Предишната тема :: Следващата тема |
Haresvate li Mariah Carey ? |
Da |
|
79% |
[ 35 ] |
Ne |
|
20% |
[ 9 ] |
|
Общо гласове : 44 |
|
Автор |
Съобщение |
lilenceto
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 6:52 pm Заглавие: Mariah Carey |
|
|
Koito q haresva ili ne da se razpi6e , a koito moje neka postva i snimki. Li4no az s raka na sarceto moga da kaja 4e nqma neina pesen , koqto da ne haresvam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 7:00 pm Заглавие: |
|
|
Харесва ми. Има чудесен разтапящ глас. Има много хубави песни. Любима сред тях ми е "My all". Ужасно красива песен. С невероятен текст и музика. Доста често си поплаквам на нея, защото ми напомня за един човек.
Ама естествено ще подчертая и отрицателните й качества . Голяяяма глезла. Много капризна е тая жена. Знам че е звездаа, че е известнаа .....и така нататака, но нейната звездомания минава просто всякакви граници.
Иначе и външно е много сладка, на главното което харесвам в нея е гласа й. _________________
Последната промяна е направена от VIVI на Пет Авг 11, 2006 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lilenceto
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 7:17 pm Заглавие: |
|
|
moqta liubima e all i want for christmas is you
ako ne si q slu6ala nameri na4in da q 4ue6 VIVI varha e ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 7:41 pm Заглавие: |
|
|
Жестока певица с жестоки песни.Най-любими са ми песните "Without you" и "My all".А и да кажа нещо по повод изказването на Виви.Значи тя е звезда в пьлния смисьл на тази дума.И при това положение няма как да си остане "земна" и да не се главозамае малко или много и това е напьлно нормално,все пак тя се знае от милиони хора по целия свят,скьпоплатена е и всичко това няма как да те остави равнодушен.
А какво да кажем примерно за самочувствието на някои от бьлгарските изпьлнители които са изкарали по една песен и се имат за звезди.Така,че аз я оправдавам в това отношение.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
lilenceto слушала съм я тази песничка и наистина е много хубава. Определено и на мен ми харесва .
Ани така е, но по-скоро имам в предвид наистина глупави глезотиики. Като например еди си колко ягодки в купичката й. Непременно ваната й да бъде с определен тип френска вода и още ей такива безмислени глезотиики, които просто минават границите. Просто защото си няма друга работа. Наистина жена с такъв глас и голяма слава заслужава да се глези, но пък чак толкова.
А що се отнася до нашите селянки, направили една - две песни, участвали в едно предаване и вече - "Аз съм звезда.Аз съм велика" и мен не ми се нрави. Не само не ми се нрави, но и ме дразни. Някаква си селска пръчка дошла нагъзила се, изпяла си парчето на плайбек и вече просто самочувстие до небето. Но какво да се прави трябва да ги търпим. Те сами много бързо ще слезнат на земята. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
i810
|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Това е моята любима певица! Каквото и да кажа, думите няма да бъдат достатъчни! Тя има уникален глас, който няма никоя друга и песни, които ще останат вечни! Марая Кери е голям талант и аз се прекланям пред нея и нейното творчество! Неслучайно тя има най-големи продажби на своите албуми и ще остане завинаги в историята на музиката!!! Обичам яяяяяяяяяя!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_BIBsSs
|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Naistina straxotna pevica,sas straxoten glas.Lubimite mi neini pesni sa Without toy i My All.Dve straxotni baladi.Kogato si pyna Without you si poplakvam za6toto mi napomnq na edin 4ovek..... naistina pesni koito dokosvat sarceto  _________________ Има две трагедии в живота:
едната е да загубиш копнежа на сърцето си,
а другата е да си го върнеш.
Деси Слава е най-добрата.Обичам те Деси!
DesiSlava is The BEST !
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sunshine_Angel

Регистриран на: 09 Юни 2006 Мнения: 57 Местожителство: the sky`s :)
|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 2:45 pm Заглавие: |
|
|
strahotna e _________________ It`s not a pain but is it joy in a way.Is it a sign that U`ll be here... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Velin4eto
|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 2:25 am Заглавие: |
|
|
Тая жена има невероятен глас .. Просто се разтапям на My All или Without You , а дуета с Уитни Хюстън е страшен ..
|
 |
R_O_Z_I_4_k_A
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
The^LittLe^WitcH
Регистриран на: 02 Сеп 2006 Мнения: 30 Местожителство: in Dunc's sweet dreams
|
Пуснато на: Съб Сеп 02, 2006 10:14 pm Заглавие: |
|
|
Mariah Carey е любимата ми певица!Винаги ме изумява със своите песни и визия!Най-много харесвам Heartbreaker,It's like that,Shake it of,All I Want For Christmas Is You,Get Your Number имам и още мн мн мн други любими неини парчета  _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 1:52 pm Заглавие: |
|
|
[i]има разтапящ глас и външността и също не е лоша.зъбите и са с леко обратна захапка но иначе е готина.my all ми е любимата нейна песен и е много нежна и съблазнителна.дотук с положителните черти.ето ги и отрицателните:
1в един брой на блясък четох че искала да :
1се къпе в бани със златни кранчета
2в гримьорните и да се въртят нон-стоп нейни видеоклипове
3да минава само по червен килим и.т.н.
тоест-глезана е!а и леко обратната захапка е гадно нещо но при нея май че е чаровно.и е секси.а дуета с уитни хюстън е страхотен!
по-добра е от нашите чалга певеце.вярно-някои от тях изглеждат умни момичета но повечето са изкуствени и надути. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Пон Дек 18, 2006 11:23 pm Заглавие: |
|
|
Тя пее две любими мои песни- My All и Without You ... Иначе е супер гласовита и ... велика е! _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mczone.110mb.com
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 12:54 pm Заглавие: марая кери |
|
|
еха, не мога да ви опиша колко се зарадвах като видях, че и някой друг е публикувал тема за марая.
много информация може да намерите на:
http://mczone.110mb.com
само дето е на английски. иначе ще се радвам ако го посетите и ми оставите съобщение в guestbook-а. този сайт съм го правил аз.
моля, ако някой е заинтересван насериозно от марая да посети тази тема във форума: Марая Кери - нека и помогнет...колкото и странно да звучи
адреса е http://www.bliasak.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1507&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
но не съм сигурен колко време ще е активен. затова, ако този адрес не ви отвори горепосочената тема, потърсете я в "Поп музика"
благодаря ви за вниманието |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mczone.110mb.com
|
Пуснато на: Съб Фев 10, 2007 12:55 pm Заглавие: марая кери |
|
|
ето ви малко подбрана информация за марая:
Марая Кери влезе в историята на музиката в зората на новото хилядолетие, като стана единственият изпълнител, който е имал песен, заемаща първо място в класацията на Billboard Hot 100 от 1990 до 2000г. А с продадените по света над 170 млн. нейни диска, тя няма и не може да има всякаква конкуренция в обозримото бъдеще. Мнозина я бяха отписали от голямата надпревара за приза най-добра певица след кризата, която я беше налегнала в последните няколко години, но ето че тя се завърна триумфално там, където й е мястото. Последният й албум “The Emancipation of Mimi” стана многократно платинен и най-продаван албум за 2005г.
Кариерата на Марая Кери представлява последователност от рекорди. Тя поставя и началото на така популярния, за нашето съвремие, стил – поп/рап с песента си “Fantasy” ft. ODB. Първите й пет сингъла (дебютиращи през 1990г) заемат първо място в класацията на Billboard Hot 100, което е неповторимо до днес и невиждано дотогава. Освен това, Марая има повече златни, платинени и мултиплатинени сингли за периода на 90-те отколкото всяка друга изпълнителка. Албумите й "Music Box" и "Daydream" се продават съответно в 34 и 24 милиона копия!
…
Също така, няма нито един изпълнител на земята, който да се похвали с уникален глас - доказано е, че гласът й поддържа не 2 октави над нормалното, а над допустимото за човешки глас, т.е. Марая е записана в Книгата с Рекордите на Гинес като жената с уникален глас – диапазонът й е 7 октави! През януари 2003 Марая Кери беше наградена с уникалната награда от Асоциацията на Американските Звукозаписни Компании за получените от нейните албуми над 100 златни, платинени и мултиплатинени сертификата. А отгоре на всичко, Марая е секси и музикалните й видеоклипове са заредени с еротика и сексапил, „видими” дори и за слепец. Има, разбира се, и моменти, в които понаддава по някое друго излишно килце. И тогава всички казват: „У, тя е доста дебела”, „Не прилича на онази от клиповете” и т.н. Е, не може да е напълно идеална! Пък и, в крайна сметка, тя не е манекенка, а неповторима певица. Марая дори опроверга факта, че в шоубизнеса няма незаменими хора – е, тя е единствената! И, напук на всички, които все следят кога ще понапълнее, на онези, които все търсят с какво да я наклеветят, през 2006 година в Ню Йорк, Марая беше наградена с наградата за най-изящни крака сред световно известните личности(„Celebrity Legs of a Goddess)
…
В едно от изявленията си Майки Сандовал изрича следните думи: „Марая е момиче, което всеки мъж иска да има, всяко момиче иска да бъде; на което всеки травестит иска да прилича! ” Въпреки това, Марая споделя: „Все още мога да броя на пръстите на едната си ръка мъжете, с които съм спала” – не знам дали има друга толкова сексапилна изпълнителка, която на 36 годишна възраст да може да се похвали с този факт. Освен това, е една от малкото красиви и известни личности, които могат да се гордеят с факта, че няма „голи” снимки!
Някои интересни класации:
Най-много хитове #1 в света изобщо:
1.) Бийтълс - 20
2.) Елвис Пресли - 18
3.) Марая Кери - 17 (2006)
4.) Майкъл Джексън - 13
5.) Surpremes - 12
6.) Уйтни Хюстън - 11
6.) Мадона - 11
8.) Пол Макартни - 10
8.) Стиви Уондър - 10
8.) Джордж Майкъл - 10
Най-много #1 хитове в света за периода на 90-те
1.) Марая Кери - 14
2.) Майкъл Джексън - 6
3.) Мадона - 4
3.) Уйтни Хюстън - 4
3.) Boyz II Men - 4
6.) Уйлсън Филипс - 3
6.) Паула Абдул - 3
6.) Браян Адамс - 3
6.) Селин Дион - 3
Най-много седмици на върха:
1.)Елвис Пресли - 79 седмици
2.) Марая Кери - 68 седмици (X.2005)
3.) Бийтълс – 59 седмици
+ продължение!
Най-известните, най-много продавани албуми, седмици на върха,
Заключение: А глезотийките, с които се слави не по-малко, отколкото с песните си, винаги могат да й се простят. Нека си пътува с куп куфари, нека си поръчва торти със собствения си лик за $9500, нека наема специален самолет за кучето си Джак, само и само да може да бъде с него на някой концерт. И нека й вярваме, когато казва: „Не съм суетна, изтъкана съм от несигурност”…според мен го заслужава…дори много повече от това! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|