Предишната тема :: Следващата тема |
Трябва ли да се изолират болните от СПИН/HIV? |
Да! |
|
7% |
[ 2 ] |
Не! |
|
92% |
[ 25 ] |
|
Общо гласове : 27 |
|
Автор |
Съобщение |
TeNtO
|
Пуснато на: Нед Юли 26, 2009 11:57 pm Заглавие: |
|
|
Относно темата незнам кой за какво благодари,но да ви кажа ме шокира един уж фак,който незнам дали е така или не...става дума за "На всеки 6 и половина секунди един човек се заразява със СПИН!
"...това е твърдение ,което много искам да опровергая ,само дето нямам доказателства...това е толкова малко разпространен вирус,че самият стрес от последствията му плашат толкова хората...
Аз лично ходих да се изследвам преди 2 дена за спин и бях сигурно една от малкото,които не се притесняваха изобщо...дори и хора,които бяха сигурни в себе си и партньорите си бяха се шашнали малко...така ,че моето мнение е това,че хората се стряскат от ,това което може да им се случи,ако станат преносители.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drehite

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2013 6:49 am Заглавие: |
|
|
Всъщност ХИВ е пандемия, това означава, че е разпространен във всички континенти, в момента около 34млн души живеят с вируса в себе си. Това означава, че в глобален мащаб приблизително 1 от 200 души е носител на вируса.
Аз познавам около 1000 души, статистически това означава, че може би 5 от тях са ХИВ-позитивни.
За щастие България е по-добре в това отношение, но това не трябва да ни успокоява, защото каквото е средното разпространение в света, такова ще стане и тук някой ден. _________________ Модата се променя, стилът остава!
Магазини за дрехи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|