Предишната тема :: Следващата тема |
Защо не пишете грамотно? |
Така правят готините |
|
12% |
[ 1 ] |
Кефи ме |
|
87% |
[ 7 ] |
|
Общо гласове : 8 |
|
Автор |
Съобщение |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Вто Ное 13, 2007 7:41 pm Заглавие: |
|
|
За това от една страна е хубаво да има Матури,защото трябва да се разбере кой не знае!!!! Българскя език трябва да се знае!И да се пише грамотно! А "кво","мноу" е или от съкращение или от често използване! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Сря Ное 14, 2007 3:18 pm Заглавие: |
|
|
cassie_13 написа: |
Амии всъщност мене ме кефят "тва,мноУ" ,думите ,завършващи на "У"...тва е стил на писане...
Ноо има грешки,коитУ са допуснати от неграмотност-кактУ казва Деси-например простотий,сам,очудил /освен ако не са допуснати от невнимание/...
Така че съм за У-тата,но против неграмотното писане... |
Права си ,аз много често пиша Сам,отколкото съм,знам че съм е вярното ,но вече съм свикнала.. А по темата мене си ме кефи думите като "КолКУ,МноГу и т.н  _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 1:21 am Заглавие: |
|
|
Ама наистина си е проблем! Аз си признавам, че имам лек проблем със запетайките тея гадини.
Хубаво е да си прочитате поне два пъти поста, изречението или текста който пишете някъде. При колебание как се пише дадена дума, проверява се и се запомня. И от "У" до "О" има разлика, моля ви се _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludata
|
Пуснато на: Чет Ное 15, 2007 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Супер се дразня на това писане с "У" и тн..Изглежда много селско,пишете правилно бе хора.Не задължавам никой,просто съветвам защото така самия форум ще изглежда по-добре.Например мярнах една тема "Гаджитъъ" и в началото създателя на темата пише така гадно че направо да се откажеш да четеш.Ужас |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Пет Ное 16, 2007 7:04 pm Заглавие: |
|
|
ludata написа: |
Супер се дразня на това писане с "У" и тн..Изглежда много селско,пишете правилно бе хора.Не задължавам никой,просто съветвам защото така самия форум ще изглежда по-добре.Например мярнах една тема "Гаджитъъ" и в началото създателя на темата пише така гадно че направо да се откажеш да четеш.Ужас |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Чет Ное 22, 2007 1:15 pm Заглавие: |
|
|
ами аз пък да ви кажа не гласувах, защото мен ако питате отговорите в анкетата не са много коректни... сега аз какво да отговоря когато не пиша "ТъКа ПрИмИрНу"
пиша си нормално и рядко пиша нещо от сорта на розоФ /наблягам на "ф" примерно, за това е с голяма буква/ и когато го правя обикновенно е за да иронизирам нещо а не "Пр[]s7у Дъ ПиШъ Уж КъТ ГъЗ(ар)"
мен лично също много ме дразни този начин на писане... ама кво да се прави, на някои им харесва да се лигавят, да си го правят щом им е кеф, всеки си има правото на избор |
|
Върнете се в началото |
|
 |
el4eto

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 2:21 pm Заглавие: |
|
|
Напоследък почнаха де си пишат някви йероглифи, които изключително много ме дразнят..
Пример давам.. ĈλǺдỸρҸě; {★} °+1 3a Ŧ?Б §ŁdұRН¢Э {★} ◊•°*´¯`•
Ей тва §ŁdұRН¢Э ми отне 5 мин да го разбера.. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 3:24 pm Заглавие: |
|
|
el4eto написа: |
Напоследък почнаха де си пишат някви йероглифи, които изключително много ме дразнят..
Пример давам.. ĈλǺдỸρҸě; {★} °+1 3a Ŧ?Б §ŁdұRН¢Э {★} ◊•°*´¯`•
Ей тва §ŁdұRН¢Э ми отне 5 мин да го разбера.. |
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Нед Авг 03, 2008 7:01 pm Заглавие: |
|
|
Ок! Признавам си .. И аз преди така пишех,но в момента като видя,че някой пише така и много се дразня.Изглежда супер пуберско отстрани _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lil wAyne

Регистриран на: 22 Юли 2008 Мнения: 168 Местожителство: COOlio - I LIKE GIRLS!!!!
|
Пуснато на: Нед Авг 03, 2008 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Имам само едно съкращение за тая тема -> OMG _________________ [img]http://img53.imageshack.us/img53/2719/31338122436787df5.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|