Предишната тема :: Следващата тема |
Харесвате ли я? |
Да |
|
72% |
[ 16 ] |
Не |
|
4% |
[ 1 ] |
Малко |
|
22% |
[ 5 ] |
|
Общо гласове : 22 |
|
Автор |
Съобщение |
winx

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Nicole кви са тия глупости които дрънкаш бе?Била е ниска ....!Ми тя Кайли Миноуг е 155см ,ама може да пее нали?Важното е да може да пее ,а не на колко е години,колко е висока и ....!!Мила да ти кажа ,че и аз кат порастна ще стана 163!Айде сега ако имаш,нещо го казвай!!Я сега да видим дали щи е смешно!!А и да Бионсе ли е виновна че е ниска(а тя не е)Ако не разбираш от ген и от други неща,моля не пище По темата:Риана е много сладка има и хубави песни,но ако някой каже че Риана е по добра от Бионсе...Ще му дам пищов да са гърми Лично мое мнение _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 1:34 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
Nicol написа: |
Абе хора огледаите се бе Бьонсе не може да стъпи на малкото пръст4е на Рияна нищо чудно че Джей Зи предпочита нея Освен това на Бьонсе задника е колкото на дженифър лопез суперогромен тя самата си признава че обича постоянно да се тъпче с храна Освен тфа тя е суперниска -1.62 а Рияна е 1.73 Освен тфа Рири си има естествен бюст а Бьонсе силиконов не помните ли колко беше плоска когато се появи и с къф задник аз само това мога да си спомням от неината кариера А Рири направи много повече хитове от нея кажете ми коя наина песен не е ХиТ?!Освен това Рияна е на 19 години а в Блясък четох че Бьонсе е на 34 години Бая стара чанта и с не толкова големи хитове...Рияна е една от малкото преуспели звезди на тази крехка възраст..  |
ОМГ..!!!
Ти по тва ли си избираш фаворитките?
По големината на задника?По височината?По годините?
Ако е така,тва говори много лошо за теб!
Сори,че ще ти го кажа,но си много жалка!
Знаеш,че Бионсе е много по-добра от Риана и за това я обиждаш така Но как би се почувствала ако някои обиди твоята любимка Риана Разбери , че всеки си има вкус и че Бионсе е много по-добра от Риана,недей налага мнението си!Кво значение има колко и е голям гъза?Всички негърки имат голямо дупе!Е и кво?Не може всички да се безгъзи и кльощави анорексички!А и кво гледаш външноста,нали има хубав глас и прави яки песни?
А и между другото Бионсе има блестяща визия!Точно за това Риана я копира..щото иска да бъде като Бионсе,ама това няма да стане |
RESPECT Kiss!!!!само така!!!B е по добрата!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Beyonce_Fan написа: |
.
Песента й Umbrella е адски лигава,а като почне с тва ела-ела-ела ми бърка в здравето .
А пък песента й Shut Up And Drive...ми и тя същата!Като започне с тва драйв-драйв-драйв ....Още по-зле ми става... |
Чадър-ър-ър-р-р-р,под моя чадър-ър-ър-р-р-р И на мене вече ми се повръща от тая песенн...блЯяяЯ!
Имаше една пародия-Риана е дебела-ела-ела-е-е-е
По темата-Риана има песни,коитУ много бързУ омръзват... Бионсее rUlzZz! _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 1:47 pm Заглавие: |
|
|
anitu написа: |
Абе хора огледаите се бе Бьонсе не може да стъпи на малкото пръст4е на Рияна нищо чудно че Джей Зи предпочита нея Освен това на Бьонсе задника е колкото на дженифър лопез суперогромен тя самата си признава че обича постоянно да се тъпче с храна Освен тфа тя е суперниска -1.62 а Рияна е 1.73 Освен тфа Рири си има естествен бюст а Бьонсе силиконов не помните ли колко беше плоска когато се появи и с къф задник аз само това мога да си спомням от неината кариера А Рири направи много повече хитове от нея кажете ми коя наина песен не е ХиТ?!Освен това Рияна е на 19 години а в Блясък четох че Бьонсе е на 34 години Бая стара чанта и с не толкова големи хитове...Рияна е една от малкото преуспели звезди на тази крехка възраст..  |
боже BEYONCE е на 25 не на 34!!!!И ОТКЪДЕ ПАК ГО ИЗМИСЛИ ТYЙ чЕ Е 1.62!!!ЛЕЛЕ
ПЛЮС ТОВА BEYONCE ИМА СУПЕР МН ХИТОВЕ,НЕЗНАМ КВА МУЗИКА СЛУшАш НО СЪС СИГ НЕ Е R&B-след кат казваш че B НЯМА ХИТОВЕ!!!!хахах  |
Чети редовно списание Блясък и щe схванеш някои век ....то си ли4и 4е е стара 4анта В други списание също съм виждала да пише 4е е 1.62 пук и да не е толкова Рияна пак е по висока от нея  |
за разлика от теб чета редовно списание блясък !мери си думите да не ти ги измеря аз!! извинявай че 6ти го кажа ама си сyпер смешна и жалка!не се опитвай да налагаш мнението си!!!и да налагаш мнението си няма да се получи,тъй че се откажи!!тука всички сме достатъчно интелигентни за да имаме собствено мнение ,наyчи се да уважаваш мнението на другите!!!уважавам и приемам това че не харесваш BEYONCE ,но пак това не ти дава право да я обиждаш!!голяма досада си!!!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
beyonce_love
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 2:04 pm Заглавие: |
|
|
Уауу колко по-висока е айРиана Божеее 1.62 си чела ти!Тя като беше в първите си години на сцена беше 1.68,а сега казва че е станала-по висока ти...1.62 е баба ти!Ходи се учи малко!И не се заяждай с образованите хора,който са по-умни от теб!Ето на виж колко в висока рианата ти!И спри да спориш за глупости с по-умните от теб,вече казах...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Beyonce_Fan
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Ами да,то тея си говорят кви ли не глупости,без да знаят.Или просто казват тия неща,защото завиждат,че айРиана е по-долу от Бионсе!
А,и още нещо Никол или там кват си...Няма да обиждаш Бионсе,щото не знаеш кфо ше стане с тебе!Като я мразиш - изрази си мнението веднъж и без псувни,щото такива като тебе не ги търпя . _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 3:16 pm Заглавие: |
|
|
Beyonce_Fan написа: |
Ами да,то тея си говорят кви ли не глупости,без да знаят.Или просто казват тия неща,защото завиждат,че айРиана е по-долу от Бионсе!
А,и още нещо Никол или там кват си...Няма да обиждаш Бионсе,щото не знаеш кфо ше стане с тебе!Като я мразиш - изрази си мнението веднъж и без псувни,щото такива като тебе не ги търпя . |
Не се карайте,глупаво е
Това че едната харесва Бей,а другата Риана е нормално-хората са различни и нямат еднакви предпочитания,но няма смисъл да се заяждате,уважавайте чуждата позиция  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
coolbaby
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 3:36 pm Заглавие: |
|
|
Nicol написа:
Абе хора огледаите се бе Бьонсе не може да стъпи на малкото пръст4е на Рияна нищо чудно че Джей Зи предпочита нея Освен това на Бьонсе задника е колкото на дженифър лопез суперогромен тя самата си признава че обича постоянно да се тъпче с храна Освен тфа тя е суперниска -1.62 а Рияна е 1.73 Освен тфа Рири си има естествен бюст а Бьонсе силиконов не помните ли колко беше плоска когато се появи и с къф задник аз само това мога да си спомням от неината кариера А Рири направи много повече хитове от нея кажете ми коя наина песен не е ХиТ?!Освен това Рияна е на 19 години а в Блясък четох че Бьонсе е на 34 години Бая стара чанта и с не толкова големи хитове...Рияна е една от малкото преуспели звезди на тази крехка възраст..
Бионсе не можела да стъпи на малкото пръстче на риана ??? Извинявай мн ама ти чуваш ли се ?? Това че харесваш риана не означава че трябва да си измисляш какви ли не простотии !!" Имала голям задник" - абе тии май трябва да отидеш да те прегледат Щото пък риана има малък задник нали? Хахахах ... БИОНСЕ НА 34 ???!!!?!?!?!?!?!?!!? Майко мила малее оле не припадам честно бионсе оня ден стана на 26 бе???? А я да те попитам що джей предложи на бионсе а не на риана ? нали каза че предпочитал риана а ? мн си ми смешна Риана преуспяваща звезда - абе я си слушай там "чъдъра" и " млъквай и карай" чеееее не мога да те трая тука да говориш такива неща  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:14 pm Заглавие: |
|
|
До колкото знам Бей е на 20 и нещо,нали?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cassie_13

Регистриран на: 04 Ное 2006 Мнения: 1200 Местожителство: in the middle of bulgaria's centerxD
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 4:59 pm Заглавие: |
|
|
coolbaby написа: |
Риана преуспяваща звезда - абе я си слушай там "чъдъра" и " млъквай и карай" чеееее не мога да те трая тука да говориш такива неща  |
Хахаххах!Тва беше мноУ якУ! _________________ You know you love me,bitch
XOXO,Gossip girl
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Престанете да се карате иначе слагам ключ на темата и готово _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 8:26 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Престанете да се карате иначе слагам ключ на темата и готово |
Май ще се наложи  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Нямам нищо против нея,но последните и песни са малко еднакви.В едната половината песен е umbrella- ela-ela-eeee,а другата shut up and drive,drive,drive,drive.Както беше казала Лили в една друга тема. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 12:32 am Заглавие: |
|
|
Май феновете на двете шоколадчета не се понасят, а не че мразят Бионсе или Риана.
И двете са супер гореми пички, но си е факт, че Бионсе си има много по-голям опит и класа... то си е обяснимо защо.
Нещо не доумявам тия абсурдни спорове. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
coolbaby
|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 8:29 am Заглавие: |
|
|
Цитат: |
VIVI : Май феновете на двете шоколадчета не се понасят, а не че мразят Бионсе или Риана.
И двете са супер гореми пички, но си е факт, че Бионсе си има много по-голям опит и класа... то си е обяснимо защо.
Нещо не доумявам тия абсурдни спорове. |
О не се понасяме и още как !! Дам бионсето си го може !!! А за риана същото не мога да кажа !! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|