз познавам а колко има изобщо не мога да кажа... |
И аз не съм много съгластна с това, че българката силно копира поп-фолк певицата. Ние по-принцип сме много стилни и даже ако сте забелязали, ако в трамвай, тролей, автобус се качи някоя.....как да кажа.... по-екстравагантна и "лъскаво" обечена мацка, всички се вторачват и гледат странно. Ама всеки с вкуса си. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 9:46 pm Заглавие: |
|
|
българската жена винаги се стреми да се поддръжа във форма,да бъде красива и модерна но бих казала че няма личен стил ами се стреми да копира или фолк певиците или някоя друга актриса или модел.трябва да се научим да бъдем себе си защото сме от най-красивите жени в света. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
yana_ev
|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 7:06 pm Заглавие: |
|
|
100%balgarkata e edna moderna hubava jena koiato se razdava100%v rabotata ,v semeistvoto i pak uspiava da predizvikva v6lnenie ot v6nshnia vid i s malko sredstva.Dvijim se v krak s modata v6preki 4e ne nosim mnogo dizainerski drehi!!!!!! _________________ [img]http://gsm-2077.yoosms.com/[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DqvolOtRaq
|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 6:34 pm Заглавие: |
|
|
мммммммм аз не съм на мнение ,че сме много модерни ,но важното е аз да съм добре облечена , да се харесвам и да си намирам дрехи в мой стил
много обичам да се контя признавам си , обичам да нося гердани, обеци и т.н Обичам блузи с големи деклотета, туники , секси потничета и обувки с високи тънки токчета , макар че в момента и дебелите са на мода!
Понякога се заглеждам по улиците да направя справка и да видя как се носят другите жени и да си кажа честно рядко оставам възхитена, има такива случаи ,че ми идва да се хвана за главата от почуда  _________________ Това , което не ме убива ме прави по-силна
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 7:35 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
ajra_21 написа: |
отново не съм съгласна с теб...аз не слушам музика и се обличам с модата от световните дизайнери...и разбира се има много такива хора които аз познавам а колко има изобщо не мога да кажа... |
И аз не съм много съгластна с това, че българката силно копира поп-фолк певицата. Ние по-принцип сме много стилни и даже ако сте забелязали, ако в трамвай, тролей, автобус се качи някоя.....как да кажа.... по-екстравагантна и "лъскаво" обечена мацка, всички се вторачват и гледат странно. Ама всеки с вкуса си. |
именно!като видя някаква такава и я гледам и сички я гледат така де...с едни къси гащета...каквото и да казват не можа така да са обличаш по улицата...смешно е... _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
И според мен българките са в крак с модата.По-често по улицата виждаш жени облечени или с маркови дрехи или са просто модерни макар и не маркови отколкото облечени с къси гащи втора употреба,нали?  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|