Предишната тема :: Следващата тема |
Гледате ли го? |
редовно |
|
61% |
[ 19 ] |
изобщо |
|
12% |
[ 4 ] |
само когато има кастинги |
|
25% |
[ 8 ] |
|
Общо гласове : 31 |
|
Автор |
Съобщение |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Ми то Виви втория сезон ще започне есента,но може би пьк кастингите ще почнат по рано.Абе нз,знам само че ще ми е супер интересно да те гледам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Нед Фев 04, 2007 8:03 pm Заглавие: |
|
|
Ani_Girl написа: |
Ми то Виви втория сезон ще започне есента,но може би пьк кастингите ще почнат по рано.Абе нз,знам само че ще ми е супер интересно да те гледам |
Дано да се навия да се разденса Ше умраа, ама такова желание имам. Ама си искам и компания за кураж и добра конкуренция. Поли, айде душко Където е 17 и половина там и 18. Така и така правилата ни важът. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 3:54 pm Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Дано да се навия да се разденса Ше умраа, ама такова желание имам. Ама си искам и компания за кураж и добра конкуренция. Поли, айде душко Където е 17 и половина там и 18. Така и така правилата ни важът. |
Еми то се е видяло,че ще се ходи Ей като ни видят кви сме добри ще ни вземат Вив Аз сериозно мисля да ходя абе не знам имам някво такова намерение  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 11:13 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
VIVI написа: |
Дано да се навия да се разденса Ше умраа, ама такова желание имам. Ама си искам и компания за кураж и добра конкуренция. Поли, айде душко Където е 17 и половина там и 18. Така и така правилата ни важът. |
Еми то се е видяло,че ще се ходи Ей като ни видят кви сме добри ще ни вземат Вив Аз сериозно мисля да ходя абе не знам имам някво такова намерение  |
Ти направо си си готова. Аз отдавна приключих с ходенето на танци ....само вкъщи с музика до дупка и в диското Ходила съм, ама вече и един шпагат не моа да права. Ама нищо МОГА ДА ДЕНСА КАТО ШАКИРА И ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС ........ това май е достатъчно _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 3:23 pm Заглавие: |
|
|
Уф, ша ма накарате за третия-четвъртия сезон и аз да се запиша! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 3:50 pm Заглавие: |
|
|
desi_jc написа: |
Уф, ша ма накарате за третия-четвъртия сезон и аз да се запиша! |
Може да си направим среща на форума на някой от следващияте сезони на Танцувай с мен  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Вто Фев 06, 2007 5:07 pm Заглавие: |
|
|
Аз искам да участвам, но има някои пречки:
1-во - че ме е срам! Да танцувам пред цяла България - срамежливо съм!
2-ро - като стана на 18, ще бъда 12-ти клас, а точно тогава трябва много учене, щото нали ще се кандидатства! Иска ми се да участвам в 11-ти клас, но тогава още ще съм на 17! Другия вариант е да участвам след като завърша, ама аз искам като участвам в конкурса да уча в ПМГ, а не в студентски град! Не знам защо така искам - просто претенции! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Сря Фев 07, 2007 4:00 pm Заглавие: |
|
|
desi_jc написа: |
Уф, ша ма накарате за третия-четвъртия сезон и аз да се запиша! |
и на мен ми се иска,но е голяма занимвка 3 месеца
п.п ех,Лили за нкл % не можа да спечели  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lindsay
|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 3:43 pm Заглавие: |
|
|
И на мен ми се искаше много, но вече се отказах! То докато стана на 18 има време (още 4 години), ама май няма да се навия да участвам! Ще трябва да се танцуват и народни танци, и рокендрол, а аз никога не съм танцувала такива танци! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Пет Фев 09, 2007 5:40 pm Заглавие: |
|
|
Lindsay написа: |
И на мен ми се искаше много, но вече се отказах! То докато стана на 18 има време (още 4 години), ама май няма да се навия да участвам! Ще трябва да се танцуват и народни танци, и рокендрол, а аз никога не съм танцувала такива танци! |
ами то повечето участници не са танцували,но ако наистина ти се отдават танците няма значение какъв стил са  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
Lindsay написа: |
ами то повечето участници не са танцували,но ако наистина ти се отдават танците няма значение какъв стил са  |
дАМ ТАКА СИ е!!!! _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Вто Фев 27, 2007 4:26 pm Заглавие: |
|
|
От днес предаването ще е много интересно защото снощи Слави каза че вече известно време други известни личности ще водят предаването му.Мисля,че най после ще направят наистина нещо интересно и не мсля да го пропускам довечера |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zxcvbnm
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 8:36 pm Заглавие: |
|
|
ПИШИ НА КИРИЛИЦА  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petq
Регистриран на: 10 Май 2007 Мнения: 2053 Местожителство: Град на греха
|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз спрях да го гледам след като Алекс напусна  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 9:16 am Заглавие: |
|
|
Уф....ми кефи ме!!!Най много -шишо бакшишо,абе къде е батко .....
Но много искам ощи сезонииии на танцувай с мен Поне ощи 8 ,та и аз да мога да се впиша  _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|