Предишната тема :: Следващата тема |
Какви обувки предпочитате? :) |
Маратонки |
|
35% |
[ 16 ] |
Кецове |
|
13% |
[ 6 ] |
Ботуши |
|
4% |
[ 2 ] |
Сандали/Чехли |
|
15% |
[ 7 ] |
Обувки с висок ток |
|
26% |
[ 12 ] |
други (моля уточнете в поста си по - доло :) ) |
|
4% |
[ 2 ] |
|
Общо гласове : 45 |
|
Автор |
Съобщение |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 9:03 pm Заглавие: |
|
|
Аз маратонки имам три чифта и трите са бели и много хубави като марка, но ги слагам най-много два пъти в годината . Преди ми се налагаше само от време на време за спорта в даскало _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Лятото чехли нося предимно,но иначе наблягам на маратонка. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 12:46 pm Заглавие: |
|
|
за всеки сезон си има обувки...лятото чехли - бял цвят,през пролетта и есента маратонки,а през зимата ботушки - чернички! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
el4eto

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
През лятото нося предимно чехли и сандалки на висок ток. През пролетта обичам да нося пантофки и кецове до коляното Мн мразя маратонки-нося ги само като бягам в парка, което се случва рядко.През зимата-ботушки-цвета според модата _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SunFlower
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Преди време не м ожех да понасям обувките с висок ток, но сега елате да ме видите.. Само зяпам витрините и търся подходящи обувки с висок ток. Иначе лятото зависи от случая..чехли, пантофки или официални обувки, но пак тип пантофки. Зимата ботушки, макар че миналата година си купих супер скъпи ботуши с висок ток и дори сега ги нося (пуста мода - през лятото с ботуши - на морето беше хит)  _________________ Aз се обърнах да погледна не се ли е обърнал той, за да погледне не съм ли се обърнала аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Пет Окт 26, 2007 8:19 pm Заглавие: |
|
|
От съвсем малка си падам по токчетата,справям се добре и нося най-много токчета,но когато обличам анцуг не мога да обуя и токчета така че нося кецове сега са много модерни,нося и тези тип пантовка много са удобни и можеш да ги обуеш на почти всичко за зимата предпочитам стабилни ботуши до коляното от естествена кожа и с грайфери,за лятото джапанки,чехли,сандалки всичко от което ми се виждат пръстите нямам предпочитания относно марката _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Simona92
|
Пуснато на: Нед Ное 18, 2007 10:06 pm Заглавие: |
|
|
..
Последната промяна е направена от Simona92 на Сря Авг 27, 2008 1:03 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 8:06 pm Заглавие: |
|
|
вече само токчета  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 10:26 pm Заглавие: |
|
|
Аз вчера си купих ботуши с дооста голямо токче,наще не ми даваха ама аз си скътах парички и си ги купих.Сега толкова много им се радвам макар че ще има ледена пързалка когато се заледи (е само ако съм с тях)  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bu

Регистриран на: 02 Ное 2007 Мнения: 1818 Местожителство: гр.Пловдив
|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
еми то е много относително зависи от тоалета, повода, времето, от много неща не можеш да отсечеш, че абсолютно навсякаде ходиш с тукчета примерно... лично мнение |
|
Върнете се в началото |
|
 |
el4eto

|
Пуснато на: Чет Юли 31, 2008 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Вече нося маратонки, а с кецовете до коляното съм скарана...нося кецове до глезена, взех си едни много хубавки, лилави, иначе имам обикновени черни и бели..сега лятото си купих един много яки бели сандалки, имам и едни такива сребристи, и едни жълти, а джапанките ми са 2 чифта-черни и бели. Иначе вечер като излизам понякога слагам високи токчета, имам 2 чифта черни, много си ги харесвам..А пантофки имам много и различни цветове-кафяви, черни, бежови, лилави, розови, сини.. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
menarinka

|
Пуснато на: Съб Сеп 13, 2008 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Не просто обичам, аз обожавам високи токчета, независимо дали става въпрос за обувки, чехли, сандали или дори ботуши, с които да тропкам по леда и да си пробвам устойчивостта. Наистина не мога да ходя на ниски- не са ми удобни, а и не се харесмам с тях! Що се отнася до цвета- нека са кафяви или светло бежови! _________________ Belive in miracle... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
charovnitsa_007
Регистриран на: 21 Юни 2006 Мнения: 512 Местожителство: при тайните агенти в ...София
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 6:54 pm Заглавие: спешно! |
|
|
хораа, имам бал съвсем скоро и много държа да имам супер готините обувки , обаче нямам време да обикалям. Кажете ми, ако сте виждали модел, подобен на следните красавици :
тези най-вече!
благодаря ви много  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
summergirl
|
Пуснато на: Сря Апр 08, 2009 7:27 pm Заглавие: |
|
|