Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Модерно ли е да се пуши???
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Модерно ли е според вас да се пуши?
Да,според мен е модерно!
11%
 11%  [ 5 ]
Не,мисля че отдавна мина тази мода!
62%
 62%  [ 27 ]
Все още е модерно но аз не бих пропушил/а!
25%
 25%  [ 11 ]
Общо гласове : 43

Автор Съобщение
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Чет Авг 21, 2008 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:
емчето написа:
Bu написа:
според мен си е един вид "мода" и за тва всички заблудени 13-14 "какички" и "батковци" пропушват, не за нещо друго ами за гъзария да се праат на тва дет не са и видиш ли щом е 14-годишна и пуши е бати пеканата пичка... пък са толкова смешни...

Държа да kaжа,че аз влизам към тези ''14 годишни какички'' ,но не пуша!Не слагайте всички под общ знаменател!

емче, писала съм нарочно "14 годишни какички", за да подчертая, че щом пушат се мислят за по-големи от колкото са.Не съм искала да те обидя, аз самата също съм на 14, и не го казах в такъв смисъл
не искам да оставаш с погрешно впечатления Wink
а бтв аз мислех, че си на повече от 14... хих значи имам малка грешка в една от темите, там "За какво съжаляваш" или нещо такова беше Laughing

Е вече съм почти 15! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Е криво съм те разбрала....Иначе,за да не е флууд,бих споделила,че пушенето е било мода...Вече не е!ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:''АЗ ПУША'',НО РЯДКО НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ:''АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА...''

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
zelenoochka92

Местожителство: Ruse

МнениеПуснато на: Съб Авг 30, 2008 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mislq,4e ne e moderno nito int ve4e.No za syjalenie pu6a4ite se uveli4avat neimoverno !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:''АЗ ПУША'',НО РЯДКО НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ:''АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА...''

А не мислиш ли, че всеки преди категорично да отхвърли нещо, трябва да пробва!?Не става въпрос само за цигарите, но и те влизат в това число. едно е да кажеш "не пуша защото мама така ми каза" и съвсем друго "не пуша, защото пробвах и не ми хареса".
Хората са склонни към любопитство така че е нормално всеки да е пробвал, а това какво ще сметнеш за добре за теб след "пробването" вече си е лична работа. Не е хубаво да съдиш хората за личния им избор и да лепваш етикети от рода на "този не ми харесва защото пуши"примерно или "защото слуша чалга"(същото е)

(само 1 пояснение към казаното - изрично написах "хората", исках да си проличи че говоря за малко по-зряла възраст - 12,13 години, по-скоро наистина не е редно да пушат, но пак казвам - не искам да съдя никой!

plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 10:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да ви учудя,но Arrow АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА, просто защо нямам желание да се тровя, не бих и пробвал ...
Дълго време съм била в обръжение къде се някой се намира да пуши предлага ли са ми да пробвам, но аз категорично отказвам ... просто защото съм решила да не пуша и имам волята да откажа на предложението Rolling Eyes
Върнете се в началото
kriti4kata

МнениеПуснато на: Пон Дек 29, 2008 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Каква мода може да е пушенето?
Това е порок!

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Пет Яну 02, 2009 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

miss_sixty написа:
Цитат:
ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ:''АЗ ПУША'',НО РЯДКО НЯКОЙ ЩЕ СЕ ЧУЕ:''АЗ НЕ СЪМ ПРОБВАЛ НИКОГА...''

А не мислиш ли, че всеки преди категорично да отхвърли нещо, трябва да пробва!?Не става въпрос само за цигарите, но и те влизат в това число. едно е да кажеш "не пуша защото мама така ми каза" и съвсем друго "не пуша, защото пробвах и не ми хареса".
Хората са склонни към любопитство така че е нормално всеки да е пробвал, а това какво ще сметнеш за добре за теб след "пробването" вече си е лична работа. Не е хубаво да съдиш хората за личния им избор и да лепваш етикети от рода на "този не ми харесва защото пуши"примерно или "защото слуша чалга"(същото е)

(само 1 пояснение към казаното - изрично написах "хората", исках да си проличи че говоря за малко по-зряла възраст - 12,13 години, по-скоро наистина не е редно да пушат, но пак казвам - не искам да съдя никой!

Ми не ...честно казано не съм на мнение,че за да отхвърлиш нещо трябва да пробваш...Поне има неща,за които определено не е така!Иначе аз съм на 15,прабвах да пуша да,хареса ми,но просто не виждам смисъл....а след като не виждам смисъл не го правя! Laughing Laughing Laughing

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
miss_sixty

МнениеПуснато на: Съб Яну 03, 2009 5:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами същност трябва да си пробвал или поне да си видял много от близо причината, поради която отхвърляш нещо, иначе просто е редно да нямаш мнение (защото няма да има нищо достатъчно значимо, което да ти го е изградило, а просто ще си се доверил на чужда преценка)...
hardcore_kiss

МнениеПуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е модерно да се пуши и на никого не му отива ... Аз пуша от 2 месеца ... не мисля че това се нарича мода Very Happy
Върнете се в началото
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Авг 16, 2009 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hardcore_kiss написа:
Не е модерно да се пуши и на никого не му отива ... Аз пуша от 2 месеца ... не мисля че това се нарича мода Very Happy

Не мода, вече по-скоро гъзарийка, точно измежду 12-13 годишните хлапенца. Нищо лично към теб, ясно ми е, че на тия години е лесно да се повлечеш с тълпата "яки каки и батковци", за да се правиш на уж нещо повече, ама просто ако си представиш колко е глупаво. Четох точно преди малко твой пост, че на 13-тия ти рд си пропушила. Добре и какво? По-интересна и популярна ли стана? По-умна ли си сега? Или просто се наложи да подражаваш на някой по-голям, за да се впишеш в обстановката... деца...

hardcore_kiss

МнениеПуснато на: Нед Авг 16, 2009 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не аз не искам да се фукам или да съм по важна ... всичките ми приятели пушат ... казаха ми да пробвам .... аз не исках ... след това като размислих дръпнах един два пъти и отначалото щях да повърна ... после малко по малко свикнах ... Rolling Eyes не го правя за да бъда забелязана ... правя го защото вече се пристрастих
Върнете се в началото
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hardcore_kiss написа:
не аз не искам да се фукам или да съм по важна ... всичките ми приятели пушат ... казаха ми да пробвам .... аз не исках ... след това като размислих дръпнах един два пъти и отначалото щях да повърна ... после малко по малко свикнах ... Rolling Eyes не го правя за да бъда забелязана ... правя го защото вече се пристрастих

Даа.. и все пак си започнала заради "приятелите" ти, това казвах и аз.
Touch_me

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 12:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, не е мода, а порок. За съжаление и аз пуша, често си казвам: "От утре ги отказвам." Или "Последна цигара.." Но бързо забравям за обещанията, които си давам, нямам воля. Rolling Eyes
Върнете се в началото
eli1900

МнениеПуснато на: Пон Авг 17, 2009 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

според мен вече отдавна им е минала модата на цигарите(аз не пуша ,но съм си дърпала 1/2 цигарки и не ми е допадало особедно Rolling Eyes )

МнениеПуснато на: Пет Окт 02, 2009 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

знам, че е порок, знам, че е вредно, знам, че няма никакъв смисъл да пуша, но не мога да ги откажа и за това дори не се и опитвам -> за какво да се мъча седмица, две, три, като знам, че накрая пак ще запаля... няма смисъл, примирила съм се че е загуена каоза и така ! Момичта, спирайте да пушите докато още можете Wink
Shine_girl93

МнениеПуснато на: Съб Фев 13, 2010 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами поотмина май тази "мода", но много все още се правят така на интересни.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети