Предишната тема :: Следващата тема |
Модерно ли е според вас да се пуши? |
Да,според мен е модерно! |
|
11% |
[ 5 ] |
Не,мисля че отдавна мина тази мода! |
|
62% |
[ 27 ] |
Все още е модерно но аз не бих пропушил/а! |
|
25% |
[ 11 ] |
|
Общо гласове : 43 |
|
Автор |
Съобщение |
емчето

|
Пуснато на: Чет Авг 21, 2008 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Bu написа: |
емчето написа: |
Bu написа: |
според мен си е един вид "мода" и за тва всички заблудени 13-14 "какички" и "батковци" пропушват, не за нещо друго ами за гъзария да се праат на тва дет не са и видиш ли щом е 14-годишна и пуши е бати пеканата пичка... пък са толкова смешни... |
Държа да kaжа,че аз влизам към тези ''14 годишни какички'' ,но не пуша!Не слагайте всички под общ знаменател!
|
емче, писала съм нарочно "14 годишни какички", за да подчертая, че щом пушат се мислят за по-големи от колкото са.Не съм искала да те обидя, аз самата също съм на 14, и не го казах в такъв смисъл
не искам да оставаш с погрешно впечатления
а бтв аз мислех, че си на повече от 14... хих значи имам малка грешка в една от темите, там "За какво съжаляваш" или нещо такова беше  |
Е вече съм почти 15! Е криво съм те разбрала....Иначе,за да не е флууд,бих споделила,че пушенето е било мода...Вече не е!ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:''АЗ ПУША'',НО РЯДКО НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ:''АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА...'' _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zelenoochka92
|
Пуснато на: Съб Авг 30, 2008 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Mislq,4e ne e moderno nito int ve4e.No za syjalenie pu6a4ite se uveli4avat neimoverno ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Нед Сеп 07, 2008 10:08 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:''АЗ ПУША'',НО РЯДКО НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ:''АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА...'' |
А не мислиш ли, че всеки преди категорично да отхвърли нещо, трябва да пробва!?Не става въпрос само за цигарите, но и те влизат в това число. едно е да кажеш "не пуша защото мама така ми каза" и съвсем друго "не пуша, защото пробвах и не ми хареса".
Хората са склонни към любопитство така че е нормално всеки да е пробвал, а това какво ще сметнеш за добре за теб след "пробването" вече си е лична работа. Не е хубаво да съдиш хората за личния им избор и да лепваш етикети от рода на "този не ми харесва защото пуши"примерно или "защото слуша чалга"(същото е)
(само 1 пояснение към казаното - изрично написах "хората", исках да си проличи че говоря за малко по-зряла възраст - 12,13 години, по-скоро наистина не е редно да пушат, но пак казвам - не искам да съдя никой! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:48 am Заглавие: |
|
|
Може да ви учудя,но АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА, просто защо нямам желание да се тровя, не бих и пробвал ...
Дълго време съм била в обръжение къде се някой се намира да пуши предлага ли са ми да пробвам, но аз категорично отказвам ... просто защото съм решила да не пуша и имам волята да откажа на предложението |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kriti4kata

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2008 4:49 pm Заглавие: |
|
|
Каква мода може да е пушенето?
Това е порок! _________________ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
емчето

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2009 3:32 pm Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Цитат: |
ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:''АЗ ПУША'',НО РЯДКО НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ:''АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА...'' |
А не мислиш ли, че всеки преди категорично да отхвърли нещо, трябва да пробва!?Не става въпрос само за цигарите, но и те влизат в това число. едно е да кажеш "не пуша защото мама така ми каза" и съвсем друго "не пуша, защото пробвах и не ми хареса".
Хората са склонни към любопитство така че е нормално всеки да е пробвал, а това какво ще сметнеш за добре за теб след "пробването" вече си е лична работа. Не е хубаво да съдиш хората за личния им избор и да лепваш етикети от рода на "този не ми харесва защото пуши"примерно или "защото слуша чалга"(същото е)
(само 1 пояснение към казаното - изрично написах "хората", исках да си проличи че говоря за малко по-зряла възраст - 12,13 години, по-скоро наистина не е редно да пушат, но пак казвам - не искам да съдя никой! |
Ми не ...честно казано не съм на мнение,че за да отхвърлиш нещо трябва да пробваш...Поне има неща,за които определено не е така!Иначе аз съм на 15,прабвах да пуша да,хареса ми,но просто не виждам смисъл....а след като не виждам смисъл не го правя! _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2009 5:05 pm Заглавие: |
|
|
Ами същност трябва да си пробвал или поне да си видял много от близо причината, поради която отхвърляш нещо, иначе просто е редно да нямаш мнение (защото няма да има нищо достатъчно значимо, което да ти го е изградило, а просто ще си се доверил на чужда преценка)... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hardcore_kiss

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:42 pm Заглавие: |
|
|
Не е модерно да се пуши и на никого не му отива ... Аз пуша от 2 месеца ... не мисля че това се нарича мода  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Нед Авг 16, 2009 8:23 pm Заглавие: |
|
|
hardcore_kiss написа: |
Не е модерно да се пуши и на никого не му отива ... Аз пуша от 2 месеца ... не мисля че това се нарича мода  |
Не мода, вече по-скоро гъзарийка, точно измежду 12-13 годишните хлапенца. Нищо лично към теб, ясно ми е, че на тия години е лесно да се повлечеш с тълпата "яки каки и батковци", за да се правиш на уж нещо повече, ама просто ако си представиш колко е глупаво. Четох точно преди малко твой пост, че на 13-тия ти рд си пропушила. Добре и какво? По-интересна и популярна ли стана? По-умна ли си сега? Или просто се наложи да подражаваш на някой по-голям, за да се впишеш в обстановката... деца... _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hardcore_kiss

|
Пуснато на: Нед Авг 16, 2009 9:16 pm Заглавие: |
|
|
не аз не искам да се фукам или да съм по важна ... всичките ми приятели пушат ... казаха ми да пробвам .... аз не исках ... след това като размислих дръпнах един два пъти и отначалото щях да повърна ... после малко по малко свикнах ... не го правя за да бъда забелязана ... правя го защото вече се пристрастих |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 10:07 am Заглавие: |
|
|
hardcore_kiss написа: |
не аз не искам да се фукам или да съм по важна ... всичките ми приятели пушат ... казаха ми да пробвам .... аз не исках ... след това като размислих дръпнах един два пъти и отначалото щях да повърна ... после малко по малко свикнах ... не го правя за да бъда забелязана ... правя го защото вече се пристрастих |
Даа.. и все пак си започнала заради "приятелите" ти, това казвах и аз. _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Touch_me
|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 12:29 pm Заглавие: |
|
|
Не, не е мода, а порок. За съжаление и аз пуша, често си казвам: "От утре ги отказвам." Или "Последна цигара.." Но бързо забравям за обещанията, които си давам, нямам воля.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
eli1900

|
Пуснато на: Пон Авг 17, 2009 5:33 pm Заглавие: |
|
|
според мен вече отдавна им е минала модата на цигарите(аз не пуша ,но съм си дърпала 1/2 цигарки и не ми е допадало особедно ) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 2:52 pm Заглавие: |
|
|
знам, че е порок, знам, че е вредно, знам, че няма никакъв смисъл да пуша, но не мога да ги откажа и за това дори не се и опитвам -> за какво да се мъча седмица, две, три, като знам, че накрая пак ще запаля... няма смисъл, примирила съм се че е загуена каоза и така ! Момичта, спирайте да пушите докато още можете _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shine_girl93

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 6:25 pm Заглавие: |
|
|
Ами поотмина май тази "мода", но много все още се правят така на интересни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|