Предишната тема :: Следващата тема |
Склонен ли е българинът да приема загубата? |
А/Да |
|
60% |
[ 6 ] |
Б/Не |
|
20% |
[ 2 ] |
В/Българинът не вижда по далече от носът си,следователно НЕ |
|
0% |
[ 0 ] |
Г/Не може,защото тои винаги обвинява другите за своите грешки и несполуки! |
|
20% |
[ 2 ] |
|
Общо гласове : 10 |
|
Автор |
Съобщение |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 8:53 am Заглавие: Склонен ли е българинът да приема загубата? |
|
|
Според вас склонен ли е българина да приема загубата.Защо след като веднъж е изгубил тои се отказва и неопитва втори път.Защо след като негов фаворит е изгубил от някое шоу-предаване тои спира да го гледа--------------------->това значи че българина е твърде слаб и неможе да приема загубата!?А може би отговора е съвсем друг..........Е тук е мястото да дискутираме тази така жизнено важна тема. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 8:17 pm Заглавие: |
|
|
БЪлагаринът не е слаб!Ако беша слаб,Гого,тебе сега нямаше да те има или щеше да си няк'ъв забраден турчин или циганин!Не може да сме слаби след като си има БЪлгария и след 8 века робство(5 века турски 3 века византийско...малиИи,вижте ме ква съм учена)Айде сега бягай! _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 8:20 pm Заглавие: |
|
|
cassie_13 написа: |
БЪлагаринът не е слаб!Ако беша слаб,Гого,тебе сега нямаше да те има или щеше да си няк'ъв забраден турчин или циганин!Не може да сме слаби след като си има БЪлгария и след 8 века робство(5 века турски 3 века византийско...малиИи,вижте ме ква съм учена)Айде сега бягай! |
В темата се има предвид ДНЕШНИЯ Българин,които позволява в правителството да властвар Турци,които търси корупция във всяко нещо,................................. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Нед Май 13, 2007 9:00 pm Заглавие: |
|
|
не сме слаби според мен.но не можем да примем загубата.следователно точно защото не я приемаме се борим все повече и повече.а за политиката не ми се кометира.щом оцеляваме с по 200 лева в джоба и 3 деца(не говоря за ромите) значи не сме слаби.а какво е всъщност загубата?няма загуба.има хора,които се предават.не мисля,че ние,българите сме такъв народ.  _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 8:56 am Заглавие: |
|
|
наистина българинът е доста силен по дух или поне е бил едно време..сега повечето българи обвиняват другите за всичко или пък само себе си... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Юни 16, 2007 7:42 am Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
cassie_13 написа: |
БЪлагаринът не е слаб!Ако беша слаб,Гого,тебе сега нямаше да те има или щеше да си няк'ъв забраден турчин или циганин!Не може да сме слаби след като си има БЪлгария и след 8 века робство(5 века турски 3 века византийско...малиИи,вижте ме ква съм учена)Айде сега бягай! |
В темата се има предвид ДНЕШНИЯ Българин,които позволява в правителството да властвар Турци,които търси корупция във всяко нещо,................................. |
Българинът-слаб?не мисля...не знам кой точни визираш като слаб и в какво отношение е слаб той Младите българи са борбени и амбицирани да направят нещо...А това за корупцията,което си написал да ти кажа то не е от слабост,просто понякога се появяват едни лоши чичковци с много парички с джоба,с много джипове,охрани и общо взето те управляват страната...не е въпрос на сила и слабост...проблемът е във властимащите...Трябва да живеем по техните правила,нямаме избор...много сме силни духом,но когато някой ни поддиска ние просто не можем да направим нищо...Нещата са били така много години преди да се появим на бял свят и така ще бъдат много години след като си отидем...така е остроено "модерното общество"...Силни са хората,които игнорират проблема и живеят по собствените си правила  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 6:45 pm Заглавие: |
|
|
по лични наблюдения българинът определено е слаб и приема загубата... а колкото до тия истинските едновремешни българи, които са дали живота си за да има и днес България, с тях мога да кажа, че изобщо никой днешен не може да се сравни _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PARAMORE
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 7:31 pm Заглавие: |
|
|
:D:D:
Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Зависи от самия човек.... ,но по принцип българна се стреми да постигне нещо в живота си Би трябвало загубата да не ни обезкоражава напротив да ни даде старт и амбиция за нов опит......... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
curious
|
Пуснато на: Пет Юли 26, 2013 8:00 pm Заглавие: |
|
|
българинът по принцип е настроен победенчески, но странното е че когато загуби му е много трудно да го приеме. парадокс _________________ http://sextoys.bg/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reaven5566
|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2014 10:20 pm Заглавие: |
|
|
ега нямаше да те има или щеше да си няк'ъв забраден турчин или циганин!Не може да сме слаби след като си има БЪлгария и след 8 века робство
aaaaaa |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|