Предишната тема :: Следващата тема |
Харесватели Beyonce? |
Да |
|
80% |
[ 65 ] |
Не |
|
19% |
[ 16 ] |
|
Общо гласове : 81 |
|
Автор |
Съобщение |
beyonce_love
|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Nicol написа: |
beyonce_love написа: |
DEBELOGUZA,ZLOBNA,IZTURKANA I GROZNOVATA  |
Защо?Защото твоята любимка Риана се опитва да и вземе дългогодишното гадже?Защото Риана имитира Бионсе?Защото идола на любимката ти е самата Бионсе?Защото Риана взима нейни реплики и ги използва в интервюта и клипове?Защото едно 18 хлапе ще се мисли за нещо повече 25 годишна жена с 9 години музикална кариера?За това ли е такава според теб Бионсе?Ами,че Риана заяви,че Бионсе е нейн идол и тя я обича много ама аз бих казала,че като харесваш даден човек не би трябвало да правиш опити да му вземеш гаджето например!Ти си доста завистлива и злобна не Бионсе!Много ме дразнят подобни изказвания!И пиши на кирилица!
ps:Бионсе е любимата ми певица от години на ред!Много я обичам супер е!Номер 1!Много ми е харесвала и като визия,глас абе абсолютно всичко в нея е супер!
|
хахахаххахаа ****Вие тука сте се насъбрали наи-големите измети в света и само загрозявате форума на списание Блясък
Мисля 4е у тебе се е насъбрала голяма завист и злоба сре6ту Рияна ПО-добрите побеждават у4и се от тази поговорка Един ден ако поумнее6 6те разбере6 смисълът и То4но такиеа хора простовати като тебе ме мотивират да у4а 6тото като си представя колко проста мога да съм като тебе ми се повръ6та затова ти бледнее6 пред мене не ми завиждаи нито на Рияна |
Не ми разправяй,че съм проста,защото не че искам да се хваля ама уча в доста престижно училище и успехът ми е 6,00 Тооочно пък на Риана ще завиждам или пък на теб като изобщо не те познавам.Ама аз знам на света ги има мнооого такива като тебе с безпочвенни обвинения към другите и аз съм си имала проблеми с точно такива обаче вингаи сме се разбирали добре и аз съм наделявала в спора и те осъзнават,че съм права ама за теб това дълбоко ме съмнявам да схванеш нещо.Ама както и да е.Не ми се занимава с теб обиждай си колкото искаш Бионсе това изобщо не ме интересува.Това,че Риана я копира показва единственно колко тя може да мисли и кой е завистливия в ситуацията!Аз лично никога не бих завиждала на певица след като единственното което мога да направя е да я харесвам или обратното аз не мога да й завиждам.А точно на Риана никога не бих завиждала!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 1:47 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Nicol, яко те тресе нервната криза на пубертета. Чак ме е жал за теб, наистина
Ако не искаш да си останеш на това ниво на което си по-добре уважавай мнението на хората и бъди сигурна че то понякога ще се различава от твоето. С тези обиди нищо не постигаш, защото всеки от нас който чете твойте писания, знае че не отговоря на нито една обида от твоя страна.
И аз харесвам Риана, но не съм тръгнала да обиждам Бионсе. Най-малкото защото предендирам, че съм интелигентна и уважавам интересине на другите. Научи се и ти да бъдеш по-сдържана, ако не искаш да се превърнеш в най-лошото както виждам за теб - утрепка.
Много ми е лесно да те банна поради всичките обиди и думи, но явно няма да го направя. Прецени сама защо и направи нещо по-въпроса ТИ да не проваляш с тези постове форума. |
много съм сагласен с написаното от теб,вив,много на място казано/а между другото съм ви задал един въпрос в раздел блясак,и се надявам да ми отговорите /  _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2006 4:01 pm Заглавие: |
|
|
gogo__14 написа: |
VIVI написа: |
Nicol, яко те тресе нервната криза на пубертета. Чак ме е жал за теб, наистина
Ако не искаш да си останеш на това ниво на което си по-добре уважавай мнението на хората и бъди сигурна че то понякога ще се различава от твоето. С тези обиди нищо не постигаш, защото всеки от нас който чете твойте писания, знае че не отговоря на нито една обида от твоя страна.
И аз харесвам Риана, но не съм тръгнала да обиждам Бионсе. Най-малкото защото предендирам, че съм интелигентна и уважавам интересине на другите. Научи се и ти да бъдеш по-сдържана, ако не искаш да се превърнеш в най-лошото както виждам за теб - утрепка.
Много ми е лесно да те банна поради всичките обиди и думи, но явно няма да го направя. Прецени сама защо и направи нещо по-въпроса ТИ да не проваляш с тези постове форума. |
много съм сагласен с написаното от теб,вив,много на място казано/а между другото съм ви задал един въпрос в раздел блясак,и се надявам да ми отговорите /  |
Благодаря ти за подкрепата _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 9:07 pm Заглавие: |
|
|
а за въпроса на които трябваше да ми отговорите??????? ? _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gerito_2606

|
Пуснато на: Съб Дек 09, 2006 7:11 pm Заглавие: |
|
|
аз уважавам мнението на другите обаче наистина Бионсе я харесвам от 2000 когато бях на 7 на рожденния си ден гледах клипа на Destiny`s child - Say my name и наистина мн ми хареса (въпреки че е от 1999) и Рихана е добра обаче не и харесвам единствено това че копира Бионсе !!!!И не мисля ,че на някого ще му е приятно някво 18-19 годишно момиче едва навлязло в занаята да те имитира и насичкото отгоре да ти краде ГАДЖЕТО аз бих ритнала тая в задника и щях да я пусна от 10000000000 етаж само казвам какво аз щях да направя (не за Рихана ) е тва е мойто мнение !!! _________________
http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=117509 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ViksyPCD
|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Ако Рияна НЕ имитираше Бийонсе,може би щтях да я харесвам.Не искам да обиждам тези,който я харесват,но ще им кажа,че Бийонсе е по-добра ПЕВИЦА.Почти 10 години е на световната сцена,а Рияна е направо бебе в този бизнес.
BEYONCE ALWAYS ON THE TOP!!!!!!!!!
Love you B... _________________ Just Be... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gbzarkbtb_br17n1

|
Пуснато на: Чет Мар 01, 2007 10:00 am Заглавие: 8) |
|
|
Много е яка!Супер е !Има страхотен глас! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tzveti1991
|
Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 12:12 am Заглавие: |
|
|
Няма смисъл да спорите,нали всички си знаем че БИОНСЕ Е 100000000000000000000000000000 ПЪТИ ПО-ДОБРА ОТ РИЯНА!!!!  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
suzi_22
|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 12:19 pm Заглавие: Много ме кефи страшна е |
|
|
Много ме кефи страшна е
Много ме кефи страшна е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 2:33 pm Заглавие: |
|
|
BEYONCE Е НОМЕР 1 НЕВЕРОЯТНА Е!!!ОБИчАМ Я ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ!!!МОЯ ИДОЛ!!! тя казва :"ОБИчАМ ХОРАТА ДА ОНЕМЯВАТ"-мен лично всеки път успява да ме онеми!!!iii не е наперена както някои твърдят!!!че кое и е напереното!!!хахахахахаххаххаххха.B IS THE BEST!!!!!FOREVER!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 8:00 pm Заглавие: |
|
|
anitu написа: |
BEYONCE Е НОМЕР 1 НЕВЕРОЯТНА Е!!!ОБИчАМ Я ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ!!!МОЯ ИДОЛ!!! тя казва :"ОБИчАМ ХОРАТА ДА ОНЕМЯВАТ"-мен лично всеки път успява да ме онеми!!!iii не е наперена както някои твърдят!!!че кое и е напереното!!!хахахахахаххаххаххха.B IS THE BEST!!!!!FOREVER!!! |
С тва съм съгласна!Въобще не е наперена,даже е много земен човек! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fenka_daniel radcliffe

Регистриран на: 04 Мар 2007 Мнения: 1105 Местожителство: ф ГъзЪ нЪ геОгрАфиЪтЪ
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 8:06 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
anitu написа: |
BEYONCE Е НОМЕР 1 НЕВЕРОЯТНА Е!!!ОБИчАМ Я ОТКАКТО СЕ ПОМНЯ!!!МОЯ ИДОЛ!!! тя казва :"ОБИчАМ ХОРАТА ДА ОНЕМЯВАТ"-мен лично всеки път успява да ме онеми!!!iii не е наперена както някои твърдят!!!че кое и е напереното!!!хахахахахаххаххаххха.B IS THE BEST!!!!!FOREVER!!! |
С тва съм съгласна!Въобще не е наперена,даже е много земен човек! |
Съгласна съм с kiss .Гледала съм я в разни интервюта и не изглежда надута.Кефи ме,а и песните й са супер! _________________ Понякога искам да съм това,което не съм...
Понякога не искам да живея...
Защото знам какво съм...
И какво не съм...
И разбирам,че няма смисъл...
Просто няма смисъл... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nicol
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:50 am Заглавие: |
|
|
ПЛОСКА,ДЕБЕЛА,ОГРОМНА,ЕЛЕМЕНТАРНА,ДЪРТА ,ЗЛОБНА САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nicol
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:52 am Заглавие: |
|
|
RIHANNA IS THE BEST OF THE BEST! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
anitu
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 7:13 pm Заглавие: |
|
|
ПЛОСКА,ДЕБЕЛА,ОГРОМНА,ЕЛЕМЕНТАРНА,ДЪРТА ,ЗЛОБНА САМО ТОВА МОГА ДА КАЖА  |
ЕГАТИ ЗЛОБАТА ДЕТ ИЗВИРА ОТ ТЕБ!!!!!ПОНЕ СЕ ОСЪЗНАЙ чЕ B е мн повече от теб и не е заслужила празните приказки и обиди на такива като теб!!!това че не ти харесва не означава че е всякаква там няма да цитирам,а да не говорим че идола на RIHANNA е именно BEYONCE!!RIHANNA я копира!!!ВСЕКИ ГО ЗНАЕ!!АЗ СЪМ И ГОЛЯМА ФЕНКА И НЯМА ДА СИ МЪЛчА КОГАТО НЯКОИ Я ОБИЖДА ТАКА!!!ПРЕДИ ДА ЗАПОчНЕш ДА ОБИЖДАш НЯКОГО ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И СИ ПОМИСЛИ ДОБРЕ КАКВО Е ТЯ И КАКВО СИ ТИ!!СТАВАш МН СМЕшНА!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|