Предишната тема :: Следващата тема |
колко лева(стотинки) са ви джобните? |
по малко от 1 лев |
|
6% |
[ 1 ] |
от 1 до 3 лева |
|
20% |
[ 3 ] |
над 3 лева |
|
73% |
[ 11 ] |
|
Общо гласове : 15 |
|
Автор |
Съобщение |
емчето

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 2:06 pm Заглавие: |
|
|
WENDY написа: |
И на мен ми дават по 2 лв. Ама в повечето случаи не ги изхарчвам всичките и каквото остане си го прибирам в една касичка. И когато си събера повече, си купувам някоя дрънкулка. |
Ех,Илче...Искам и аз като тебе да пестя!Аз изхарчвам всичо...до последно! _________________
Веднъж се живее....Beeee happyyyyy.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
6tefkata

|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 1:17 pm Заглавие: |
|
|
Ми не съм сигурна...най-много пари за даскало са ми давали 17 лева...ама тогава имахме 9 часа.А пък най-малко са ми давали 3 лева.Ама средно по 7-8 лева ми дават,а когато им кажа че искам да си купя някоя дрешка ми дават най-малко 70 лева и аз си купувам няколко! Ама и ний си хоим на море на балкааан и на мн др места хоим през лятото така че не се лишаваме от нищо! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 6:42 pm Заглавие: |
|
|
ох ми при мен винаги е различно, в смисъъъл... някой път след даскало направо в нас, друг път по центъра, някой път харча повече, друг път по-малко, по някога изобщо... различно е _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PARAMORE
|
Пуснато на: Съб Яну 26, 2008 10:41 pm Заглавие: |
|
|
--------------
Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Аз от няколко месеца спрях да ползвам касичка. Вече всичко държа в портмонето. В него държа по 20-30-40 лева (преди Коледното пазаруване даже имах 60 и няколко, ама намаляха драстично ) и си ги разнасям навсякъде с мен, но ги харча по малко. Откакто взимам стипендия, по-рядко искам джобни от нашите, защото си имам достатъчно. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Нед Яну 27, 2008 1:52 pm Заглавие: |
|
|
Аз наще постоянно ги къртя за кинти... Със стипендията си купувам нещо смислено, не я харча за кафенца и даскало. _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Аз от няколко месеца спрях да ползвам касичка. Вече всичко държа в портмонето. В него държа по 20-30-40 лева (преди Коледното пазаруване даже имах 60 и няколко, ама намаляха драстично ) и си ги разнасям навсякъде с мен, но ги харча по малко. Откакто взимам стипендия, по-рядко искам джобни от нашите, защото си имам достатъчно. |
да бе, Или, то и аз така
оле хора уе, одеве си направих ревизия, аз от 2 месеца не съм излизала с по-малко от 220 лв в портмонето баси богатия човек дето съм... тия пари ми седат от сумати време, аз така и не съм ги изхарчила, а тва при мен пари да стоят е невъзможно, меко казано (то прах на цигански тъпан седи ли?) тц... оле напоследък съм много пестелива, в смисъл от нищо не се лишавам, ама нищо не ми се е искало да си купувам, от няколко седмици не съм харчила нито стотинка, само оня ден като излизахме на шопинг терапия с мойте фр-та то само тогава си наваксах за 2 месеца напред де  _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
winx

|
Пуснато на: Вто Яну 29, 2008 5:50 pm Заглавие: |
|
|
ЗА даскало ми дават по 1:50  _________________
This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2008 11:58 am Заглавие: |
|
|
Аз съм решила като стана на14-15 задължително да почна работа!Не съм решила точно каква,но ми се иска да си имам собствени разходи..представям си колко ще харча тогава.
Иначе даже ме е срам да искам 50 ст от майка си.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 8:28 am Заглавие: |
|
|
БЯЛА ФЕЯ написа: |
Аз съм решила като стана на14-15 задължително да почна работа!Не съм решила точно каква,но ми се иска да си имам собствени разходи..представям си колко ще харча тогава.
Иначе даже ме е срам да искам 50 ст от майка си.  |
май искаше да кажеш доходи хах и аз искам да почна работа, обаче, първо: едва ли наще ще се навият да ме оставят да работя, второ: доста трудно бих си намерила работа и трето, в момента нямам време, в смисъл, след училище ОК, ама трябва да си намеря работа, работното време на която да е от 15.00 до 18.00 горе-доло щото само тогава съм свободна, след училище, при това без да работя съм гроги напоследък, да не говорим, ако тръгна на работа :/ _________________ Няма такива филми... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aNzZz
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 9:25 am Заглавие: |
|
|
На мен ми дават по 5 лв за два дена .. така е винаги .. единия ден може да изхарча 2 на другия 3 .. сама се оправям .. Е разбира се както и на другите за кино,кафета и други работи ми дават допълнително .. _________________ My Fan Site  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 11:24 am Заглавие: |
|
|
Bu написа: |
БЯЛА ФЕЯ написа: |
Иначе даже ме е срам да искам 50 ст от майка си.  |
май искаше да кажеш доходи хах и аз искам да почна работа, обаче, първо: едва ли наще ще се навият да ме оставят да работя, второ: доста трудно бих си намерила работа и трето, в момента нямам време, в смисъл, след училище ОК, ама трябва да си намеря работа, работното време на която да е от 15.00 до 18.00 горе-доло щото само тогава съм свободна, след училище, при това без да работя съм гроги напоследък, да не говорим, ако тръгна на работа :/ |
Да,наистина исках да кажа доходи.
Наистина,като си ученик може малко трудничко да се окаже намирането на работа.
В един друг форум едно момиче горе-долу колкото теб,разказваше че давала отчети в близката поликлиника,имало само 3 работни дни и взимала малко над 100 лева. Мен това ме устройва напълно.
Естествено не знам какво точно се работи,ама след година-две бих проучила.  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Фев 01, 2008 9:59 pm Заглавие: |
|
|
Аз може лятото да поработя малко, ама не е сигурно. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludata
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2008 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Наще ми дават в повечето случаи колкото си поискам,не страдам от липса на пари |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Аз може лятото да поработя малко, ама не е сигурно. |
Аз ще работя и много се радвам,защото ще пиша статии в пернишкия вестник ,а мисля да кандидатствам право и второ желание журналистика,така че това ще ми е от полза за журналистиката.  _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|