Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Джобнииии
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО
Предишната тема :: Следващата тема  

колко лева(стотинки) са ви джобните?
по малко от 1 лев
6%
 6%  [ 1 ]
от 1 до 3 лева
20%
 20%  [ 3 ]
над 3 лева
73%
 73%  [ 11 ]
Общо гласове : 15

Автор Съобщение
емчето

Местожителство: България

МнениеПуснато на: Вто Сеп 18, 2007 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WENDY написа:
И на мен ми дават по 2 лв. Ама в повечето случаи не ги изхарчвам всичките и каквото остане си го прибирам в една касичка. И когато си събера повече, си купувам някоя дрънкулка.

Ех,Илче...Искам и аз като тебе да пестя!Аз изхарчвам всичо...до последно!

Веднъж се живее....Beeee happyyyyy....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя AIM Адрес
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Сеп 19, 2007 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми не съм сигурна...най-много пари за даскало са ми давали 17 лева...ама тогава имахме 9 часа.А пък най-малко са ми давали 3 лева.Ама средно по 7-8 лева ми дават,а когато им кажа че искам да си купя някоя дрешка ми дават най-малко 70 лева и аз си купувам няколко! Mr. Green Ама и ний си хоим на море на балкааан и на мн др места хоим през лятото така че не се лишаваме от нищо! Wink

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bu

Местожителство: гр.Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Яну 26, 2008 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ох ми при мен винаги е различно, в смисъъъл... някой път след даскало направо в нас, друг път по центъра, някой път харча повече, друг път по-малко, по някога изобщо... различно е
PARAMORE

МнениеПуснато на: Съб Яну 26, 2008 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

--------------

Последната промяна е направена от PARAMORE на Чет Мар 25, 2010 1:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
WENDY

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Нед Яну 27, 2008 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз от няколко месеца спрях да ползвам касичка. Вече всичко държа в портмонето. В него държа по 20-30-40 лева (преди Коледното пазаруване даже имах 60 и няколко, ама намаляха драстично Laughing ) и си ги разнасям навсякъде с мен, но ги харча по малко. Откакто взимам стипендия, по-рядко искам джобни от нашите, защото си имам достатъчно. Wink

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Нед Яну 27, 2008 1:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз наще постоянно ги къртя за кинти... Rolling Eyes Със стипендията си купувам нещо смислено, не я харча за кафенца и даскало.

I can hear no other noise!
Върнете се в началото
Bu

МнениеПуснато на: Пон Яну 28, 2008 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WENDY написа:
Аз от няколко месеца спрях да ползвам касичка. Вече всичко държа в портмонето. В него държа по 20-30-40 лева (преди Коледното пазаруване даже имах 60 и няколко, ама намаляха драстично Laughing ) и си ги разнасям навсякъде с мен, но ги харча по малко. Откакто взимам стипендия, по-рядко искам джобни от нашите, защото си имам достатъчно. Wink

да бе, Или, то и аз така
оле хора уе, одеве си направих ревизия, аз от 2 месеца не съм излизала с по-малко от 220 лв в портмонето Surprised баси богатия човек дето съм... тия пари ми седат от сумати време, аз така и не съм ги изхарчила, а тва при мен пари да стоят е невъзможно, меко казано (то прах на цигански тъпан седи ли?) Laughing тц... оле напоследък съм много пестелива, в смисъл от нищо не се лишавам, ама нищо не ми се е искало да си купувам, от няколко седмици не съм харчила нито стотинка, само оня ден като излизахме на шопинг терапия с мойте фр-та Laughing то само тогава си наваксах за 2 месеца напред де Laughing
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Яну 29, 2008 5:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ЗА даскало ми дават по 1:50 Wink

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
БЯЛА ФЕЯ

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 30, 2008 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм решила като стана на14-15 задължително да почна работа!Не съм решила точно каква,но ми се иска да си имам собствени разходи..представям си колко ще харча тогава.
Иначе даже ме е срам да искам 50 ст от майка си. Embarassed Laughing

МнениеПуснато на: Пет Фев 01, 2008 8:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

БЯЛА ФЕЯ написа:
Аз съм решила като стана на14-15 задължително да почна работа!Не съм решила точно каква,но ми се иска да си имам собствени разходи..представям си колко ще харча тогава.

май искаше да кажеш доходи Laughing хах и аз искам да почна работа, обаче, първо: едва ли наще ще се навият да ме оставят да работя, второ: доста трудно бих си намерила работа и трето, в момента нямам време, в смисъл, след училище ОК, ама трябва да си намеря работа, работното време на която да е от 15.00 до 18.00 горе-доло щото само тогава съм свободна, след училище, при това без да работя съм гроги напоследък, да не говорим, ако тръгна на работа :/
aNzZz

Местожителство: s0фiяЯ bЭэ

МнениеПуснато на: Пет Фев 01, 2008 9:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми дават по 5 лв за два дена .. така е винаги .. единия ден може да изхарча 2 на другия 3 .. сама се оправям .. Е разбира се както и на другите за кино,кафета и други работи ми дават допълнително ..
БЯЛА ФЕЯ

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Фев 01, 2008 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Bu написа:
БЯЛА ФЕЯ написа:

май искаше да кажеш доходи Laughing хах и аз искам да почна работа, обаче, първо: едва ли наще ще се навият да ме оставят да работя, второ: доста трудно бих си намерила работа и трето, в момента нямам време, в смисъл, след училище ОК, ама трябва да си намеря работа, работното време на която да е от 15.00 до 18.00 горе-доло щото само тогава съм свободна, след училище, при това без да работя съм гроги напоследък, да не говорим, ако тръгна на работа :/

Да,наистина исках да кажа доходи. Laughing Laughing Laughing
Наистина,като си ученик може малко трудничко да се окаже намирането на работа. Rolling Eyes
В един друг форум едно момиче горе-долу колкото теб,разказваше че давала отчети в близката поликлиника,имало само 3 работни дни и взимала малко над 100 лева. Rolling Eyes Мен това ме устройва напълно. Wink
Естествено не знам какво точно се работи,ама след година-две бих проучила. Rolling Eyes

Местожителство: VrAcA

МнениеПуснато на: Пет Фев 01, 2008 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз може лятото да поработя малко, ама не е сигурно. Wink

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2008 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Наще ми дават в повечето случаи колкото си поискам,не страдам от липса на пари Very Happy
Върнете се в началото
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Юни 24, 2008 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

WENDY написа:
Аз може лятото да поработя малко, ама не е сигурно. Wink

Аз ще работя и много се радвам,защото ще пиша статии в пернишкия вестник Very Happy ,а мисля да кандидатствам право и второ желание журналистика,така че това ще ми е от полза за журналистиката. Very Happy

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети