Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

HIV-вирусът,СПИН
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС
Предишната тема :: Следващата тема  

Трябва ли да се изолират болните от СПИН/HIV?
Да!
7%
 7%  [ 2 ]
Не!
92%
 92%  [ 25 ]
Общо гласове : 27

Автор Съобщение
TeNtO

МнениеПуснато на: Нед Юли 26, 2009 11:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Относно темата незнам кой за какво благодари,но да ви кажа ме шокира един уж фак,който незнам дали е така или не...става дума за "На всеки 6 и половина секунди един човек се заразява със СПИН!
"...това е твърдение ,което много искам да опровергая ,само дето нямам доказателства...това е толкова малко разпространен вирус,че самият стрес от последствията му плашат толкова хората...
Аз лично ходих да се изследвам преди 2 дена за спин и бях сигурно една от малкото,които не се притесняваха изобщо...дори и хора,които бяха сигурни в себе си и партньорите си бяха се шашнали малко...така ,че моето мнение е това,че хората се стряскат от ,това което може да им се случи,ако станат преносители....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
drehite

МнениеПуснато на: Съб Яну 19, 2013 6:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Всъщност ХИВ е пандемия, това означава, че е разпространен във всички континенти, в момента около 34млн души живеят с вируса в себе си. Това означава, че в глобален мащаб приблизително 1 от 200 души е носител на вируса.
Аз познавам около 1000 души, статистически това означава, че може би 5 от тях са ХИВ-позитивни.
За щастие България е по-добре в това отношение, но това не трябва да ни успокоява, защото каквото е средното разпространение в света, такова ще стане и тук някой ден.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> СЕКС Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети