Предишната тема :: Следващата тема |
Харесва ли ви? |
А/Да! |
|
36% |
[ 4 ] |
Б/Не! |
|
27% |
[ 3 ] |
В/Нямам мнение! |
|
36% |
[ 4 ] |
|
Общо гласове : 11 |
|
Автор |
Съобщение |
*Real^Angel*

Регистриран на: 19 Апр 2006 Мнения: 2053 Местожителство: ми така като гледам май съм си в нас
|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 10:54 am Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
Аз неразбрах, за него ли каза че го дават по канал 1 или за Елита, че го даваха там? |
"Елит" е по канал 1 ,а "Уикенд" май беше по Диема-гледала съм го 2 пъти май не е лошо хубавото е,че когато го гледах първия път точно попаднах на Нед  _________________
Не се взимайте насериозно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 8:18 am Заглавие: |
|
|
*Real^Angel* написа: |
miss_sixty написа: |
Аз неразбрах, за него ли каза че го дават по канал 1 или за Елита, че го даваха там? |
"Елит" е по канал 1 ,а "Уикенд" май беше по Диема-гледала съм го 2 пъти май не е лошо хубавото е,че когато го гледах първия път точно попаднах на Нед  |
Ахам мерси. Еми незнам - никога не съм го засичала това предаване...! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miomio
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 10:48 am Заглавие: |
|
|
аз лично много го харесвам и доста се разочаровах , че го спряха по Диема , но както вече написах то ще стартира в новата телевизия 7 дни. Т.к. една от сценаристките ми е приятелка - съм доста наясно с нещата и мисля , че това предаване заслужава национален ефир. В "Уикенд" са гостували едни от най-интересните българи и самият Иржи Менцел седна на дивана до Инна ( една от водещите). Стискам палци и успех на екипа!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miomio
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 11:56 am Заглавие: |
|
|
Да, в последствие разбрах , че има такава тема. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 6:09 pm Заглавие: |
|
|
аз не съм го гледала май |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Best_girl

|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Да! _________________ [img]http://i166.photobucket.com/albums/u104/dudenceto/Twilight/Signatures/twilight_sig_v2.jpg[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|