Предишната тема :: Следващата тема |
Къде ви е любимото шопинг-местенце? |
по Витошка |
|
21% |
[ 6 ] |
Мол |
|
32% |
[ 9 ] |
Сити-център |
|
3% |
[ 1 ] |
НДК |
|
0% |
[ 0 ] |
Граф Игнатиев |
|
0% |
[ 0 ] |
където ми падне |
|
39% |
[ 11 ] |
не обичам да пазарувам "парцалки" |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 28 |
|
Автор |
Съобщение |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 5:34 pm Заглавие: Къде обичате да ходите на "шопинггг" |
|
|
. ..къде "летят" парите при вас
аз сега съм си харесала Мола..хем има много магазини,хем и има промоции...ест,и по Витошка много обичам ,но е доста скъпичко ,а понякога съм с ограничени резерви ..от НДк минавам да си взема едноцветен потник(има бълг. и много евтини;вярно е,че бързо се размъкват,но аз имам дрехи,на които им слагам просто потник с бижу )
а,вие _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Хей, тука не са само софиянци! Ми ние останалите кво да кажем?
Иначе аз като тръгна от Суми към киното минавам през всички магазини! Ако нищо не си харесам, имам и резервен вариант - площад Благоев и улица Търговска. Ако си тръся дрехи - задължително влизам в "Марая", ако ми трябват обувки - задължително разглеждам в "Боби и Калина", а в "Мира" има всякаква козметика. Ако пък си нямам друга работа - влизам навсякъде! Други магазинчета за дрешки - "Extazy", "Cool & Sexy", абе всичко що се намира по центъра! Джунджурийки от сорта на часовници, гривни, колиета, обици - в тръговските центрове "Суми" и "Глобус". А сувенирчета - в "Двете тикви", "Маргарита", "Рей".
Хайде стига съм изреждала магазините! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 9:49 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
: |
опа,сориии  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 1:08 pm Заглавие: |
|
|
charovnitsa_007 написа: |
WENDY написа: |
: |
опа,сориии  |
Няма проблем! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм от Шумен...
По целия центр на Шумен са само кафенета и магазини. Искам ли да си купя нещо тръгвам от началото и до края на центъра съм със свършени парички. Всякви глупости има. За сувенири си имам едно магазинче, където винаги намирам нужното. За цветя пак по центъра. За джунджорийки в едно сладурско щандче в "Детски свят" (не знам защо е детски, след като има само 1 щанд за децки стоки). За обувки имаме няколко яки магазини.
Имаме си и Shumen City Center, където е много хубаво. _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 2:35 pm Заглавие: |
|
|
Няма значение къде, само да ми грабне окото нещо.....
Когато реша да пазарувам, обикалям всички възможни места- магазините около нас, центъра, НДК......
Рядко се случва да отделя обаче тооолкова време за пазар , но вземали да обикалям цял ден, накрая резултата е похвален _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 6:04 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Няма значение къде, само да ми грабне окото нещо.....
Когато реша да пазарувам, обикалям всички възможни места- магазините около нас, центъра, НДК......
Рядко се случва да отделя обаче тооолкова време за пазар , но вземали да обикалям цял ден, накрая резултата е похвален |
ха ,и аз съм същата...но горките ми крачета доста се бунтуват след дневният тур  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 10:17 pm Заглавие: |
|
|
еми не обичам особено да ходя на пазар. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
Последната промяна е направена от ioni на Пон Май 21, 2007 8:35 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 12:27 am Заглавие: |
|
|
И на мен Мола ми е голямо олеснение.Близко ми е,зимата е топло(не като да умираш от студ по витошка),Лятото не е жега,магазините са като тези на Витошка...има и пиене и кино... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 12:28 am Заглавие: |
|
|
Абе въобще можеш да свършиш много работа с едно излизане до там... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:00 am Заглавие: |
|
|
аз пък обичам да обикалям из Витошка...цял ден си отрепвам ...но зимата и аз предпочитам отопления и компактен Мол _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:10 am Заглавие: |
|
|
Леле има го тоя Мол от толкова скоро и вече всички се прехласваме понего!Не се ли питате как сме живяли преди???  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
_MaLkA_LigLa_
Регистриран на: 24 Дек 2006 Мнения: 463 Местожителство: `КриЯ сЕ в сЪърцЕту нА раЗлиЧнИ момЧеТа и аКо вЪтрЕе мИ е тЯсНо гИ раЗбиВам`
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Ем аэ повечето дрешки си ги купувам от Пловдив, щоту там има по-голям иэбор и повече маркови магаэинчета.Най често влиэЪм в Adi das и по главната..
В Карлово най-често ходя в "Юлита", когато си тЪрся нещо спортно или "Platinum" эа дЪнки якета блуэки .. _________________
ТаМ КъДеТу ВеДнЪж СъМ ПлЮлА...
Не Се ВрЪщЪм Да ЛиЖа,МоЙтУ МоМчЕ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fenka_daniel radcliffe

Регистриран на: 04 Мар 2007 Мнения: 1105 Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 5:18 pm Заглавие: |
|
|
аз сам от пловдив и най 4есто от магазините по главната,най 4есту халите  _________________ Понякога искам да съм това,което не съм...
Понякога не искам да живея...
Защото знам какво съм...
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Ми аз съм от ВТ и попринцип кат0 тръгна от Пощата и докато стигна до ГУМ си намирам всичко което търся/след като обиколя всички магазини по улицата щото съм много капризна по отношение на дрехите/.Също така обожавам магазините за дрехи в ГУМ , а дънки винаги си купувам от един магазин , намиращ се на 5-то авеню или от едно магазинче в ГУМ/ма не моа се сетя сега точно името му/ А обувки от Central Mall ,има голям избор и супер готини модели _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|