Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Защоооо
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО
Предишната тема :: Следващата тема  

Защо не пишете грамотно?
Така правят готините
12%
 12%  [ 1 ]
Кефи ме
87%
 87%  [ 7 ]
Общо гласове : 8

Автор Съобщение
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Вто Ное 13, 2007 7:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За това от една страна е хубаво да има Матури,защото трябва да се разбере кой не знае!!!! Българскя език трябва да се знае!И да се пише грамотно! А "кво","мноу" е или от съкращение или от често използване!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Ное 14, 2007 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cassie_13 написа:
Амии всъщност мене ме кефят "тва,мноУ" ,думите ,завършващи на "У"...тва е стил на писане...

Ноо има грешки,коитУ са допуснати от неграмотност-кактУ казва Деси-например простотий,сам,очудил /освен ако не са допуснати от невнимание/...

Така че съм за У-тата,но против неграмотното писане...

Права си ,аз много често пиша Сам,отколкото съм,знам че съм е вярното ,но вече съм свикнала.. Rolling Eyes А по темата мене си ме кефи думите като "КолКУ,МноГу и т.н Smile

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
VIVI
Moderator

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 15, 2007 1:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ама наистина си е проблем! Аз си признавам, че имам лек проблем със запетайките Laughing тея гадини.
Хубаво е да си прочитате поне два пъти поста, изречението или текста който пишете някъде. При колебание как се пише дадена дума, проверява се и се запомня. И от "У" до "О" има разлика, моля ви се Laughing Wink

МнениеПуснато на: Чет Ное 15, 2007 12:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер се дразня на това писане с "У" и тн..Изглежда много селско,пишете правилно бе хора.Не задължавам никой,просто съветвам защото така самия форум ще изглежда по-добре.Например мярнах една тема "Гаджитъъ" и в началото създателя на темата пише така гадно че направо да се откажеш да четеш.Ужас Wink
Върнете се в началото
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ludata написа:
Супер се дразня на това писане с "У" и тн..Изглежда много селско,пишете правилно бе хора.Не задължавам никой,просто съветвам защото така самия форум ще изглежда по-добре.Например мярнах една тема "Гаджитъъ" и в началото създателя на темата пише така гадно че направо да се откажеш да четеш.Ужас Wink

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Ное 22, 2007 1:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ами аз пък да ви кажа не гласувах, защото мен ако питате отговорите в анкетата не са много коректни... сега аз какво да отговоря когато не пиша "ТъКа ПрИмИрНу"
пиша си нормално и рядко пиша нещо от сорта на розоФ /наблягам на "ф" примерно, за това е с голяма буква/ и когато го правя обикновенно е за да иронизирам нещо а не "Пр[]s7у Дъ ПиШъ Уж КъТ ГъЗ(ар)"
мен лично също много ме дразни този начин на писане... ама кво да се прави, на някои им харесва да се лигавят, да си го правят щом им е кеф, всеки си има правото на избор
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
el4eto

МнениеПуснато на: Чет Юли 31, 2008 2:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Напоследък почнаха де си пишат някви йероглифи, които изключително много ме дразнят..
Пример давам.. ĈλǺдỸρҸě; {★} °+1 3a Ŧ?Б §ŁdұRН¢Э {★} ◊•°*´¯`•
Ей тва §ŁdұRН¢Э ми отне 5 мин да го разбера.. Rolling Eyes

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Юли 31, 2008 3:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

el4eto написа:
Напоследък почнаха де си пишат някви йероглифи, които изключително много ме дразнят..
Пример давам.. ĈλǺдỸρҸě; {★} °+1 3a Ŧ?Б §ŁdұRН¢Э {★} ◊•°*´¯`•
Ей тва §ŁdұRН¢Э ми отне 5 мин да го разбера.. Rolling Eyes

Rolling Eyes

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2008 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ок! Признавам си .. И аз преди така пишех,но в момента като видя,че някой пише така и много се дразня.Изглежда супер пуберско отстрани Rolling Eyes
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
Lil wAyne

Местожителство: COOlio - I LIKE GIRLS!!!!

МнениеПуснато на: Нед Авг 03, 2008 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам само едно съкращение за тая тема -> OMG
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети