Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Грим
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Често ли се гримирвате?
да
67%
 67%  [ 43 ]
не
32%
 32%  [ 21 ]
Общо гласове : 64

Автор Съобщение
jessy
Moderator

Местожителство: SiN CiTy

МнениеПуснато на: Нед Окт 15, 2006 10:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Момичета да ви питам използвате ли Фон дьо тен??Аз се чудя използвала съм само един два пъти,по-скоро избягвам,но напоследък имам желание да си купя някакъв...Каква марка бихте ми препоръчали??
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
blqskavo_momi4e

Местожителство: bs

МнениеПуснато на: Чет Окт 26, 2006 3:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

jessy написа:
Момичета да ви питам използвате ли Фон дьо тен??Аз се чудя използвала съм само един два пъти,по-скоро избягвам,но напоследък имам желание да си купя някакъв...Каква марка бихте ми препоръчали??

izpolzvai na manhattan clearface mnogo sa hubavi a i ne sa skapi te sa kato sami ten na licetoti,ne stoqt izkustveno...ina4e ako iska6 nqkoi skap vzemi si na loreal....
desi_jc

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Съб Окт 28, 2006 2:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Харесах си няколко снимки и бързам да ги сложа, дано да ви харесат:

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
sladinka

МнениеПуснато на: Чет Дек 28, 2006 10:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз използвам на IMPALA става ефектен тен
Върнете се в началото
charovnitsa_007

Местожителство: при тайните агенти в ...София

МнениеПуснато на: Сря Яну 03, 2007 1:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на училище си слагам само гланц и сенки(но не всеки ден)...иначе си слагам спирала от време на време...слава богу съм си добре и без грим Laughing но като стана на 20 мисля да се гримирам повече...просот не искам да избързвам..след 1-2 години вече ще изглежда естетично Smile

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Вто Яну 30, 2007 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[b]За да не се изтрие и тая тема ще взема да драсна нещо.

Ето няколко снимчици:

[b]

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 6:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хех...как съм пропуснала да пиша тук Laughing Twisted Evil
Обожавам да се гримирам! Laughing Имам сума ти гримове...попринцип като ходя на даскало гледам да слагам по-лек грим,обаче задължително светлите сенки,спиралата и молива за очи присъстват в моето ежедневие..За по официални случеи или за срещи слагам по тежък грим.Най-голям зор обаче има когато си търся червило или гланц.Просто откачам защото не мога да си намеря точния цвят,решила съм си че ми отиват светли червила сливащи се с кожата ми/нз що/ иии се скъсвам да обикалям по магазините до като открия точното! Laughing

s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
b cool

МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За мен задължителни са: спирала, руж, лек гланц/червило и молив за вежди. Ако цвета на лицето ми е неравен, слагам и фон дьо тен. Така изглеждам естествено и в сащото време гримирана Wink
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ОоО аз само с сенки и с гланц излизам,много рядко използвам спирала,молив за очи и червилце Wink

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Съб Авг 04, 2007 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Обожавам да се гримирам и да гримирам останалите.Обичам по-светлия грим,който не бие на очи.Все пак не можеш да се разхождаш по центъра с тъмно син и черен грим и червени устни...По принцип като излизам си слагам само молив,спирала и гланц за устни,а когато има по-специален повод се гримирам по внимателно,със сенки,руж и другите обичайни измишльотини... Rolling Eyes

Последната промяна е направена от 6tefkata на Съб Авг 23, 2008 6:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
el4eto

МнениеПуснато на: Пон Окт 29, 2007 10:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[b]В ежедневието си слагам лек грим, но задължително спирала, молив за очи, гланц и напоследък дота често пудра и светли сенки. Тва ми отнема около 10 мин... Wink
Виж сега за официални поводи или пък като имам концерт е друго нещо-тогава се мацотя с фон дьо тени, пудри, червила, гланцове..абе каквото се сетиш Laughing И това в продължение на поне половин час..да не говорим за косата ми...
[/b]

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2007 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз съм за гримът защото той е нещо свързано с нашето ежедневие
Върнете се в началото
БЯЛА ФЕЯ

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 3:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми аз миналата година страшно много се гримирах.Сега ми се иска,но на тая възраст не е много хубаво,ама желанието,леле майко желанието. Laughing
Позволила съм си да слагам само гланц/балсам за устни. Wink
Но макар че не се гримирам използвам всякаква друга козметика Arrow парфюми,лосиончета,душгелове,спрейове за коса,шампоанчета за моя тип и всякакви такива..

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да забравя..как когато бях 5 клас се клепах с всякакъв вид сенки...Атракция бях,когато се клепах със синьо...Да ме извиняват по-малките,ама да се гримират сериозно на 10-11-12 години...не си е работа.Стои изкуствено и смешно!Помъдрял човек ви го казва,ей!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Пон Сеп 01, 2008 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гримът на есента

За сезон есен/зима 2008-2009 в грима доминират няколко стила - от новаторски и екстравагантни до класически и ежедневни.

Експертите на P&G Beauty препоръчват: Balenciaga и Yohji Yamamoto залагат на силно „опушените” очи с Abstractions in Black/Aбстракции в черно, придавайки на тaзи визия модерно излъчване. „Опушените” очи в металически златни и бронзови тонове при Versace и Dolce&Gabbana са част от тенденцията Metallic Embellishment/Щрихи металик. Те са допълнени от меките есенни тонове, които присъстват върху устните за подсилващ ефект. Ярките и контрастни цветове с тюркоазени, лилави и бели очни линии, както са приложени при Dior и Bottega Venetta, създават игрива визия чрез тенденцията Structured Colour/Структуриран цвят. Ружът се превръща в сензация при Roberto Cavalli, Anna Sui и Louis Vuitton, при които Florid and Flushed cheeks/Румените и пламенни скули засияват на модния подиум. За да допълни ефекта на скулите, кожата на лицето е невероятно здрава и свежа, което се вижда и в тенденцията Supernatural Enhanced Beauty/Свръхестествена подчертана красота – неземният външен вид на подчертаването на естествената красота.

* Abstractions in Black/Абстракции в черно
Абстрактните шарки в мастилено черно придават на опушените очи модерно излъчване, подчертано с бляскава, гланцова текстура, за да се акцентира върху очите.

* Metallic Embellishment /Щрихи металик
В тази игра на опушени ефекти и светлина, меките есенни нюанси се смесват с металически златни и бронзови тонове в ъгълчетата на очите.

* Structured Colour/Структуриран цвят
Дръзка и игрива визия, която използва контрастни цветове и форми, за да подчертае очите. Стилът включва очертаване на очите в светъл цвят (Dior) или с лилава очна линия (Bottega Venetta).

* Florid and Flushed cheeks/Румени и пламенни скули
Силно подчертани, бузите са основен акцент, благодарение на който цветът изпъква и се откроява.

* Supernatural Enhanced Beauty/Свръхестествена подчертана красотаЛицата на моделите са гримирани така, че да изглеждат изключително свежи, с чиста кожа, подчертани мигли и оформени вежди за цялостно подчертаване на естествената красота.

Златото е основният нюанс в есенната колекция грим Facettes D'or на Chanel. Цвят на старо злато, с лек меден оттенък.

* Руж за скули в цвят „Златна треска“ – 74 лв
Компактен руж в златисто, който може да се поставя на определени точки по лицето: като акцент (скулите, челото, под веждите), както и върху деколтето и раменете – като допълнение към вечерната рокля.

* Лак за нокти в цвят "Златна фикция" – 45 лв
Потопен в златна баня, стъкленият флакон на този лак издава лукс и завладяващо усещане. Цветът е с мек златист оттенък, ненатрапващ се, но в същото време уникален и неотразим.
Останалите цветове от колекцията: бронз, шампанско, амбър, сивокафяво, тъмно кафе, патладжан, златисто, мед. Сенки в 1, 2 и 4 цвята. Червила в розово, медночервеникаво и ламе. Лак за нокти в бордо-лила и блестящ холограм. Пудра с микрофин блясък и нежен шампанско-розов нюанс (76 лв).

* Спирала за интензивен обем и супер извиване на миглите Exceptionnel de Chanel – 52 лв
Перфектен резултат 3 в 1: интензивен обем и супер извиване на миглите; обвива и разделя миглите, без да ги слепва; дълготраен ефект, не се разтича.

Новата есенна колекция на Estēe Lauder Chocolate Decadence е изпълнена с топли шоколадови нюанси, подсилени с луксозен златен карамел и захаросани боровинкови тонове. Тази визия се допълва от интензивно подчертани очи, сияеща кожа, леко подчертани устни и блестящи нокти.

* Блестяща пудра Creme Caramel Shimmer Powder – 75лв
Ултра лека, блестяща пудра с наелектризираща комбинация от млечен шоколад, бял шоколад и златни нюанси, които могат да се използват самостоятелно за блясък и подчертаване или смесени за топъл и сияен вид.

* Сенки за очи Signature Eyeshadow Quads – 75 лв
Вдъхновени от богати шоколадови трюфели, новите сенки са обвити от елегантен златен дизайн и опаковани подобно на старинна кутия за бонбони. Сенките са в две палитри - Berry Truffle и Caramel Truffle.

* Червило Pure Color Lipstick – 41 лв
Кремообразната текстура на червилото имитира деликатността на шоколадов мус, а луксозната формула обгръща устните с гладък и устойчив цвят. В нови, наелектризиращи, лимитирани цветове - Berry Cordial, Berry Swirl, Creme Caramel и Caramel Swirl.

* Гланц за устни Pure Color Swirl Gloss – 38 лв
Доставя силно бляскав завършек и траен комфорт за устните. Предлага се в лимитирани цветове – Berry Swirl и Caramel Swirl.

* Лак за нокти Pure Color Nail Lacquer – 33 лв
Никоя визия не е завършена без перфектно лакирани нокти. Поглезете се с новите лимитирани цветове - Berry Cordial и Creme Caramel.

Arrow ....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети