Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Вьобще не я защитавам щот е от еди си кое даскало или щот е Добрич.Ако ще и от Туркменистан да е пак ще ме кефи щот ме кефи И не се зверя а си изказвам мнението. Не сьм казала,че Пламен не може да пее или нещо такова но поне като е загубил нека феновете му не отричат таланта и на другите..Не е той единствения,Господ!!А как само се разплака снощи и каза че всичко било нагласено.Вьобще не му беше мястото да го прави.Толкова е горд,че не може да си представи че загуби но както и да е..  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пет Май 11, 2007 9:30 pm Заглавие: |
|
|
Може да има самочувствие,ама това самочувствие не е без покритие като при някои хора! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 11:20 am Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
Без Пламен Пътов няма Music Idol!!! |
Именно!
И като каза, че вота не е реален, беше напълно прав! Пламен беше най-добрият, няма начин да е имал толкова нисък вот! Беше нагласено! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_BIBsSs
|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 12:04 pm Заглавие: |
|
|
И аз харесвам Пламен Пътов,е не е най големия ми любимец от Music Idol.На първо място за мен е Кремена Димитрова,но и Пламен Пътив е много добър.Найстина беше грешка че го изгониха,но найстина според мен не трябваше да казва тези неща в ефир,трябваше просто да си замълчи,поне на мен ми направи лошо впечатление с тази своя постъпка.Иначе си е сладур!  _________________ Има две трагедии в живота:
едната е да загубиш копнежа на сърцето си,
а другата е да си го върнеш.
Деси Слава е най-добрата.Обичам те Деси!
DesiSlava is The BEST !
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Май 12, 2007 10:18 pm Заглавие: |
|
|
Добре защо като изгонат любимеца му, българина веднага казва че всичко е нагласено, това е корупция, не е честно. Винаги реакцията е такава. Явно така се е стекъл вота, а и останаха други големи любимци на публиката. Имаше моменти след концерти, които съм гледала да ми хареса най-много, но по-принцип не беше най-добрия според мен от тези, които останаха. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
MonitOoOo
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 11:24 am Заглавие: |
|
|
Без Пламен МИ е едно голяяямо НИЩО!!!
P.S.много ми трябват бр.13 и бр.20 на Блясък и по-конкретно статиите за Зламен.Ако някой ги има и ги разменя или продава,нека ми пише на moni_r92@abv.bg Ще съм ви много благодарна  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 7:12 pm Заглавие: |
|
|
MonitOoOo написа: |
P.S.много ми трябват бр.13 и бр.20 на Блясък и по-конкретно статиите за Зламен.Ако някой ги има и ги разменя или продава,нека ми пише на moni_r92@abv.bg Ще съм ви много благодарна  |
Аз имам брои 20,интересно е интервюто с Пламен и освен това има и звездна карта на Илияна Ковачева. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MonitOoOo
|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 9:18 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
Аз имам брои 20,интересно е интервюто с Пламен и освен това има и звездна карта на Илияна Ковачева. |
ami...da ne bi slu4aino da go prodava6,da moje6 da go skanira6 ili pak da ima6 dva broq?lele daje sama ne si vqrvam,4e 6te uspeq da gi anmerq teq intervuta,ama nali e Plamen-nqma otkazvane!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 4:11 pm Заглавие: |
|
|
Нещо да ми кажете ...
_________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 6:06 pm Заглавие: |
|
|
ШИ ГО СКЪСАМ !!! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 6:21 pm Заглавие: |
|
|
^VIP^ написа: |
Нещо да ми кажете ...
|
Мите,надявам се,че не си падаш по Пламен Пътов че преди тебе има много мацки,които са му навити  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 7:05 pm Заглавие: |
|
|
gogo__15 написа: |
Аз имам брои 20,интересно е интервюто с Пламен и освен това има и звездна карта на Илияна Ковачева. |
ami...da ne bi slu4aino da go prodava6,da moje6 da go skanira6 ili pak da ima6 dva broq?lele daje sama ne si vqrvam,4e 6te uspeq da gi anmerq teq intervuta,ama nali e Plamen-nqma otkazvane!  |
Еми дай ми пощата си и ще видя ко мога да направя.... _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 7:27 pm Заглавие: |
|
|
jessy написа: |
^VIP^ написа: |
Нещо да ми кажете ...
|
Мите,надявам се,че не си падаш по Пламен Пътов че преди тебе има много мацки,които са му навити  |
ХАхахХАхахАХАха Спокич! Първо на вас, квото остане на мене ... по възможност гласа му! _________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 7:30 pm Заглавие: |
|
|
_________________ Опууууууууууууушен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 7:36 pm Заглавие: |
|
|
Оооох,ше ми паднеш тиии все пак сме от 1 градче =Ррр _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
|