Предишната тема :: Следващата тема |
Какво мислите за Галя Литова? |
Страхотна е! |
|
18% |
[ 11 ] |
Малко е странна. |
|
33% |
[ 20 ] |
Не ми харесва. |
|
47% |
[ 28 ] |
|
Общо гласове : 59 |
|
Автор |
Съобщение |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 3:54 pm Заглавие: Галя Литова |
|
|
Това е човекът от Vip Brother,който ми направи най-голямо впечатление! За мен Галя Литова е страхотен човек! И мисля, че тя е един от малкото хора, които имат смелостта да кажат всичко това, което мислят и им тежи и много я уважавам заради това й качество! Всеки, който по един или друг начин харесва Галя Литова може да пуска мненията си тук! _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 9:34 pm Заглавие: |
|
|
След като я видях в "Шоуто продължава" как риташе, псуваше и блъскаше ми стана доста антипатична.И как може от Бояна да тръгнеш пеша към София, това са 20 и няколко километра.Преди да блъсне оператора, говореше с някой по мобилния си телефон и се чу "Ще се съдим", явно беше ядосана на момчето, което искаше парите си за квартирата.Дано я осъдят и да плати и да си затвори малко устата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Апр 20, 2006 9:47 pm Заглавие: |
|
|
Не ми харесва ... Особено след като гледах "Шоуто продължава"...без коментар _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Според мен не я представиха много добре в "Шоуто продължава". Не мисля,че е такава, каквато се видя там. Вярно е че е агресивна, но всеки човек си има слабите страни, а за нея може би е защитна реакция. И все пак аз много й се кефя.  _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rocho
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 4:07 pm Заглавие: |
|
|
Определено не ме радва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Predi mi haresva6e ot4asti no sled 6outo produljava prosto No comment,mn e agresivna a az tova ne go haresvam v horata.Prosto ne ob6tuvam i ne mi e dobro mnenieto za horata koito sa tolkova agresivni,tova e samo v nein minus  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Може би е в нейн минус, но все пак има хора, които я харесват. Агресията не е хубаво нещо, но аз не мисля, че винаги е такава, а просто преди да излезе се беше ядосала на всчки и камерата допринесе за това. А не се знае с кой е говорила по телефона и какво са й казали и нищо чудно реакцията да била резултат от това! _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:16 pm Заглавие: |
|
|
Сигурно не ви интересува, но това е статия за Галя Литова:
"Интересна и неконвенционална личност, със слабо супер-его и силно либидо( прекалено спонтанна - слуша "животното" в себе си, а не "зрелия" човек). Агресивна и егоцентрична. Новатор. Лута се между екстремности. Свободна птичка, която не можеш да сложиш в клетка. Знае цената си. С нея животът е пълен с изненади, но не завиждам на тези, които трябва да ги търпят."
P.S. Aз се възхищавам от такива хора, които правят всеки свой миг разнообразен и които действат понякога първично.  _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
samo_elito
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 8:26 pm Заглавие: |
|
|
Abe Litova me kefi ! Osobedno kogato razkaza igrata na vmirisanite producenti  _________________
"Човек не може винаги да мисли за всичко,защото има и чувства,има и неща които се случват просто ей така, и те са най-хубавите в живота! ! ! " |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Намерих още една много интересна статийка:
"Бившата участничка във "Вип Брадър" Галя Литова възнамерява да заведе дело срещу продуцетите на предаването. Манекенката е скандализирана от внушенията на Нова тв, че се дрогира. Интригата бе излъчена в ефира на "Шоуто продължава", което коментира съдбата на брадърите след излизането им от къщата.
"Изгавриха се с нея,както не са го правили с никого другиго", смятат приближени на тъмнокосата красавица.
Галя вече се била консултирала с адвокати, които смятали, че победата им в съда е в кърпа вързана."
Всеки, който желая, може да коментира статията тук! _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
antonia
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 10:30 pm Заглавие: |
|
|
галя литова е тази,коята изобщо не харесвах,дори визията й не ми харесва,хи4 даже _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Megi
|
Пуснато на: Пет Апр 21, 2006 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Честно казано аз не от привържениците й нещо в нея не ми харесва _________________
Не мога да забравя,не мога да избавя,
харесвах този поглед, обичах този глас,
извинявай че така се случи,малко песни ли изплаках нямам аз вина. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 7:47 am Заглавие: |
|
|
ами аз имам чувството че галя литова наистина е наркоманка...нищо друго не може да обясни странното и поведение _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bubaxaxa
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Много ми е странно защо, когато човек е изнервен или си има някакви проблеми и не може да бъде с огромна усмивка, всички си мислят,че просто е забравил да си вземе поредната доза. Наистина не го разбирам това! _________________ Ако не знаеш кое е твоето пристанище, за теб попътен вятър няма! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
antonia
|
Пуснато на: Съб Апр 22, 2006 12:29 pm Заглавие: |
|
|
абе щом всеки съкварттирант по отделно разпитваха зна4и има нещо,аз също мисля 4е е наркоманка  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|