Предишната тема :: Следващата тема |
Къде ви е любимото шопинг-местенце? |
по Витошка |
|
21% |
[ 6 ] |
Мол |
|
32% |
[ 9 ] |
Сити-център |
|
3% |
[ 1 ] |
НДК |
|
0% |
[ 0 ] |
Граф Игнатиев |
|
0% |
[ 0 ] |
където ми падне |
|
39% |
[ 11 ] |
не обичам да пазарувам "парцалки" |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 28 |
|
Автор |
Съобщение |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 6:44 pm Заглавие: |
|
|
незнам но ми казаха за някои магазини там в който каквото и да става - нетрябва да пазарувам от тях!!!Ма не ми казаха защо.... ...Мистерия... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 6:45 pm Заглавие: |
|
|
Не сериозно-знаете ли нещо за тва- Някви боклуци ли има,дефектни работи...Нещо да сте чули??? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Съб Май 19, 2007 7:12 pm Заглавие: |
|
|
Не съм влизала и незнам Като отида до силвъра, ще го потърса тоя магазин. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
*JuStIn^TiMbArLaKe_girl*
Регистриран на: 19 Фев 2007 Мнения: 133 Местожителство: НнЪъ лЛуУнаТтъЪъ
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 6:31 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
Хей, тука не са само софиянци! Ми ние останалите кво да кажем?
Иначе аз като тръгна от Суми към киното минавам през всички магазини! Ако нищо не си харесам, имам и резервен вариант - площад Благоев и улица Търговска. Ако си тръся дрехи - задължително влизам в "Марая", ако ми трябват обувки - задължително разглеждам в "Боби и Калина", а в "Мира" има всякаква козметика. Ако пък си нямам друга работа - влизам навсякъде! Други магазинчета за дрешки - "Extazy", "Cool & Sexy", абе всичко що се намира по центъра! Джунджурийки от сорта на часовници, гривни, колиета, обици - в тръговските центрове "Суми" и "Глобус". А сувенирчета - в "Двете тикви", "Маргарита", "Рей".
Хайде стига съм изреждала магазините! |
ейй WENDY и аз съм от Враца (пропуснала съм да напиша ) и аз си хода в тез магазинчета...обожавам Мирата...там най-често ми "ходят"паричките Не пропускам кат мина от там да се отбия |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Юли 07, 2007 11:35 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Не съм влизала и незнам Като отида до силвъра, ще го потърса тоя магазин. |
Ставало въпрос за някви дрънкулки, ластичета...такива ми ти работи... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 11:58 am Заглавие: |
|
|
Според мен е най-удобно да си пазаруваш в моул.Всички маркови магазини са събрани на едно място.Е,пак се разхождаш,но не от единия край на град адо другия.Това е моето мнение...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SunFlower
|
Пуснато на: Нед Авг 05, 2007 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Оффф, само като чуя шопинг и ми идва още сега да тръгна по магазините Аз също не съм от София, но с чиста гордост казвам, че пазарувам само оттам! А иначе нямам претенции мястото, от където ще си закупя поредната придобивка. Важното е покупката да е качествена! А има качествени неща дори и във магазините Second Hand. _________________ Aз се обърнах да погледна не се ли е обърнал той, за да погледне не съм ли се обърнала аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:08 pm Заглавие: |
|
|
SunFlower написа: |
Важното е покупката да е качествена! А има качествени неща дори и във магазините Second Hand. |
Така ли мислиш, наистина..... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:12 pm Заглавие: |
|
|
Господи тези магазини ме отвращават, миризмата в тях е направо убийствена а всички дрехи са упоени с нея.... 'Дрехи от Германия' - Господи, ние ли трябва да им носим боклуците, които те не биха си облякли пак????? Вярно е , че има и нови дрехи дееее но те са с дефекти а и само като видя дрехи намятани в кош....... по дяволите, не бих ги разгънала.....
Нз.... поне аз мисля така..... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Ами аз като тръгна по магазините после обувките са за боклука и айде на ново за обувки ...бъзикам се! Еми като започна от квартала обикалям пазара на кръст гледам теото,бутик люси и тем подобни после айде на рейсчето и на центара обикалям цялата Търговска не мога дa обяснявам колко и какви бутици има толкова са много но ако тръна с 50 лева се връщам точно с 1-2 стотинки и задължително минавам до имитационната бижутерия и там пръсвам повечето от парите ми но какво да се прави шопингът е мигът в който се чувствам толкова добре че като видя и си купя някоя страхотна блузка(напр.) ми иде като изляза от магазина да изпищя от радост  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 9:51 pm Заглавие: |
|
|
sladkata_bibsi и аз най-обичам да пазарувам на търговска.Все пак сме от един град,а това е най-хубавата улица в Перник. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 11:16 am Заглавие: |
|
|
Дам... обожавам Търговска това е "паметникък" на Перник. Цял ден си убивам там. Но накрая резултатът е направо страхотен но да ти кажа как отивам до начална спирка...само аз си знам  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
petia_hit
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 1:11 pm Заглавие: Re: Къде обичате да ходите на "шопинггг" |
|
|
ndk
charovnitsa_007 написа: |
. ..къде "летят" парите при вас
аз сега съм си харесала Мола..хем има много магазини,хем и има промоции...ест,и по Витошка много обичам ,но е доста скъпичко ,а понякога съм с ограничени резерви ..от НДк минавам да си взема едноцветен потник(има бълг. и много евтини;вярно е,че бързо се размъкват,но аз имам дрехи,на които им слагам просто потник с бижу )
а,вие |
_________________ Zdr.kazvam se Petia:))))))))))Mnogo ne6ta moga da kaja za sebe si,no nai-ve4e 4e s1m umna i krasiva.Tova e za sega ot men pove4e 6te nau4ite za men ako mi pi6ete:)))))))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jkm93

Регистриран на: 10 Фев 2007 Мнения: 1544 Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:42 pm Заглавие: Re: Къде обичате да ходите на "шопинггг" |
|
|
petia_hit написа: |
ndk
charovnitsa_007 написа: |
. ..къде "летят" парите при вас
аз сега съм си харесала Мола..хем има много магазини,хем и има промоции...ест,и по Витошка много обичам ,но е доста скъпичко ,а понякога съм с ограничени резерви ..от НДк минавам да си взема едноцветен потник(има бълг. и много евтини;вярно е,че бързо се размъкват,но аз имам дрехи,на които им слагам просто потник с бижу )
а,вие |
|
ПИШИ НА КИРИЛИЦА _________________ Весела Коледа и щастлива Нова Година!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
hardcore_kiss

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:47 pm Заглавие: |
|
|
при мен е доста странно обикалям с приятели из града и 1 гледам витрините ако на витрините няма нищо хубаво - изобщо не влизам в магазина , но ако има нещо което ще ме заинтересова влизам и разглеждам всичко ... ако ми стигнат парите , ако има моя размер и ако не е памучено си го купувам  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|