Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Къде обичате да ходите на "шопинггг"
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА
Предишната тема :: Следващата тема  

Къде ви е любимото шопинг-местенце?
по Витошка
21%
 21%  [ 6 ]
Мол
32%
 32%  [ 9 ]
Сити-център
3%
 3%  [ 1 ]
НДК
0%
 0%  [ 0 ]
Граф Игнатиев
0%
 0%  [ 0 ]
където ми падне
39%
 39%  [ 11 ]
не обичам да пазарувам "парцалки"
3%
 3%  [ 1 ]
Общо гласове : 28

Автор Съобщение
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

незнам но ми казаха за някои магазини там в който каквото и да става - нетрябва да пазарувам от тях!!!Ма не ми казаха защо.... Exclamation ...Мистерия...
miss_sixty

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не сериозно-знаете ли нещо за тва- Някви боклуци ли има,дефектни работи...Нещо да сте чули???
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Май 19, 2007 7:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм влизала и незнам Confused Като отида до силвъра, ще го потърса тоя магазин.

Местожителство: НнЪъ лЛуУнаТтъЪъ

МнениеПуснато на: Пон Май 21, 2007 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WENDY написа:
Хей, тука не са само софиянци! Wink Ми ние останалите кво да кажем? Laughing Smile

Иначе аз като тръгна от Суми към киното минавам през всички магазини! Laughing Ако нищо не си харесам, имам и резервен вариант - площад Благоев и улица Търговска. Ако си тръся дрехи - задължително влизам в "Марая", ако ми трябват обувки - задължително разглеждам в "Боби и Калина", а в "Мира" има всякаква козметика. Ако пък си нямам друга работа - влизам навсякъде! Laughing Други магазинчета за дрешки - "Extazy", "Cool & Sexy", абе всичко що се намира по центъра! Джунджурийки от сорта на часовници, гривни, колиета, обици - в тръговските центрове "Суми" и "Глобус". А сувенирчета - в "Двете тикви", "Маргарита", "Рей".

Хайде стига съм изреждала магазините! Laughing

ейй WENDY и аз съм от Враца Very Happy (пропуснала съм да напиша Laughing ) и аз си хода в тез магазинчета...обожавам Мирата...там най-често ми "ходят"паричките Laughing Не пропускам кат мина от там да се отбия
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
miss_sixty

МнениеПуснато на: Съб Юли 07, 2007 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

VIVI написа:
Не съм влизала и незнам Confused Като отида до силвъра, ще го потърса тоя магазин.

Ставало въпрос за някви дрънкулки, ластичета...такива ми ти работи...
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Авг 05, 2007 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен е най-удобно да си пазаруваш в моул.Всички маркови магазини са събрани на едно място.Е,пак се разхождаш,но не от единия край на град адо другия.Това е моето мнение... Cool

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SunFlower

МнениеПуснато на: Нед Авг 05, 2007 6:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оффф, само като чуя шопинг и ми идва още сега да тръгна по магазините Laughing Аз също не съм от София, но с чиста гордост казвам, че пазарувам само оттам! А иначе нямам претенции мястото, от където ще си закупя поредната придобивка. Важното е покупката да е качествена! А има качествени неща дори и във магазините Second Hand.
miss_sixty

МнениеПуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SunFlower написа:
Важното е покупката да е качествена! А има качествени неща дори и във магазините Second Hand.

Question Question Question Question Question Така ли мислиш, наистина..... Question Question Question
miss_sixty

МнениеПуснато на: Пон Авг 06, 2007 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Господи тези магазини ме отвращават, миризмата в тях е направо убийствена а всички дрехи са упоени с нея.... 'Дрехи от Германия' - Господи, ние ли трябва да им носим боклуците, които те не биха си облякли пак????? Вярно е , че има и нови дрехи дееее но те са с дефекти а и само като видя дрехи намятани в кош....... по дяволите, не бих ги разгънала.....
Нз.... поне аз мисля така..... Exclamation

sladkata_bibsi

Местожителство: ПЕРНИК

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2007 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами аз като тръгна по магазините после обувките са за боклука и айде на ново за обувки Laughing ...бъзикам се! Еми като започна от квартала обикалям пазара на кръст гледам теото,бутик люси и тем подобни после айде на рейсчето и на центара обикалям цялата Търговска не мога дa обяснявам колко и какви бутици има толкова са много но ако тръна с 50 лева се връщам точно с 1-2 стотинки и задължително минавам до имитационната бижутерия и там пръсвам повечето от парите ми но какво да се прави шопингът е мигът в който се чувствам толкова добре че като видя и си купя някоя страхотна блузка(напр.) ми иде като изляза от магазина да изпищя от радост Rolling Eyes
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Окт 26, 2007 9:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sladkata_bibsi и аз най-обичам да пазарувам на търговска.Все пак сме от един град,а това е най-хубавата улица в Перник.

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
sladkata_bibsi

Местожителство: ПЕРНИК

МнениеПуснато на: Съб Окт 27, 2007 11:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Дам... обожавам Търговска това е "паметникък" на Перник. Цял ден си убивам там. Но накрая резултатът е направо страхотен Very Happy но да ти кажа как отивам до начална спирка...само аз си знам Laughing Laughing Laughing
petia_hit

Местожителство: Svi6tov

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 1:11 pm    Заглавие: Re: Къде обичате да ходите на "шопинггг" Отговорете с цитат

ndk
charovnitsa_007 написа:
. Laughing ..къде "летят" парите при вас Laughing

аз сега съм си харесала Мола..хем има много магазини,хем и има промоции...ест,и по Витошка много обичам ,но е доста скъпичко Confused ,а понякога съм с ограничени резерви Razz ..от НДк минавам да си взема едноцветен потник(има бълг. и много евтини;вярно е,че бързо се размъкват,но аз имам дрехи,на които им слагам просто потник с бижу )

а,вие Laughing

jkm93

Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp

МнениеПуснато на: Сря Дек 19, 2007 2:42 pm    Заглавие: Re: Къде обичате да ходите на "шопинггг" Отговорете с цитат

petia_hit написа:
ndk
charovnitsa_007 написа:
. Laughing ..къде "летят" парите при вас Laughing

аз сега съм си харесала Мола..хем има много магазини,хем и има промоции...ест,и по Витошка много обичам ,но е доста скъпичко Confused ,а понякога съм с ограничени резерви Razz ..от НДк минавам да си взема едноцветен потник(има бълг. и много евтини;вярно е,че бързо се размъкват,но аз имам дрехи,на които им слагам просто потник с бижу )

а,вие Laughing

ПИШИ НА КИРИЛИЦА Exclamation Exclamation Exclamation
hardcore_kiss

МнениеПуснато на: Чет Авг 13, 2009 11:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

при мен е доста странно Very Happy обикалям с приятели из града и 1 гледам витрините ако на витрините няма нищо хубаво - изобщо не влизам в магазина , но ако има нещо което ще ме заинтересова влизам и разглеждам всичко ... ако ми стигнат парите , ако има моя размер и ако не е памучено си го купувам Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> МОДА Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети