Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Beyonce :)))
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ЧУЖДИ ЗВЕЗДИ
Предишната тема :: Следващата тема  

Харесватели Beyonce?
Да
80%
 80%  [ 65 ]
Не
19%
 19%  [ 16 ]
Общо гласове : 81

Автор Съобщение
beyonce_love

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nicol написа:
beyonce_love написа:
Nicol написа:
DEBELOGUZA,ZLOBNA,IZTURKANA I GROZNOVATA Laughing

Защо?Защото твоята любимка Риана се опитва да и вземе дългогодишното гадже?Защото Риана имитира Бионсе?Защото идола на любимката ти е самата Бионсе?Защото Риана взима нейни реплики и ги използва в интервюта и клипове?Защото едно 18 хлапе ще се мисли за нещо повече 25 годишна жена с 9 години музикална кариера?За това ли е такава според теб Бионсе?Ами,че Риана заяви,че Бионсе е нейн идол и тя я обича много ама аз бих казала,че като харесваш даден човек не би трябвало да правиш опити да му вземеш гаджето например!Ти си доста завистлива и злобна не Бионсе!Много ме дразнят подобни изказвания!И пиши на кирилица! Wink

ps:Бионсе е любимата ми певица от години на ред!Много я обичам супер е!Номер 1!Много ми е харесвала и като визия,глас абе абсолютно всичко в нея е супер!

хахахаххахаа ****Вие тука сте се насъбрали наи-големите измети в света и само загрозявате форума на списание Блясък Wink
Мисля 4е у тебе се е насъбрала голяма завист и злоба сре6ту Рияна Very Happy ПО-добрите побеждават у4и се от тази поговорка Wink Един ден ако поумнее6 6те разбере6 смисълът и Wink То4но такиеа хора простовати като тебе ме мотивират да у4а 6тото като си представя колко проста мога да съм като тебе ми се повръ6та затова ти бледнее6 пред мене Wink не ми завиждаи нито на Рияна

Не ми разправяй,че съм проста,защото не че искам да се хваля ама уча в доста престижно училище и успехът ми е 6,00 Wink Тооочно пък на Риана ще завиждам или пък на теб като изобщо не те познавам.Ама аз знам на света ги има мнооого такива като тебе с безпочвенни обвинения към другите и аз съм си имала проблеми с точно такива обаче вингаи сме се разбирали добре и аз съм наделявала в спора и те осъзнават,че съм права ама за теб това дълбоко ме съмнявам да схванеш нещо.Ама както и да е.Не ми се занимава с теб обиждай си колкото искаш Бионсе това изобщо не ме интересува.Това,че Риана я копира показва единственно колко тя може да мисли и кой е завистливия в ситуацията!Аз лично никога не бих завиждала на певица след като единственното което мога да направя е да я харесвам или обратното аз не мога да й завиждам.А точно на Риана никога не бих завиждала! Wink

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Nicol, яко те тресе нервната криза на пубертета. Чак ме е жал за теб, наистина Rolling Eyes Confused
Ако не искаш да си останеш на това ниво на което си по-добре уважавай мнението на хората и бъди сигурна че то понякога ще се различава от твоето. С тези обиди нищо не постигаш, защото всеки от нас който чете твойте писания, знае че не отговоря на нито една обида от твоя страна.
И аз харесвам Риана, но не съм тръгнала да обиждам Бионсе. Най-малкото защото предендирам, че съм интелигентна и уважавам интересине на другите. Научи се и ти да бъдеш по-сдържана, ако не искаш да се превърнеш в най-лошото както виждам за теб - утрепка.
Много ми е лесно да те банна поради всичките обиди и думи, но явно няма да го направя. Прецени сама защо и направи нещо по-въпроса ТИ да не проваляш с тези постове форума. Wink

много съм сагласен с написаното от теб,вив,много на място казано/а между другото съм ви задал един въпрос в раздел блясак,и се надявам да ми отговорите Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed / Idea

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Дек 06, 2006 4:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gogo__14 написа:
VIVI написа:
Nicol, яко те тресе нервната криза на пубертета. Чак ме е жал за теб, наистина Rolling Eyes Confused
Ако не искаш да си останеш на това ниво на което си по-добре уважавай мнението на хората и бъди сигурна че то понякога ще се различава от твоето. С тези обиди нищо не постигаш, защото всеки от нас който чете твойте писания, знае че не отговоря на нито една обида от твоя страна.
И аз харесвам Риана, но не съм тръгнала да обиждам Бионсе. Най-малкото защото предендирам, че съм интелигентна и уважавам интересине на другите. Научи се и ти да бъдеш по-сдържана, ако не искаш да се превърнеш в най-лошото както виждам за теб - утрепка.
Много ми е лесно да те банна поради всичките обиди и думи, но явно няма да го направя. Прецени сама защо и направи нещо по-въпроса ТИ да не проваляш с тези постове форума. Wink

много съм сагласен с написаното от теб,вив,много на място казано/а между другото съм ви задал един въпрос в раздел блясак,и се надявам да ми отговорите Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed / Idea

Благодаря ти за подкрепата Exclamation

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Чет Дек 07, 2006 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а за въпроса на които трябваше да ми отговорите??????? Idea Idea Idea Idea Question Question Question ?

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gerito_2606

МнениеПуснато на: Съб Дек 09, 2006 7:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз уважавам мнението на другите обаче наистина Бионсе я харесвам от 2000 когато бях на 7 на рожденния си ден гледах клипа на Destiny`s child - Say my name и наистина мн ми хареса (въпреки че е от 1999) и Рихана е добра обаче не и харесвам единствено това че копира Бионсе !!!!И не мисля ,че на някого ще му е приятно някво 18-19 годишно момиче едва навлязло в занаята да те имитира и насичкото отгоре да ти краде ГАДЖЕТО аз бих ритнала тая в задника и щях да я пусна от 10000000000 етаж Twisted Evil само казвам какво аз щях да направя (не за Рихана ) е тва е мойто мнение !!!

http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=117509
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ViksyPCD

МнениеПуснато на: Пет Яну 26, 2007 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако Рияна НЕ имитираше Бийонсе,може би щтях да я харесвам.Не искам да обиждам тези,който я харесват,но ще им кажа,че Бийонсе е по-добра ПЕВИЦА.Почти 10 години е на световната сцена,а Рияна е направо бебе в този бизнес.
BEYONCE ALWAYS ON THE TOP!!!!!!!!!
Love you B...
gbzarkbtb_br17n1

МнениеПуснато на: Чет Мар 01, 2007 10:00 am    Заглавие: 8) Отговорете с цитат

Много е яка!Супер е !Има страхотен глас!
Върнете се в началото
tzveti1991

МнениеПуснато на: Съб Юли 07, 2007 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма смисъл да спорите,нали всички си знаем че БИОНСЕ Е 100000000000000000000000000000 ПЪТИ ПО-ДОБРА ОТ РИЯНА!!!! Laughing Laughing Laughing

МнениеПуснато на: Вто Юли 17, 2007 12:19 pm    Заглавие: Много ме кефи страшна е Отговорете с цитат

Много ме кефи страшна е
Много ме кефи страшна е
Върнете се в началото
anitu

МнениеПуснато на: Пон Юли 23, 2007 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BEYONCE Е НОМЕР 1 НЕВЕРОЯТНА Е!!!ОБИчАМ Я ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ!!!МОЯ ИДОЛ!!! тя казва :"ОБИчАМ ХОРАТА ДА ОНЕМЯВАТ"-мен лично всеки път успява да ме онеми!!!iii не е наперена както някои твърдят!!!че кое и е напереното!!!хахахахахаххаххаххха.B IS THE BEST!!!!!FOREVER!!!

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Пон Юли 23, 2007 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

anitu написа:
BEYONCE Е НОМЕР 1 НЕВЕРОЯТНА Е!!!ОБИчАМ Я ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ!!!МОЯ ИДОЛ!!! тя казва :"ОБИчАМ ХОРАТА ДА ОНЕМЯВАТ"-мен лично всеки път успява да ме онеми!!!iii не е наперена както някои твърдят!!!че кое и е напереното!!!хахахахахаххаххаххха.B IS THE BEST!!!!!FOREVER!!!

С тва съм съгласна!Въобще не е наперена,даже е много земен човек!
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
fenka_daniel radcliffe

Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ

МнениеПуснато на: Пон Юли 23, 2007 8:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

KiSs написа:
anitu написа:

С тва съм съгласна!Въобще не е наперена,даже е много земен човек!

Съгласна съм с kiss .Гледала съм я в разни интервюта и не изглежда надута.Кефи ме,а и песните й са супер! Smile
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nicol

МнениеПуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ПЛОСКА,ДЕБЕЛА,ОГРОМНА,ЕЛЕМЕНТАРНА,ДЪРТА ,ЗЛОБНА САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА Rolling Eyes

МнениеПуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

RIHANNA IS THE BEST OF THE BEST!

МнениеПуснато на: Вто Юли 24, 2007 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Nicol написа:
ПЛОСКА,ДЕБЕЛА,ОГРОМНА,ЕЛЕМЕНТАРНА,ДЪРТА ,ЗЛОБНА САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА Rolling Eyes

ЕГАТИ ЗЛОБАТА ДЕТ ИЗВИРА ОТ ТЕБ!!!!!ПОНЕ СЕ ОСЪЗНАЙ чЕ B е мн повече от теб и не е заслужила празните приказки и обиди на такива като теб!!!това че не ти харесва не означава че е всякаква там няма да цитирам,а да не говорим че идола на RIHANNA е именно BEYONCE!!RIHANNA я копира!!!ВСЕКИ ГО ЗНАЕ!!АЗ СЪМ И ГОЛЯМА ФЕНКА И НЯМА ДА СИ МЪЛчА КОГАТО НЯКОИ Я ОБИЖДА ТАКА!!!ПРЕДИ ДА ЗАПОчНЕш ДА ОБИЖДАш НЯКОГО ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И СИ ПОМИСЛИ ДОБРЕ КАКВО Е ТЯ И КАКВО СИ ТИ!!СТАВАш МН СМЕшНА!!
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ЧУЖДИ ЗВЕЗДИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Страница 4 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети