Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Търсене в Блясък

Конкурс ~Мис и Мистър Тийн ~
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО
Предишната тема :: Следващата тема  

Коя да бъде мис Тийн?
а/desi_jc
35%
 35%  [ 7 ]
b/емчето
30%
 30%  [ 6 ]
c/el4eto
35%
 35%  [ 7 ]
Общо гласове : 20

Автор Съобщение
6tefkata

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Сеп 03, 2008 9:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз се сърдя,повече няма да влизам в тоя форум. Laughing Laughing

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
plami

Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV

МнениеПуснато на: Чет Сеп 04, 2008 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз вече гласувах вече.....стискам палци за моята фаворитка Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KiSs

Местожителство: вLizaм В кLубЪ I sяDaм на баRa,300 воDka I щЕ DрУsaм DупаRa... ;]

МнениеПуснато на: Пет Сеп 05, 2008 4:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Aйде,честито на финалистките Smile
s' ola ta taxidia esy konta mou...
Върнете се в началото
miss_sixty

Местожителство: област "София-град", община Столична

МнениеПуснато на: Нед Сеп 07, 2008 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз само неразбрах, дали ние (журито) имаме право сега да гласуваме или...????

напълно съм съгласна с Йони и мисля след малко да пусна отговорите на 3те....до 1 час ще се заема... Wink

miss_sixty

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 8:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

така... значи ето какво ни написа.....

Ели:

1. Кои са ви фаворитите за спечелване на конкурса, ако вие не сте сред финалистите ? (тука отварям скоба да поясня, че е желателно всеки да си каже мнението как би гласувал ако беше на наше място, така че никой да не се притеснява да си каже, само защото ще обиди някой. )
2. Кое е най - потресаващото нещо, което ще помните винаги ?
3. С кои свои качества мислите, че превъзхождате другите ? (не бъдете скромни )
4. Известна личност на която искате да приличате, подражавате ? С какво му/и симпатизирате ?
5. Какво мислите за 15 годишното момиче, което наскоро роди детенце без да подозира, че е била бременна ? (пресен случай от последните дни, който шокира всички)

1. Фаворитка ми е Деси, защото е много интелигентна и ми харесва начина й на мислене.
2. Пресен случай от Гърция..Човек, кара мотор, минава покрай църква, спира, прекръства се и си продължава по пътя..Такова нещо едва ли някога ще видим в българия за жалост..
3. Амиии..на външен вид ги превъзхождам с погледа ми..Доста съм отговорна и изпълнителна..И искрена..абеее, другите да кажат.
4. Анджелина Джоли. Не заради външния вид, а заради това че помага на хората от третия свят.
5. Донякъде я оправдавм щом не е знаела, че бременна.И не пожелавам на никой подобно нещо..

1За какво ще използвате титлата си и ще се борите ли за световен мир?-Титлата незнам за какво ще я използвам..Смисъл във форума. А ако бях участвала в истински конкурс определено щях да я използвам за добри цели като благотворителност. Бих направила всичко възможно за да има световен мир, когато порастна.
2Най-важното човешко качество е ..... Защо?.Не е само едно-искреност, доверие, търпени, способността да прощаваш на хората.
3Вътрешната или външната красота е по-важна? Защо?-За мен е по-важна вътрешната красота. Колкото и красив да е 1 човек отвън, не би ми било приятно да общувам с него, ако е грозен отвътре.
4Представата ви за идеален мъж и жена ( задължително и за двете.Избройте както и черти от външния вид, така и от характера и на мъжа и на жената!)-Представата ми за мъж е някой мускулест, загорял, с тъмни очи и коса, с чувство за хумор, грижовен, да има малко от подправката "лошо момче" в него, да има стил. А за жена-тъмна, дълга, чуплива коса, черни коси, да не е прекалено слаба, тъмна кожа, отново чувство за хумор..
5Направете подробно описание на себе си като харакактер.С какво обичате да се занимавате, хобита, интереси, цели в живота и всичко, което ви хрумне.
Като характер олицетворявам вечното движение и оптимизъм, рисковете и големите приключения. Може би това е моето щастие. мисля, че животът е приключение, че всеки ден идва с нещо ново и интересно, че светът е лотария, в която печели този, който залага на голямо. За мен най-противен е страхът-по-добре една загубена, отколкото пропусната от страх и нерешителност битка. "Рискувай, за ад постигнеш, защото светът принадлежи на смелите"-това е девиза ми. Като човек съм открита, притежавам голяма воля и упоритост. едно от добрите ми качества е креативността. Обичам да влизам в роли, да рисувам, да танцувам.. Особено народни танци..Горда съмч че съм българка и че живея в българия-страна с богато минало и невероятно красива природа. Обожавам морето-кара ме да се счувствам свободна. Обичам личната независимост и не понасям някой да ми се налага. Мисля, че не съм добра приятелка. Близките ми могат винаги да разчитат на мен, но понякога върша необмислени неща и ги обиждам дълбоко. Склонна съм да забравя за тях дни наред, но това не означава, че не ги обичам и ценя.Ненавиждам сухотата в нещата, пустинното еднообразие в живота и природата, всички, които се опитват да набутат безбрежния живот в някакъв калъф. За мен е ужас дългото застояване, затова обожавам да пътувам..Като пътувам се чувствам като риба във вода..Няма значение с кой, кога и къде, важното е че съм на пътя Laughing Laughing Най-важните неща в живота ми засега са семейството и приятелите ми. Дали са ми много и ги обичам безкрайно. Правят ме такава, каквато съм..
Доста дългичко го написах май.. Rolling Eyes

1:Мисъл или реплика от книга, или филм - нещо,което ви е впечатлило и ще запомните-"...Спомените са едниственият рай, от който не могат да ни изгонят...Да умееш да се наслаждаваш на миналото значи да живееш двойно..."
2:Лично прозрение - някакъв девиз, нещо на което животът ви е научил или в което вярвате -"Рискувай, за да постигнеш, защото светът принадлежи на смелите!"
3: Какво са звездите без блясък (Мен лично ми е любопитно от както чета списанието )-Хора като всички останали-със собствени чувства, страхове, мечти и проблеми.
4: Защо харесвате "Блясък" (Разбирай те го както искате - списанието, форума, или същ. име от м.р. ед.ч.)-Списанието го харесвам защото е обективно и статиите в него са истински и верни..А във форума намерих много нови приятели и интересни, млади и умни хора.
5: Какво мислите за независимостта на Косово (Нали не върви конкурс, без политически въпрос към претендентите? Ще оставя въпроса на политиците..И все пак не ги признавам за независима държава..

Еми:

1. Кои са ви фаворитите за спечелване на конкурса, ако вие не сте сред финалистите ? (тука отварям скоба да поясня, че е желателно всеки да си каже мнението как би гласувал ако беше на наше място, така че никой да не се притеснява да си каже, само защото ще обиди някой. )
2. Кое е най - потресаващото нещо, което ще помните винаги ?
3. С кои свои качества мислите, че превъзхождате другите ? (не бъдете скромни )
4. Известна личност на която искате да приличате, подражавате ? С какво му/и симпатизирате ?
5. Какво мислите за 15 годишното момиче, което наскоро роди детенце без да подозира, че е била бременна ? (пресен случай от последните дни, който шокира всички)

1. Лично мой фаворит би бил Или(WENDY)...НЯМА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПРИЧИНА,ПРОСТО МИ СЕ СТРУВА МНОГО ПЕЧЕН И ЗАБАВЕН ЧОВЕК.
2. Първото,което ми дойде на ум определено беше взивовете от военния склад в Челопечене.Това за мен беше един голям ужас.Няма да забравя как набързо станах и то в 6 и 20...До сега не ми се беше случвало нещо подобно(надявам се повече никога да несе случва) и честно казано бях откачила...
3. Ми от доста време съм във форума,но не съм виждала никого на живо и така ми е трудно да определя.
4. Лично аз винаги съм искала да бъда направя някакво голямо откритие.За това се възхищавам на учени хора,които са постигнали много неща в живота не само за себе си.
5. Дори и да прозвучи сорово,тя си е виновна!Не мога да ги разбера аз тези неща(ОМГ,та тази е на моите години)За мен е безотговорна работа и от страна на момичето,а и от страна на родителите й.

За какво ще използвате титлата си и ще се борите ли за световен мир? Laughing- За световен мир аз и да се боря,на дали ще постигна нещо... Smile Иначе за какво бих я използвала...Ами не знам,но за мен ще бъде чест да я нося!

Най-важното човешко качество е ..... Защо?-Смелостта...Винаги съм се възхищавала на смелите хора.Въпреки,че лоялността също е едно важно качество...

Вътрешната или външната красота е по-важна? Защо?- И двете са важни,но и аз съм на по-изтърканото мнение,че вътрешната красота е по-важна...Наистина първо хората правят впечатление с външния си вид,но аз не мога да общувам с човек,който таи много злоба в себе си..т.е. вътрешно е ужасно ''грозен''.

Представата ви за идеален мъж и жена ( задължително и за двете.Избройте както и черти от външния вид, така и от характера и на мъжа и на жената!)-Като се замисля не би ми било толкова трудно да изтъкна и качествата на жената.Според мен тя трябва да бъде умна.Красотата...всяка жена е красива!Иначе трябва да има достойнство и да не позволява да го загубва,заради някой мъж!Нека бъде възпитана,да не бълва глупости,като някой простак.. Smile Общо взето това...А мъжа...и той нека е умен Smile Да има чувство за хумор(о,обожавам мъже с такова чувство)но когато стане дума за сериозни работи да бъде сериозен.. Wink Иначе най-важното е да има уважение към жената,независимо дали е умен или спец в разказите на вицове. :p

Arrow 1:Мисъл или реплика от книга, или филм - нещо,което ви е впечатлило и ще запомните Question--Тъй като Хари Потър определено ми е любимата книга,ще дам пример от там: ''За Хари ПОтър....момчето,което оживя!''...е не е кой знае какво,но се е загнездила в съзнанието ми.Иначе от филми мога да дам много примери.Титаник:''Ако скочиш ти,скачам и аз...помниш ли?''.....От Историята на Пепеляшка(нз дали си го гледала,но) там имаше един надпис,който гласеше следното:''НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!''...Адски ме впечатли това...
Arrow 2:Лично прозрение - някакъв девиз, нещо на което животът ви е научил или в което вярвате Question-''Никога не позволявай на страха да провали живота ти''....доста ми харесва наистина.Лично прозрение не е,но е нещо,което не веднъж съм си повтаряла!
Arrow 3: Какво са звездите без блясък Question (Мен лично ми е любопитно от както чета списанието Rolling Eyes )-Аз лично не бих определила нито един земен човек,като звезда!Мразя това определение и винаги съм го мразила!Да така наречениете звезди може да са известни,богати,красиви,обичани,но преди всичко това са ХОРА!За това бих отговорила,че звездите(истинските звезди,на небето ) не могат да бъдат без блясък....тогава всичко би било безсмислено...
Arrow 4: Защо харесвате "Блясък" Question (Разбирай те го както искате - списанието, форума, или същ. име от м.р. ед.ч.)-Харесвам форума на списание ''Блясък''...не помня да съм твърдяла,че харесвам списанието....поредното е!Но въпреки всичко го харесвам повече от някои други...
Arrow 5: Какво мислите за независимостта на Косово Question Laughing (Нали не върви конкурс, без политически въпрос към претендентите?Не съм много компетентна в тази област..определено,за това ще се въздържа от дълги обяснения!Нямам нищо против,че Косово е независима държава.

и Деси:

1. Може би Или. Тя си ми е слабост.
2. Под потресаващо разбирам нещо отрицателно. Когато дядо ми и баба ми починаха.
3. Не мисля, че аз съм човека, който да го каже... Но може би способността ми да съм справедлива, независимо от всичко.
4. Любимата ми певица - Лаура Паузини. Тя е италянка, пее превъзходно. Много е всеотдайна на сцената и излъчва един магнетизъм. Изкрено и се възхищавам за всичко, което прави.
5. Всъщност вчера научих от новините за тази случка... и още съм потресена! Фактът, че не е разбрала не ме очудва толкова много, защото е била в т.н "цветна бременност" и е нямала симтоми, по които да познае, че е бременна. Но това, че е на 15... Още едно доказателство, чеголяма част от младите са много безрасъдни и изобщо не мислят за последствията, когато се чивтосват.

а какво ще използвате титлата си и ще се борите ли за световен мир? - Ще бъда честна и ще отговоря, че само ще се фукам. Laughing Laughing Laughing

Най-важното човешко качество е ..... Защо? - Способността да преодоляваме всичко, което съдбата ни поднесе. Наистина е много полезно.

Вътрешната или външната красота е по-важна? Защо? - Вътрешната. Защо? Защото външната красота е временна. Рано или късно човек остарява и губи красотатата си. ДОкато това в душата остава, независимо от годините. Винаги съм избирала приятелите и гаджетата си по душата. И харесвам хора, за които вътрешната красота е на първо място.

Представата ви за идеален мъж и жена ( задължително и за двете.Избройте както и черти от външния вид, така и от характера и на мъжа и на жената!) - Жена: Красиво слаба, с тъмен тен и тъмна коса, висока, себеуважаваща се, умна, красива.
Мъж: Висок, черна коса, ЗЕЛЕНИ очи, чаровен, остроумен, интелигентен, забавен, общителен.

Направете подробно описание на себе си като харакактер.С какво обичате да се занимавате, хобита, интереси, цели в живота и всичко, което ви хрумне. - Като характер съм доста уравновесена, що става дума за другите около мен, но когато ме ядосат откачам. Винаги съм склонна да помагам. Много обичам приятелите си. Доста съм педантична, обичам нещата да са по схема и ми харесва да планирам (няма значение какво). Своодното си време отдавам на филми - гледала съм милиони филми, така да кажа - киноманка съм. Обожавам фотографията и ми допада да снимам. Също обичам в свободното си време да чета исторически материали. Относно мечтите ми, смятам да ставам юрист. Искам да имам хубаво семейство, да живея в готина къща и да си купя (сама) BMW. Laughing

1:Мисъл или реплика от книга, или филм - нещо,което ви е впечатлило и ще запомнитe? - Тъй като съм киноманка...От филма Juno: Find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome. The right person is still going to think the sun shines out of your ass. That's the kind of person who's worth sticking with! (Ако е нужно ще превеждам.)

2:Лично прозрение - някакъв девиз, нещо на което животът ви е научил или в което вярвате. - Животът продължава! - На това се научих (или ме научиха)

3: Какво са звездите без блясък? (Мен лично ми е любопитно от както чета списанието Rolling Eyes ) - Нищо! Нали блясъкът ги прави звезди.

4: Защо харесвате "Блясък"? (Разбирай те го както искате - списанието, форума, или същ. име от м.р. ед.ч.) - Списанието вече не го чета. А без форумът не мога. Влизам тук от много време и вече ми се е превърнало в навик.

5: Какво мислите за независимостта на Косово? (Нали не върви конкурс, без политически въпрос към претендентите) - Аз съм за. Както ние, примерно, сме извоювали независмостта си, така и те го заслужават. Естествено първите години ще бъдат трудни.

miss_sixty

МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 8:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

е това бяха отговорите, надявам се че ше ви помогнат да изберете.... Wink
plami

МнениеПуснато на: Чет Сеп 11, 2008 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

До кага ще бъде гласуването и кога ще ознаем победителката Question Rolling Eyes
Върнете се в началото
miss_sixty

МнениеПуснато на: Пет Сеп 12, 2008 9:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ми плановете бяха анкетата да е за две седмици..
ioni

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2008 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

up

I CaN TaKe YoU
Върнете се в началото
winx

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2008 12:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy

This time was diffrent
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out on my life
Върнете се в началото
plami

МнениеПуснато на: Съб Окт 04, 2008 5:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Минаха повече от две седмици, но виждам, че гласуването е доста успорвано.... Rolling Eyes
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Bliasak.bg Форуми -> ПАРТНЬОРСТВО Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страница 10 от 10

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети