Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

~Мислите ли че късата коса придава на момичето...мъжки вид?~
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Мислите ли че късата коса придава на момичето мъжки вид?
Да,на момичетата не им отива с къса коса!
10%
 10%  [ 3 ]
Не,но не ми харесва когато косата не им е оформена добре!
89%
 89%  [ 26 ]
Общо гласове : 29

Автор Съобщение
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 4:11 pm    Заглавие: ~Мислите ли че късата коса придава на момичето...мъжки вид?~ Отговорете с цитат

Изкажете мнението си по въпроса дали късата коса придав на момичето мъжки вид?Защо някой хора се присмиват на момичетата с къси коси,че приличат на момчета,а на момчетата с дълги коси никой нищо не казва?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма нищо пдодбно!Аз лично не съм претенциозна...и не правя разлика между момиче с къса и дълга коса!Иначе за момчетата...НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛА МОМчЕТА С DЪЛГА КОСА...

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
ajrata

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично аз не мисля,че момиче с къса коса прилича на момче!Бих казала,че зависи момичето как ще изглежда,защото ако е мъжкарана ще прилича повече на момче,но ако момиче/да не е мъжкара/ си направи къса косата не мисля,че ще прилича...
Аз лично много се кефя на късите коси и не мисля,че това води до извода,че момичето е мъжкарана,защото е с по-къса коса от обичайното...А има някакви такива побертетчета дето не са израстнали интелектуално и се подиграват,а дори няма защо! Shocked

Dreams...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fenka_daniel radcliffe

Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ

МнениеПуснато на: Съб Авг 11, 2007 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен зависи от формата на лицето,разположението на устните,носа,очите.... Rolling Eyes ...дали ще ти отива Rolling Eyes Аз имам мн приятелки с къси коси и им отива..и то много даже! Very Happy Но познавам и едно момиче ,което найстина малко прилича на момче Embarassed
Иначе и аз като Емчето не съм претенциозна.Не преценям хората по външния им вид Rolling Eyes

И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Storm.of.Love

МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2007 2:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fenka_daniel radcliffe написа:
Според мен зависи от формата на лицето,разположението на устните,носа,очите.... Rolling Eyes ...дали ще ти отива Rolling Eyes Аз имам мн приятелки с къси коси и им отива..и то много даже! Very Happy Но познавам и едно момиче ,което найстина малко прилича на момче Embarassed
Иначе и аз като Емчето не съм претенциозна.Не преценям хората по външния им вид Rolling Eyes

Напълно съм съгласна, нямам какво да допълня Wink

Искам да бъда аз въздуха,
за да не можеш без мен...!
Върнете се в началото
petq

Местожителство: Град на греха

МнениеПуснато на: Нед Авг 12, 2007 8:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен лично не ми отива и не бих се подстригала късо.А и личното ми мнение е,че важна роля за сексапила на една жена играе дългата коса,може и да не съм права,но така разсъждавам.
Най-парадоксалното е,че мъжът,в когото съм влюбена харесва жени с къси коси,но въпреки това още съм с дълга Laughing Изненадвам се от себе си Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Сря Авг 22, 2007 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено не мисля подобно нещо. Естествено Аз никога не бих си отрязала косите Wink , но познавам много момичета, накоито късата коса им отива и въобще на приличат на момчета - дори напротив - много са секси!!!
6tefkata

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
Определено не мисля подобно нещо. Естествено Аз никога не бих си отрязала косите Wink , но познавам много момичета, накоито късата коса им отива и въобще на приличат на момчета - дори напротив - много са секси!!!

И аз съм на тва мнение че някой момичета дори са секси!!!И както каза и Айрин някакви недорасли пубертетчета се подиграват но аз лично съм вече от 1-2 месеца с къса коса и никой не ми се е подигравал може би изглеждам добре! Rolling Eyes Embarassed

Върнете се в началото
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:

Съгласна съм напълно с теб!
Върнете се в началото
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Нед Авг 26, 2007 11:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

6tefkata написа:
miss_sixty написа:

И аз съм на тва мнение че някой момичета дори са секси!!!И както каза и Айрин някакви недорасли пубертетчета се подиграват но аз лично съм вече от 1-2 месеца с къса коса и никой не ми се е подигравал може би изглеждам добре! Rolling Eyes Embarassed

Wink Може ли да те попитам (само от любопитство) - руса или тъмнокоса си? Smile
SunFlower

МнениеПуснато на: Нед Авг 26, 2007 7:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм била много късо подстригвана - 3ти номер! И страшно много ми отиваше. Майка ми беше като влюбена в мен. Но са ме мислили за момче, когато си я боядисвах черна. Но след като се изрусих и веднага си "пролича" пола ми. Макар че имах доста обици по ушите.
Иначе и аз съм съгласна с мнението на момичетата, че зависи от формата на главата (най-вече) - правилна, неправилна, разположението на очите едно спрямо друго, спрямо носа и още малки подробности, които са от съществено значение.
6tefkata

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
6tefkata написа:
miss_sixty написа:

По принцип ми е кестенява косата,но откакто се постригах ми стана почти черна! Shocked Wink Много ми отива къса коса и таман за през лятото е много подходяща прическата и не ми е толкова горещо по време на тренировки,а докато бях с дълга коса направо завирах!!!

Върнете се в началото
6tefkata

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
6tefkata написа:
miss_sixty написа:

По принцип ми е кестенява косата,но откакто се постригах ми стана почти черна! Shocked Wink Много ми отива къса коса и таман за през лятото е много подходяща прическата и не ми е толкова горещо по време на тренировки,а докато бях с дълга коса направо завирах!!!

Върнете се в началото
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Не смятам!!На някои момичета,много им отиват къси коси,а не дълги!!Според мен не е чак толкопва важно ,каква ще ти е прическата,важното е ти да се харесваш

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
SunFlower

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 6:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не само ти да се харесваш, а и НЯКОЙ да те харесва също, защото по този начин ще те кара да се чувстваш харесвана, привлекателна, желана.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети