Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви ВИП Брадър? |
Да |
|
85% |
[ 24 ] |
Не |
|
14% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 28 |
|
Автор |
Съобщение |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 10:18 am Заглавие: |
|
|
не го гледам.По това време не съм си в къщи,пък и без това не умирам да го гледам.Но въпреки това знам какво става вътре (благодарение на вас ) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lin
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1269 Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:25 pm Заглавие: |
|
|
мале здравко каксе разплака _________________ Cause I`ve Got Something To Believe In..
..As Long As I`m Breathing.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:45 pm Заглавие: |
|
|
zuzi написа: |
мале здравко каксе разплака |
Мда...Поне се видя , че не го прави за реклама,а че е искрен в намеренията си  _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Мар 30, 2007 8:52 pm Заглавие: |
|
|
оттук насетне става интересно -ще гледаме първата сватба
а и да не пропуснем,че от понеделник до петък от 11 до 12часа ще можем да гледаме на живо какво става в къщата  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lin
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1269 Местожителство: В СвеТа На ЛюБоВтА, В кЪщАтА нА бОлКаТа!!!!!
|
Пуснато на: Съб Мар 31, 2007 8:09 am Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
zuzi написа: |
мале здравко каксе разплака |
Мда...Поне се видя , че не го прави за реклама,а че е искрен в намеренията си  |
да и на мен товяа ми харесва _________________ Cause I`ve Got Something To Believe In..
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 9:53 am Заглавие: |
|
|
Нз но аз лично неочаквах такова нещо от Деси Слава.Как може да настройва звездите един срещу друг.Въобще незнам как звезди от таковнака ниво могат да се делят на групи!?Второ този Азис е голям интригант и иска всички да му лазят в краката,обаче Вени не му се подава и затова тои настройва др срещу нея.Трето и тази КАТЕРИНА Евро е била много долна бееее.Как така може да е толкова лицемерна и да говори зад гърба на др.Не можели просто да си каже какво мисли за Петя в очите и.Звездите в България направо започнаха да ме разочароват/1? _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 4:21 pm Заглавие: |
|
|
ми прав си,но да не забравяме че и така наречените "звездички" са хора,така че какво те учудва това,че по някакъв начин са станали известни с нещо си там не ги прави добри във всяко едно отношение-всеки гледа да прецака другия,а по тв-то се усмихват и айде големи актьори са а и плюс тва вземи показвай една маймуна всяка вечер по тв-то и тя ще стане известна звездичка  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Вто Апр 03, 2007 7:29 pm Заглавие: |
|
|
тая Росица паки се напи...егати таман викам "евала изтрезня"и тя пак се налива ...ам Китаеца и Азис как се скараха ама се оправиха а Деси Слава как нахрани Азис че първо трябвало да отслабне и да си махне това шкембе и тогава да си слага силикон и много яко как Магдалена се скара на Росица... абе общо взето беше много як епизода днеска на Випа  _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 7:58 pm Заглавие: |
|
|
Първите номинирани са:
Здравко
Калин
Петя _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 8:04 pm Заглавие: |
|
|
ама много гадно как можя така да остаят Деската без гласове...много гадно ми стана _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 8:09 pm Заглавие: |
|
|
ajra_21 написа: |
ама много гадно как можя така да остаят Деската без гласове...много гадно ми стана |
И на мен.Половината в къщата и се пишат за приятели /особено Азис/,а никой не гласува за нея..Двуличници!Също много се ядосах и че за Венета почти никой не гласува... :/ Предполагам,че ще изгонят Петя,тя е супер скучна! _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ani_Girl
|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Жалко за Деската..никой не я подкрепи.Но то се занеше че Азис и Китаеца ще си гласуват един за друг,няа лошо.. А пьк колкото до номинациите,се надявам Здравко да се махнее |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ajrata
|
Пуснато на: Чет Апр 05, 2007 8:27 pm Заглавие: |
|
|
ajra_21 написа: |
ама много гадно как можя така да остаят Деската без гласове...много гадно ми стана |
И на мен.Половината в къщата и се пишат за приятели /особено Азис/,а никой не гласува за нея..Двуличници!Също много се ядосах и че за Венета почти никой не гласува... :/ Предполагам,че ще изгонят Петя,тя е супер скучна! |
мноооого скучна...ама наистина...уж големи френдове на Деската неразделни пък никой мноу кофти _________________ The children want to be big,the huge want to be again children...
Dreams... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lin
|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 7:33 am Заглавие: |
|
|
Първите номинирани са:
Здравко
Калин
Петя |
ай айа няма ме 3-4 дена и какво съм изпуснала тцтцтц какви номинации предпочитам да излязат или КАлин или Петя нннзззз много са ми антипатични и скучни _________________ Cause I`ve Got Something To Believe In..
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Изгонена-Петя
Нови номинирани:
~ДесиСлава/Служебно номинирана/
~Азис/Служебно номиниран/
~Здравко
~Росица _________________ Ena tha 'maste gia panta emis