Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Биг Брадър 3-грехота е да не гледаш!
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> BIG BROTHER
Предишната тема :: Следващата тема  

Харесва ли ви ББ3?
Да
61%
 61%  [ 24 ]
Не
38%
 38%  [ 15 ]
Общо гласове : 39

Автор Съобщение
Lindsay

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам го, разбира се. Smile Най-много ме кефи Виолета, защото е единствения нормален (до някъде) човек в къщата. Лиляна ми е симпатична само на външен вид. Най-много ме дразнят Пеньо и тризначките! Evil or Very Mad Пеньо е толкова грозен, че за да заприлича на човек сигурно ще му бъдат нужни 20 пластични операции, най-вече да си оправи зъбите, щото прилича на бобър. Laughing А тризначките изглежда отлично владеят цигански език и го прилагат най-вече в скандали. Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ani_Girl

МнениеПуснато на: Пон Ное 27, 2006 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гледам го но вече взе да ми омрьзва.Няма нищо интересно,нещо което да предизвика вниманието на зрителя освен постоянните скандали на тризначките и тьпотийте на Пеньо.Нямам предпочитания кой да спечели,все ми е едно.Всеки от участниците които са там в момента са ми адски безразлични.. Rolling Eyes Rolling Eyes
Върнете се в началото
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Пон Дек 11, 2006 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ох,ох,ох,охххххххххххххххххххххххххххх,ох,ох,ох,охххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх,ох,ох,ох,охххххххххххх-------------------------------------най после сваршва туй безинтересн предаване!!!!!!!!!!!!!1супер-----------------------много се радвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pinki_winki

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 1:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Shocked Shocked Shocked Абе хора,аз съм потресена-как може такова чудо като Любов да спечели...ужас ужас....егати му и селския манталитет Shocked Shocked Shocked
Moderator

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 7:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оффф навсякъде едно и също Rolling Eyes ...... селски манталитет. Абе хора, ви нямате ли собствено мнение.
Аз пък мнооогоо се радвам, че спечели сладураната Любов. Тя беше най-добрия избор. Може заедно със сестрите си да са супер конфликтни, избухливи и несдържани, но те са просто такива. Точно по тази причина са истински. Покозаха същноста си с всичките свои недостатъци и положителни качества. Писна ми да гледам некви сИлски глезли с позьорски мантИлитИт, които се правят на възпитани да си прикрият недостатъците си, защото ГИ Е СРАМ ОТ ЛОШАТА СИ СТРАНА Exclamation
И сега кво се оказа "Най-тъпитиии, най-селскитииии, най-проститииии" - ама спечелиха, а тая дето го каза тва си остана с пръст в уста Razz...... и с некав дразнещ индивид, "ръгбист" до себИ сии.
Сега поне Любов ще помогне и на кампанията на Тошо, и на бабчето Вили Smile

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Сря Дек 13, 2006 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Оффф навсякъде едно и също Rolling Eyes ...... селски манталитет. Абе хора, ви нямате ли собствено мнение.
Аз пък мнооогоо се радвам, че спечели сладураната Любов. Тя беше най-добрия избор. Може заедно със сестрите си да са супер конфликтни, избухливи и несдържани, но те са просто такива. Точно по тази причина са истински. Покозаха същноста си с всичките свои недостатъци и положителни качества. Писна ми да гледам некви сИлски глезли с позьорски мантИлитИт, които се правят на възпитани да си прикрият недостатъците си, защото ГИ Е СРАМ ОТ ЛОШАТА СИ СТРАНА Exclamation
И сега кво се оказа "Най-тъпитиии, най-селскитииии, най-проститииии" - ама спечелиха, а тая дето го каза тва си остана с пръст в уста Razz...... и с некав дразнещ индивид, "ръгбист" до себИ сии.

този път съм напълно съгласен с мнението ти!!!!!!!!само,че за мен не беше много интересно предаването защото от самото начало беше ясно че ще има МНОГО ИРОНИЯ,в него-----------пък и някои доста преиграваха!!!!!!!! Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз гледах с интерес предаването,но не съм доволна от финалистите,а да не говорим за победителката...Радвам се,че най-после една жена спечели,но съжалявам,че това е Любов...Не казвам,че Палома,Лиляна или Виолета бяха достойни да вземат парите,но определено и Любов не е....Ако тези дами са представителна извадка на българските жени,тва наистина е жалко...Жалко е,че има хора на толкова ниско интелектуално ниво независимо колко естествени и искрени са те...Простотия до шия както се казва...Да им гледа човек сеира и да им се чуди Rolling Eyes

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това, че спечели Любов е най-глупавото нещо, което се е случвало някога в Биг Брадър. Да Виви, имам собствено мнение и то е, че простотията ще завладее света. Като се почне от този идиотски сезон на ББ, мине се през победителката се стигне до хората, които гласуваха за нея. То вярно тя Либов е простичка, ама се чудя къде им е акъла на хората, които са си дали парите за нея, вместо да ги дадат за нещо...по-стойностно. За мен победата на тризначките е победа на ниЗкото и елеметарното, но най-вече на простащината.
Както е казал един човек - "Ооо, свещенна простота!". Само че в нашия случай е доходоносна и даваща облаги. Когато гледах "Горещо" им съчувствах, защото майка им е теглила кредит за да ги облече за шоуто. На следващия ден гледах ББ3 и видях каква "свещенна" простота блика от наща победителка.

Никой от този Биг Брадър не беше заслужил да победи - нито тризначките, нито баба ви Вили, нито останалите...

Поне се посмяхме. И си взех пример каква не трябва да съм... Laughing Laughing Laughing

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
III_MALKATA

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 7:46 pm    Заглавие: TOVA ENAI TAPOTO PREDAVANE. Отговорете с цитат

събрали са някакви психично нестабилни селяндури и искат да правят хубаво предаване.Да, бе да.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Sad Sad Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Question Question Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

desi_jc написа:
Това, че спечели Любов е най-глупавото нещо, което се е случвало някога в Биг Брадър. Да Виви, имам собствено мнение и то е, че простотията ще завладее света. Като се почне от този идиотски сезон на ББ, мине се през победителката се стигне до хората, които гласуваха за нея. То вярно тя Либов е простичка, ама се чудя къде им е акъла на хората, които са си дали парите за нея, вместо да ги дадат за нещо...по-стойностно. За мен победата на тризначките е победа на ниЗкото и елеметарното, но най-вече на простащината.
Както е казал един човек - "Ооо, свещенна простота!". Само че в нашия случай е доходоносна и даваща облаги. Когато гледах "Горещо" им съчувствах, защото майка им е теглила кредит за да ги облече за шоуто. На следващия ден гледах ББ3 и видях каква "свещенна" простота блика от наща победителка.

Никой от този Биг Брадър не беше заслужил да победи - нито тризначките, нито баба ви Вили, нито останалите...

Поне се посмяхме. И си взех пример каква не трябва да съм... Laughing Laughing Laughing

Абсолютно съм съгласна с теб Деси.... Rolling Eyes И на мен ми стана жал за тежкия и труден живот,който са водили,но не мисля че ББ е благотворително дружество и че е нужно да се дават парите на човек в нужда...Не мисля че точно в момента те са хора в нужда...Не са деца достатъчно големи са да се издържат и да помагат на майка си...
Определението за тризначките,че са "триглаво чудовище" е абослютно вярна...Нямам какво повече да кажа Rolling Eyes
Moderator

МнениеПуснато на: Чет Дек 14, 2006 8:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, никой не заслужаваше. Не казвам, че Любов трябва да бъде пример за всяка жена в България..... не е. Но това все пак е шоу и никой..... НИКОЙ.... не е гласувал за нея, защото я смята за типичната българка. Шоу е Arrow печели по-добрия играч, който владее играта през цялото време Wink. Пък дали ще е прост, тъп или не... все тая. Забавни ми бяха, посмях се едно хубаво с тях и за това стисках палци за простичката Любов. Има си и положителни качества момичето Rolling Eyes. На другите кво им гледахме. Да, и баба Вили беше забавна и атрактивна. То затова и останаха двете накрая. За другите няма какво да коментирам, защото......ае no comment.
Но нали все пак някой трябваше да спечели. Спечели най-атрактивната и устата Razz, шоуменката Laughing

МнениеПуснато на: Пет Дек 15, 2006 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Определено никой от тези които останаха на финал не заслужаваше да вземе парите.Беше ми все едно кой ще е победител,но пьк бях потресена когато спечели Любов.Не ми допадат тея тризначките,нямат и ни най малко елементарно вьзпитание.
Върнете се в началото
_MaLkA_LigLa_

Местожителство: `КриЯ сЕ в сЪърцЕту нА раЗлиЧнИ момЧеТа и аКо вЪтрЕе мИ е тЯсНо гИ раЗбиВам`

МнениеПуснато на: Пон Дек 25, 2006 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ммда точну както бяхa кяэяли :"Очаквай неочакваното"
Върнете се в началото
_MaLkA_LigLa_

Местожителство: `КриЯ сЕ в сЪърцЕту нА раЗлиЧнИ момЧеТа и аКо вЪтрЕе мИ е тЯсНо гИ раЗбиВам`

МнениеПуснато на: Пон Дек 25, 2006 5:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:

Хаха посочи ми едно положително качество в тях.Какво покаэаха те в ББ3?Как се мислеха эа идеални със самочуствие до небето ли.. Любов беше последния човек който тряяше да спечели.Толкоо эавистлив човек не бях виждала..
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

МнениеПуснато на: Пон Дек 25, 2006 9:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

_MaLkA_LigLa_ написа:
VIVI написа:

Хаха посочи ми едно положително качество в тях.Какво покаэаха те в ББ3?Как се мислеха эа идеални със самочуствие до небето ли.. Любов беше последния човек който тряяше да спечели.Толкоо эавистлив човек не бях виждала..

Ще ти посоча повече от едно Wink

Arrow искренни
Arrow добронамерени
Arrow трудолюбиви
Arrow емоционални (от добрата страна)

Ето това аз завелязох. Сега не ме разпъвайте на кръст дееее Laughing
Никак не одобрявам техните недостатъци, ама в крайна сметка какво щяхме да гледаме в ББ3 и къде щяхме да търсим шоуто.... под диваните ли Rolling Eyes

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> BIG BROTHER Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети