Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви ББ3? |
Да |
|
61% |
[ 24 ] |
Не |
|
38% |
[ 15 ] |
|
Общо гласове : 39 |
|
Автор |
Съобщение |
Lindsay
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Гледам го, разбира се. Най-много ме кефи Виолета, защото е единствения нормален (до някъде) човек в къщата. Лиляна ми е симпатична само на външен вид. Най-много ме дразнят Пеньо и тризначките! Пеньо е толкова грозен, че за да заприлича на човек сигурно ще му бъдат нужни 20 пластични операции, най-вече да си оправи зъбите, щото прилича на бобър. А тризначките изглежда отлично владеят цигански език и го прилагат най-вече в скандали.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 1:32 pm Заглавие: |
|
|
Гледам го но вече взе да ми омрьзва.Няма нищо интересно,нещо което да предизвика вниманието на зрителя освен постоянните скандали на тризначките и тьпотийте на Пеньо.Нямам предпочитания кой да спечели,все ми е едно.Всеки от участниците които са там в момента са ми адски безразлични..  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 8:00 pm Заглавие: |
|
|
ох,ох,ох,охххххххххххххххххххххххххххх,ох,ох,ох,охххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх,ох,ох,ох,охххххххххххх-------------------------------------най после сваршва туй безинтересн предаване!!!!!!!!!!!!!1супер-----------------------много се радвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pinki_winki
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 1:11 am Заглавие: |
|
|
Абе хора,аз съм потресена-как може такова чудо като Любов да спечели...ужас ужас....егати му и селския манталитет  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Оффф навсякъде едно и също ...... селски манталитет. Абе хора, ви нямате ли собствено мнение.
Аз пък мнооогоо се радвам, че спечели сладураната Любов. Тя беше най-добрия избор. Може заедно със сестрите си да са супер конфликтни, избухливи и несдържани, но те са просто такива. Точно по тази причина са истински. Покозаха същноста си с всичките свои недостатъци и положителни качества. Писна ми да гледам некви сИлски глезли с позьорски мантИлитИт, които се правят на възпитани да си прикрият недостатъците си, защото ГИ Е СРАМ ОТ ЛОШАТА СИ СТРАНА
И сега кво се оказа "Най-тъпитиии, най-селскитииии, най-проститииии" - ама спечелиха, а тая дето го каза тва си остана с пръст в уста ...... и с некав дразнещ индивид, "ръгбист" до себИ сии.
Сега поне Любов ще помогне и на кампанията на Тошо, и на бабчето Вили _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 9:18 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Оффф навсякъде едно и също ...... селски манталитет. Абе хора, ви нямате ли собствено мнение.
Аз пък мнооогоо се радвам, че спечели сладураната Любов. Тя беше най-добрия избор. Може заедно със сестрите си да са супер конфликтни, избухливи и несдържани, но те са просто такива. Точно по тази причина са истински. Покозаха същноста си с всичките свои недостатъци и положителни качества. Писна ми да гледам некви сИлски глезли с позьорски мантИлитИт, които се правят на възпитани да си прикрият недостатъците си, защото ГИ Е СРАМ ОТ ЛОШАТА СИ СТРАНА
И сега кво се оказа "Най-тъпитиии, най-селскитииии, най-проститииии" - ама спечелиха, а тая дето го каза тва си остана с пръст в уста ...... и с некав дразнещ индивид, "ръгбист" до себИ сии.
Сега поне Любов ще помогне и на кампанията на Тошо, и на бабчето Вили |
този път съм напълно съгласен с мнението ти!!!!!!!!само,че за мен не беше много интересно предаването защото от самото начало беше ясно че ще има МНОГО ИРОНИЯ,в него-----------пък и някои доста преиграваха!!!!!!!!  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Аз гледах с интерес предаването,но не съм доволна от финалистите,а да не говорим за победителката...Радвам се,че най-после една жена спечели,но съжалявам,че това е Любов...Не казвам,че Палома,Лиляна или Виолета бяха достойни да вземат парите,но определено и Любов не е....Ако тези дами са представителна извадка на българските жени,тва наистина е жалко...Жалко е,че има хора на толкова ниско интелектуално ниво независимо колко естествени и искрени са те...Простотия до шия както се казва...Да им гледа човек сеира и да им се чуди  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Това, че спечели Любов е най-глупавото нещо, което се е случвало някога в Биг Брадър. Да Виви, имам собствено мнение и то е, че простотията ще завладее света. Като се почне от този идиотски сезон на ББ, мине се през победителката се стигне до хората, които гласуваха за нея. То вярно тя Либов е простичка, ама се чудя къде им е акъла на хората, които са си дали парите за нея, вместо да ги дадат за нещо...по-стойностно. За мен победата на тризначките е победа на ниЗкото и елеметарното, но най-вече на простащината.
Както е казал един човек - "Ооо, свещенна простота!". Само че в нашия случай е доходоносна и даваща облаги. Когато гледах "Горещо" им съчувствах, защото майка им е теглила кредит за да ги облече за шоуто. На следващия ден гледах ББ3 и видях каква "свещенна" простота блика от наща победителка.
Никой от този Биг Брадър не беше заслужил да победи - нито тризначките, нито баба ви Вили, нито останалите...
Поне се посмяхме. И си взех пример каква не трябва да съм... _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
III_MALKATA
|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 7:46 pm Заглавие: TOVA ENAI TAPOTO PREDAVANE. |
|
|
събрали са някакви психично нестабилни селяндури и искат да правят хубаво предаване.Да, бе да.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
desi_jc написа: |
Това, че спечели Любов е най-глупавото нещо, което се е случвало някога в Биг Брадър. Да Виви, имам собствено мнение и то е, че простотията ще завладее света. Като се почне от този идиотски сезон на ББ, мине се през победителката се стигне до хората, които гласуваха за нея. То вярно тя Либов е простичка, ама се чудя къде им е акъла на хората, които са си дали парите за нея, вместо да ги дадат за нещо...по-стойностно. За мен победата на тризначките е победа на ниЗкото и елеметарното, но най-вече на простащината.
Както е казал един човек - "Ооо, свещенна простота!". Само че в нашия случай е доходоносна и даваща облаги. Когато гледах "Горещо" им съчувствах, защото майка им е теглила кредит за да ги облече за шоуто. На следващия ден гледах ББ3 и видях каква "свещенна" простота блика от наща победителка.
Никой от този Биг Брадър не беше заслужил да победи - нито тризначките, нито баба ви Вили, нито останалите...
Поне се посмяхме. И си взех пример каква не трябва да съм... |
Абсолютно съм съгласна с теб Деси.... И на мен ми стана жал за тежкия и труден живот,който са водили,но не мисля че ББ е благотворително дружество и че е нужно да се дават парите на човек в нужда...Не мисля че точно в момента те са хора в нужда...Не са деца достатъчно големи са да се издържат и да помагат на майка си...
Определението за тризначките,че са "триглаво чудовище" е абослютно вярна...Нямам какво повече да кажа  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 8:42 pm Заглавие: |
|
|
Да, никой не заслужаваше. Не казвам, че Любов трябва да бъде пример за всяка жена в България..... не е. Но това все пак е шоу и никой..... НИКОЙ.... не е гласувал за нея, защото я смята за типичната българка. Шоу е печели по-добрия играч, който владее играта през цялото време . Пък дали ще е прост, тъп или не... все тая. Забавни ми бяха, посмях се едно хубаво с тях и за това стисках палци за простичката Любов. Има си и положителни качества момичето . На другите кво им гледахме. Да, и баба Вили беше забавна и атрактивна. То затова и останаха двете накрая. За другите няма какво да коментирам, защото......ае no comment.
Но нали все пак някой трябваше да спечели. Спечели най-атрактивната и устата , шоуменката _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Определено никой от тези които останаха на финал не заслужаваше да вземе парите.Беше ми все едно кой ще е победител,но пьк бях потресена когато спечели Любов.Не ми допадат тея тризначките,нямат и ни най малко елементарно вьзпитание. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_MaLkA_LigLa_
Регистриран на: 24 Дек 2006 Мнения: 463 Местожителство: `КриЯ сЕ в сЪърцЕту нА раЗлиЧнИ момЧеТа и аКо вЪтрЕе мИ е тЯсНо гИ раЗбиВам`
|
Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Ммда точну както бяхa кяэяли :"Очаквай неочакваното" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_MaLkA_LigLa_
Регистриран на: 24 Дек 2006 Мнения: 463 Местожителство: `КриЯ сЕ в сЪърцЕту нА раЗлиЧнИ момЧеТа и аКо вЪтрЕе мИ е тЯсНо гИ раЗбиВам`
|
Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 5:02 pm Заглавие: |
|
|
Хаха посочи ми едно положително качество в тях.Какво покаэаха те в ББ3?Как се мислеха эа идеални със самочуствие до небето ли.. Любов беше последния човек който тряяше да спечели.Толкоо эавистлив човек не бях виждала..
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 9:02 pm Заглавие: |
|
|
_MaLkA_LigLa_ написа: |
Хаха посочи ми едно положително качество в тях.Какво покаэаха те в ББ3?Как се мислеха эа идеални със самочуствие до небето ли.. Любов беше последния човек който тряяше да спечели.Толкоо эавистлив човек не бях виждала..
|
Ще ти посоча повече от едно
искренни
добронамерени
трудолюбиви
емоционални (от добрата страна)
Ето това аз завелязох. Сега не ме разпъвайте на кръст дееее
Никак не одобрявам техните недостатъци, ама в крайна сметка какво щяхме да гледаме в ББ3 и къде щяхме да търсим шоуто.... под диваните ли _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|