Предишната тема :: Следващата тема |
Къде ви е любимото шопинг-местенце? |
по Витошка |
|
21% |
[ 6 ] |
Мол |
|
32% |
[ 9 ] |
Сити-център |
|
3% |
[ 1 ] |
НДК |
|
0% |
[ 0 ] |
Граф Игнатиев |
|
0% |
[ 0 ] |
където ми падне |
|
39% |
[ 11 ] |
не обичам да пазарувам "парцалки" |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Общо гласове : 28 |
|
Автор |
Съобщение |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 9:41 am Заглавие: |
|
|
в мола има много хубави магазинчета и са на промоции само че аз съм от люлин и ми е малко далече..до нас има хубави магазинчета а и на граф игнатиев се намират готини неща. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Пон Апр 30, 2007 10:32 pm Заглавие: |
|
|
ей ще се възползвам че си от люлин да те попитам - в новия търговски има ли нещо хубаво, че аз кат ходих за последно почти нямаше магазини.Вече предполагам че трябва да е обзаведен.... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 12:31 am Заглавие: |
|
|
Аз също съм от Люлин и си пазарувам най-вече от тук. За кой по-точно търговси говориш, miss_sixty? Те са два големи - белия до дискотека Будоара и "Силвър Център", който е между църквата и магазин "Фантастико". И в двата има много хубави неща _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

Регистриран на: 24 Фев 2007 Мнения: 2903 Местожителство: област "София-град", община Столична
|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 1:18 pm Заглавие: |
|
|
За silver centura говорех.Като слезаш от метрото от същата страна.Кат бях там за последно почти не беше обзаведен.Само помня някъв магазин за обувки най-доло.Доста голям.Трябва да намина скоро.Търся си пантофки-дано си намеря там, че нещо не мога да си харесам никъде... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Обикновено обувки си зимам от витошка а в последно време от sity sofia centur-можеби магазина за обувки там е единственият по-добър от магазините в Мола но по някаква причина (въпреки че изборът е доста голям)нямаше пантофки там-можеби само около 5 чифта-които бяха -меко казано-ужасни!!! _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Вече почти всичко е обзаведено в Силвъра
В големия магазин Still 99 има хубави обувки и чанти. За пантофки, незнам, но предполагам ще намериш. В този търговски също има и магазин Сиси. От там бях си взела едни сандалки... има голямо разнообразие.
Не е нещо кооой знае какво, но си струва да разгледаш. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 2:02 pm Заглавие: |
|
|
мерси за съвета.Ще намина тия дни.Само малко да се пооправи времето че кат е такова мрачно нямам желание за пазар!!!Да се надяваме че скоро ще ти се похваля че съм си намерила пантофки там...  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 4:52 pm Заглавие: |
|
|
Късмет, дано си харесаш . Аз също ще намина тези дни, да вида какво ново има. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
CrAzY_DeViLkIn
|
Пуснато на: Вто Май 01, 2007 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Където ми падне Най-вече в контенерите  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
KiSs

Регистриран на: 20 Апр 2006 Мнения: 3556 Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]
|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 11:03 pm Заглавие: |
|
|
CrAzY_DeViLkIn написа: |
Където ми падне Най-вече в контенерите  |
А аз се чудех кой редовно ме обира... _________________ Ena tha 'maste gia panta emis
de tha mas xorisi kanis kardia mou
ena ke mazi tha pame makria
s' ola ta taxidia esy konta mou... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VIVI Moderator

|
Пуснато на: Пет Май 04, 2007 11:40 pm Заглавие: |
|
|
KiSs написа: |
CrAzY_DeViLkIn написа: |
Където ми падне Най-вече в контенерите  |
А аз се чудех кой редовно ме обира... |
ААа тва в контейнерите го добави, мръсссссник. А кой ти го вметна, аа? _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
^VIP^

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 9:50 am Заглавие: |
|
|
VIVI написа: |
Вече почти всичко е обзаведено в Силвъра
В големия магазин Still 99 има хубави обувки и чанти. За пантофки, незнам, но предполагам ще намериш. В този търговски също има и магазин Сиси. От там бях си взела едни сандалки... има голямо разнообразие.
Не е нещо кооой знае какво, но си струва да разгледаш. |
Почти с всеки ден минавам през Stll99 да си харесам някакви свестни маратонки, ама още няма ... Не са изкарали цялата мъжка лятна колекция _________________ Опууууууууууууушен
Запушеееееееееееееееееееен
напушеееееееееееееееен
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
brb

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 2:12 pm Заглавие: |
|
|
Витошка и Мол...Но не само от там,може и някои по обикновенни магазини
|
 |
miss_sixty

|
Пуснато на: Съб Май 05, 2007 11:30 pm Заглавие: |
|
|
Оффффффффф, нещо много ме мързи да хода до люлин!!! Трябва да се засрамя-живея точно до метрото....ма обикновенно се го хващам в другата посока..  _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
БЯЛА ФЕЯ
|
Пуснато на: Вто Май 15, 2007 9:46 am Заглавие: |
|
|
miss_sixty написа: |
За silver centura говорех.Като слезаш от метрото от същата страна.Кат бях там за последно почти не беше обзаведен.Само помня някъв магазин за обувки най-доло.Доста голям.Трябва да намина скоро.Търся си пантофки-дано си намеря там, че нещо не мога да си харесам никъде... |
в силвър центъра са готини нещата но аз доста трудно намирам там това което ми трябва. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|