Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Конкурс''Млади Таланти''
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 16, 17, 18

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИГРИ
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
^Dark_Girl^

Местожителство: Ела и ми кажи де!!

МнениеПуснато на: Съб Мар 29, 2008 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-лошата шега

Ерик беше нормален 20 годинешен мъж. Като всеки друг човек въздраст той обичаше да се събира с приятелите си и да се забавлява. Той беше с добро чувство за хумор. Обичаше шегите и забавленията.
На 1 първи април той бавно се измъкна от леглото след като чу алармата от телефона си.Грабна го и ревностно настисна копчето за изключване. Отново се пъхна в леглото и задряма. Час по-късно един от неговите приятели позвъня на входната врата. Мудно той стана и отиде да отвори.
-Фреди, много рано уе пич!
-Ерик, от сън спомени няма ставай, днес е ден за шеги и забавления!
- О и тази година ли ще базикаме и премятаме кварталните хлапета?
-О не, пич тая година имам изненада за теб!
-Стига е, какво пак си намислил?
-Тази година ще отидем в клуба по танци.Виждал си мацките там, много яки пичета са....С останалите забием няколко! Споко е и за теб ще се намери нещо!
-Еми става до довечера...

Вечерта.
Групата гъзари влезе в клуба.Те се усмихнаха щом видяха танцуващите по пилоните секси момичета. Отидоха на бара. Седнаха и си поръчаха по едно. Всеки от тях забиваше и приказваше с минаващите жени наоколо. Само ерик стоеше сам и отпиваше от чашата. Не че беше грозен. Не беше готин, имаше хубави дрехи а и готина кола...Какво повече му трябваше? И така както си отпивише един от приятелите му рече:
-Ей Ерик... не можа да си намериш мацка а. Синди отиди при момчето мъ, виж къ'в е готин!
- Джон, остави, зарежи пич!
-Що е, к'во е?
- Отивам до кенефа...
-Хахахаахахаха сигурно си е забравил кондома в чинията от оная вечер...хахаха
През това време към тях се приближи едно младо и усмихнато русо момиче. Тя имаше красива прическа и бе добре гримирана...Тя поръча също едно питие. Седна до тях.Насядалите около нея мъже я заоглеждаха одобрително.
-Здрасти мацко, как я караш?
-Мм добре а вие- усмихна се тя..
В този момент Ерик се появи.
-Ей Ерик, намери ли си капута а?- провикна се един от компанията.
Той погледна към стоящата до неговия стол мацка и каза:
-Не им обръщай внимание, те базикат! Хахахах...
-Хах, защо не- каза момичето.
-Ей мацко, как ти е името бре?
-Мери, а ти.. хахаха
- Ерик, ама аз смешен ли съм а?
В този момент ди-джеят пусна страшно парче.
-Ей Мери искаш ли да танцуваме?
-Да- бързо отговори момичето.Те се понесоха на дансинга. Бързо станаха най-добрите! Всички викаха за тях.Чашите почти мигновено се празнеха и скоро дрехите започнаха да падат...Музиката още повече се увеличи и светлинните ефекти се увеличиха.
Ерик пъхна ръка под блузката на момичето, хвана я за ръка и я отведа в тоалетната на дискотеката.
На сутринта се събудиха в кенефа на заведението.
-Ей хареса ли ти?- побутна приятелят си момичето.
-Да... супер беше..
-И на мен ми хареса! А ти обичаш ли ме?
-Ти си луда.... хах. Това беше просто шега хахахах!Луда.
продължаваш по него, макар да скърбиш
търсейки своята скрита мечта...

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Нед Апр 06, 2008 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

==================''Има ли Благородна Лъжа ?'' ====================
=========================(eсе)===============

Според мен няма място за лъжи между приятели. Няма място за лъжи в живота въобще, но между приятели е немислимо.
А може би трябва да си зададем въпроса какво е ”лъжа”. Може би трябва да се замислим кого наричаме ”приятел”....
Лъжата... Не напразно има една много хубава народна поговорка - ”на лъжата краката са къси”! Независимо колко умела е една лъжа, винаги истината излиза на яве. Независимо дали лъжата е с цел да не нараниш с истината приятеля или просто имаш изгода, лъжата си е лъжа. Вярно, има така наречената ”благородна лъжа”. Не знам, обаче, дали ако за всяка изречена лъжа слагаме определението ”благородна”, ще е наистина благородна. И благородна за кого? Може би за теб самия, защото си нямал сили да кажеш това, което е трябвало да кажеш – истината. Колко е по-лесно да излъжеш. Колко е лесно да говориш хубави неща на хората около теб, независимо че половината от казаното е лъжа. И колко е по-трудно човек да застане очи в очи с приятеля и да му каже истината. Да, ще го заболи много, ще те заболи и теб. От истината боли, но по-добре да те боли от нея, отколкото да те заболи от факта, че си бил излъган и то от приятел. Човек понася лъжа повече, когато тя е изречена от някой, когото не му е толкова близък, но от приятел – чувства се предаден. Наричаме някого приятел, но защо ни е нужно да го лъжем, ако той е някой по-специален за нас от другите хора- така рискуваме да го загубим безвъзвратно. Приятел не е човек, който просто така сме го нарекли. Това е човек, с когото можем да споделим и най-дълбоките си тайни и знаем, че те ще си останат тайни, можем да разчитаме на подкрепа, когато изпаднем в безизходица. Приятелят ни прощава за грешките, приема нашите недостатъци, преживява с нас проблемите ни. Приятелят е човек, на когото можеш да се обадиш в 02:30 ч. през нощта, защото имаш нужда от някого до себе си и знаеш, че той ще се отзове веднага – без въпроси, без упреци. Приятелят е толкова скъп за теб човек, че никога не би ти минало през ум да го нараниш като го излъжеш, т.е да предадеш доверието, което ти е гласувал. Как можеш да излъжеш приятел, когато утре ще искаш той да е искрен с теб? Ако го лъжеш как ще го гледаш в очите, без да изпиташ срам, без да се почувстваш гузен? Ако не се почувстваш така..... замисли се дали въобще този човек ти е приятел...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
^Dark_Girl^

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2008 8:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Яя неска е последният ден ха... Smile Ще има ли резултати?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
gogo__16

Местожителство: В призрачният град....

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2008 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

^Dark_Girl^ написа:
Яя неска е последният ден ха... Smile Ще има ли резултати?

Знаеш че резултатите не излизат веднага.Хайде и другите да пускат

Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край.
Върнете се в началото
jkm93

Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2008 7:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..................Най - лошата шега..................

София се събуди щастлива, усмивка грееше на лицето `и.Най после щеше да го види, камо при мисълта ускрици се появяваха в очите `и.Имаха връзка по интернет от седем месеца и си говореха всяка вечер с часове.В началото му пишеше само, когато `и беше скучно, но после чатовете с него `и станаха все по - приятни и тя постепенно се влюби.Днес той щеше да дойде до Хасково да я види.Тя толкова се вълнуваше.Отиде на мястото на срещата десет минути по - рано и чака първо петнайсет минути.Обади му се и той `и каза, че още пътува и до половинчас ще е там.Тя чака два часа и си тръгна.Когато се прибра разплакана, видя, че той е в скайп.Пита го защо не е дошал и той `и каза, че само се е базикал с нея.Когато го попита,дали той я обича,той `и отговори "Ти добре ли си бе?!?Аз само си правя та*ак с тебе пхрез цялото време.Аз да не съм сляп, че да обичам такава грозница?!?"

jkm93

Местожителство: В тФоИтЕ сЪнИщЪъЪЪ :pPp

МнениеПуснато на: Съб Май 03, 2008 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гого кога можем да чакаме резултатите !?!?!
gogo__16

МнениеПуснато на: Нед Май 04, 2008 8:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

jkm93 написа:
Гого кога можем да чакаме резултатите !?!?!

Не,аз просто не знам до кога да чакам някои хора!?Какво е това безобразие за такъв дълъг срок да са пуснали творбите си само трима хора.......? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Върнете се в началото
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Нед Май 04, 2008 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми даваш срок до кога да бъде предадено,на тези,които не са дали даваш по 0 точки и готово.Все пак никой не е задължен да участва. Wink

ps:пише се трима души или трима човека Wink

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
gogo__16

МнениеПуснато на: Нед Май 04, 2008 3:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И къв е смисълът от играта ако на всяка задача се фраскат по 80 % нули.Замисълът е да се твори...а не някакво състезание или точки.Не разбирате ли че не всичко опира до победата!

Върнете се в началото
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Май 04, 2008 5:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гоги давай им резултатите,а аз се завръщам във форума и от следващата задача ще пиша редовно (поне се надявам де,защото имам наистина МНОГО задължения напоследък)

Привет на всички! Very Happy

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plami

МнениеПуснато на: Сря Май 07, 2008 6:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пусни резултатите...... Exclamation
Вече живна малко форума,може на следващата задача да има повече участващи..... Rolling Eyes
Върнете се в началото
^Dark_Girl^

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хей какво стана с тоя конкурс?

Върнете се в началото
plami

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами Гого вече отскоро не съм го засичала във форума и явно играта запада за съжаление..... Confused
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ИГРИ Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Страница 18 от 18

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети