Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Mariah Carey
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ЧУЖДИ ЗВЕЗДИ
Предишната тема :: Следващата тема  

Haresvate li Mariah Carey ?
Da
79%
 79%  [ 35 ]
Ne
20%
 20%  [ 9 ]
Общо гласове : 44

Автор Съобщение
lilenceto

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 6:52 pm    Заглавие: Mariah Carey Отговорете с цитат

Koito q haresva ili ne da se razpi6e , a koito moje neka postva i snimki. Li4no az s raka na sarceto moga da kaja 4e nqma neina pesen , koqto da ne haresvam
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 7:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Харесва ми. Има чудесен разтапящ глас. Има много хубави песни. Любима сред тях ми е "My all". Ужасно красива песен. С невероятен текст и музика. Доста често си поплаквам на нея, защото ми напомня за един човек.
Ама естествено ще подчертая и отрицателните й качества Twisted Evil. Голяяяма глезла. Много капризна е тая жена. Знам че е звездаа, че е известнаа Rolling Eyes .....и така нататака, но нейната звездомания минава просто всякакви граници.
Иначе и външно е много сладка, на главното което харесвам в нея е гласа й.

Последната промяна е направена от VIVI на Пет Авг 11, 2006 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
lilenceto

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moqta liubima e all i want for christmas is you
ako ne si q slu6ala nameri na4in da q 4ue6 VIVI varha e !
Върнете се в началото
Ani_Girl

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Жестока певица с жестоки песни.Най-любими са ми песните "Without you" и "My all".А и да кажа нещо по повод изказването на Виви.Значи тя е звезда в пьлния смисьл на тази дума.И при това положение няма как да си остане "земна" и да не се главозамае малко или много и това е напьлно нормално,все пак тя се знае от милиони хора по целия свят,скьпоплатена е и всичко това няма как да те остави равнодушен.
А какво да кажем примерно за самочувствието на някои от бьлгарските изпьлнители които са изкарали по една песен и се имат за звезди.Така,че аз я оправдавам в това отношение. Cool
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lilenceto слушала съм я тази песничка и наистина е много хубава. Определено и на мен ми харесва Wink Smile.

Ани така е, но по-скоро имам в предвид наистина глупави глезотиики. Като например еди си колко ягодки в купичката й. Непременно ваната й да бъде с определен тип френска вода и още ей такива безмислени глезотиики, които просто минават границите. Просто защото си няма друга работа. Наистина жена с такъв глас и голяма слава заслужава да се глези, но пък чак толкова.
А що се отнася до нашите селянки, направили една - две песни, участвали в едно предаване и вече - "Аз съм звезда.Аз съм велика" и мен не ми се нрави. Не само не ми се нрави, но и ме дразни. Някаква си селска пръчка дошла нагъзила се, изпяла си парчето на плайбек и вече просто самочувстие до небето. Но какво да се прави трябва да ги търпим. Те сами много бързо ще слезнат на земята.

МнениеПуснато на: Пет Юли 21, 2006 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е моята любима певица! Каквото и да кажа, думите няма да бъдат достатъчни! Тя има уникален глас, който няма никоя друга и песни, които ще останат вечни! Марая Кери е голям талант и аз се прекланям пред нея и нейното творчество! Неслучайно тя има най-големи продажби на своите албуми и ще остане завинаги в историята на музиката!!! Обичам яяяяяяяяяя!!!Embarassed Very Happy
Върнете се в началото
sladkata_BIBsSs

Местожителство: ruse

МнениеПуснато на: Съб Авг 05, 2006 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Naistina straxotna pevica,sas straxoten glas.Lubimite mi neini pesni sa Without toy i My All.Dve straxotni baladi.Kogato si pyna Without you si poplakvam za6toto mi napomnq na edin 4ovek..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad naistina pesni koito dokosvat sarceto Wink

Деси Слава е най-добрата.Обичам те Деси! Very Happy

DesiSlava is The BEST !
Върнете се в началото
Sunshine_Angel

Местожителство: the sky`s :)

МнениеПуснато на: Пет Авг 11, 2006 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

strahotna e
Velin4eto

Местожителство: DobriCh :PpP

МнениеПуснато на: Съб Авг 19, 2006 2:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тая жена има невероятен глас .. Просто се разтапям на My All или Without You , а дуета с Уитни Хюстън е страшен ..

МнениеПуснато на: Пон Авг 21, 2006 8:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Em mnogo me kefi .Tq e lubimata mi pevica Razz
http://i17.photobucket.com/albums/b89/miss_azn_b-ball_player/mariah%20carey/9963-7272005-14522.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y56/amandapaco/webelongtogeter.bmp
http://i3.photobucket.com/albums/y56/amandapaco/3010243_l.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v630/shanamod/3437b9ef.jpg
Върнете се в началото
The^LittLe^WitcH

Местожителство: in Dunc's sweet dreams

МнениеПуснато на: Съб Сеп 02, 2006 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mariah Carey е любимата ми певица!Винаги ме изумява със своите песни и визия!Най-много харесвам Heartbreaker,It's like that,Shake it of,All I Want For Christmas Is You,Get Your Number имам и още мн мн мн други любими неини парчета Wink

МнениеПуснато на: Пет Ное 17, 2006 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[i]има разтапящ глас и външността и също не е лоша.зъбите и са с леко обратна захапка но иначе е готина.my all ми е любимата нейна песен и е много нежна и съблазнителна.дотук с положителните черти.ето ги и отрицателните:
1в един брой на блясък четох че искала да :
1се къпе в бани със златни кранчета
2в гримьорните и да се въртят нон-стоп нейни видеоклипове
3да минава само по червен килим и.т.н.
тоест-глезана е!а и леко обратната захапка е гадно нещо но при нея май че е чаровно.и е секси.а дуета с уитни хюстън е страхотен!
по-добра е от нашите чалга певеце.вярно-някои от тях изглеждат умни момичета но повечето са изкуствени и надути.
Върнете се в началото
^VIP^

МнениеПуснато на: Пон Дек 18, 2006 11:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тя пее две любими мои песни- My All и Without You ... Иначе е супер гласовита и ... велика е!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
mczone.110mb.com

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 12:54 pm    Заглавие: марая кери Отговорете с цитат

еха, не мога да ви опиша колко се зарадвах като видях, че и някой друг е публикувал тема за марая.
много информация може да намерите на:
http://mczone.110mb.com
само дето е на английски. иначе ще се радвам ако го посетите и ми оставите съобщение в guestbook-а. този сайт съм го правил аз.
моля, ако някой е заинтересван насериозно от марая да посети тази тема във форума: Марая Кери - нека и помогнет...колкото и странно да звучи
адреса е http://www.bliasak.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=1507&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
но не съм сигурен колко време ще е активен. затова, ако този адрес не ви отвори горепосочената тема, потърсете я в "Поп музика"
благодаря ви за вниманието
Върнете се в началото
mczone.110mb.com

МнениеПуснато на: Съб Фев 10, 2007 12:55 pm    Заглавие: марая кери Отговорете с цитат

ето ви малко подбрана информация за марая:

Марая Кери влезе в историята на музиката в зората на новото хилядолетие, като стана единственият изпълнител, който е имал песен, заемаща първо място в класацията на Billboard Hot 100 от 1990 до 2000г. А с продадените по света над 170 млн. нейни диска, тя няма и не може да има всякаква конкуренция в обозримото бъдеще. Мнозина я бяха отписали от голямата надпревара за приза най-добра певица след кризата, която я беше налегнала в последните няколко години, но ето че тя се завърна триумфално там, където й е мястото. Последният й албум “The Emancipation of Mimi” стана многократно платинен и най-продаван албум за 2005г.
Кариерата на Марая Кери представлява последователност от рекорди. Тя поставя и началото на така популярния, за нашето съвремие, стил – поп/рап с песента си “Fantasy” ft. ODB. Първите й пет сингъла (дебютиращи през 1990г) заемат първо място в класацията на Billboard Hot 100, което е неповторимо до днес и невиждано дотогава. Освен това, Марая има повече златни, платинени и мултиплатинени сингли за периода на 90-те отколкото всяка друга изпълнителка. Албумите й "Music Box" и "Daydream" се продават съответно в 34 и 24 милиона копия!

Също така, няма нито един изпълнител на земята, който да се похвали с уникален глас - доказано е, че гласът й поддържа не 2 октави над нормалното, а над допустимото за човешки глас, т.е. Марая е записана в Книгата с Рекордите на Гинес като жената с уникален глас – диапазонът й е 7 октави! През януари 2003 Марая Кери беше наградена с уникалната награда от Асоциацията на Американските Звукозаписни Компании за получените от нейните албуми над 100 златни, платинени и мултиплатинени сертификата. А отгоре на всичко, Марая е секси и музикалните й видеоклипове са заредени с еротика и сексапил, „видими” дори и за слепец. Има, разбира се, и моменти, в които понаддава по някое друго излишно килце. И тогава всички казват: „У, тя е доста дебела”, „Не прилича на онази от клиповете” и т.н. Е, не може да е напълно идеална! Пък и, в крайна сметка, тя не е манекенка, а неповторима певица. Марая дори опроверга факта, че в шоубизнеса няма незаменими хора – е, тя е единствената! И, напук на всички, които все следят кога ще понапълнее, на онези, които все търсят с какво да я наклеветят, през 2006 година в Ню Йорк, Марая беше наградена с наградата за най-изящни крака сред световно известните личности(„Celebrity Legs of a Goddess)

В едно от изявленията си Майки Сандовал изрича следните думи: „Марая е момиче, което всеки мъж иска да има, всяко момиче иска да бъде; на което всеки травестит иска да прилича!Smile” Въпреки това, Марая споделя: „Все още мога да броя на пръстите на едната си ръка мъжете, с които съм спала” – не знам дали има друга толкова сексапилна изпълнителка, която на 36 годишна възраст да може да се похвали с този факт. Освен това, е една от малкото красиви и известни личности, които могат да се гордеят с факта, че няма „голи” снимки!

Някои интересни класации:

Най-много хитове #1 в света изобщо:
1.) Бийтълс - 20
2.) Елвис Пресли - 18
3.) Марая Кери - 17 (2006)
4.) Майкъл Джексън - 13
5.) Surpremes - 12
6.) Уйтни Хюстън - 11
6.) Мадона - 11
8.) Пол Макартни - 10
8.) Стиви Уондър - 10
8.) Джордж Майкъл - 10

Най-много #1 хитове в света за периода на 90-те
1.) Марая Кери - 14
2.) Майкъл Джексън - 6
3.) Мадона - 4
3.) Уйтни Хюстън - 4
3.) Boyz II Men - 4
6.) Уйлсън Филипс - 3
6.) Паула Абдул - 3
6.) Браян Адамс - 3
6.) Селин Дион - 3

Най-много седмици на върха:
1.)Елвис Пресли - 79 седмици
2.) Марая Кери - 68 седмици (X.2005)
3.) Бийтълс – 59 седмици
+ продължение!

Най-известните, най-много продавани албуми, седмици на върха,

Заключение: А глезотийките, с които се слави не по-малко, отколкото с песните си, винаги могат да й се простят. Нека си пътува с куп куфари, нека си поръчва торти със собствения си лик за $9500, нека наема специален самолет за кучето си Джак, само и само да може да бъде с него на някой концерт. И нека й вярваме, когато казва: „Не съм суетна, изтъкана съм от несигурност”…според мен го заслужава…дори много повече от това!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ЧУЖДИ ЗВЕЗДИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети