Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Temptation
|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 10:37 am Заглавие: КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ЖУРИТО НА MUSIC IDOL 2? |
|
|
Тук е мястото да поговорим за новото жури на MUSIC IDOL 2. Как ви се вижда, не са ли малко остри и груби спрямо участниците?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mgxpower

Регистриран на: 25 Ное 2007 Мнения: 81 Местожителство: Варна/Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Тоя Фънки просто нямам думи да опиша какво възмущение изпитвам към този индивид!
За какъв се мисли свинята му долна?!Ако съм там ще го пребия честно ви казвам какво разбира това животно от музика?! _________________
http://www.vbox7.com/user:mgxpower |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jessy Moderator

|
Пуснато на: Чет Фев 28, 2008 7:07 pm Заглавие: |
|
|
Журито е под всякакква критика Много зле особено онзе дебил Фънки _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Фънки вън не ща да му гледам физиономията.........Мисли се за голяма работа,че тръгнал да обижда хората |
|
Върнете се в началото |
|
 |
desi_jc

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 4:13 pm Заглавие: |
|
|
BIG SHIT! _________________ I feel your voice...
I can hear no other noise! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smitey
|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 6:32 pm Заглавие: |
|
|
освен Вили Казасян не виждам кой друг от тези имат работа.
ели пък онова просто прасе, дето не се вижда как изглежда ами нарежда наред. дори не е постигнал нещо, с което да заслужава да се държи така.
тръгнал да ми нарежда на дебели и на не-модно облечени... леле, такъв дебел и облечен ще ти дам отзадеееее, педермак грозен. само да не ми се вясва пред погледа, че ще го направя див и щастлив. _________________ (\_/) Това е Зайо, копирайте го в
(0.o) профила си, за да му помогнете
(_._) да постигне световно господство.
Soldiers... welcome to the Suck! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
WENDY

|
Пуснато на: Пет Фев 29, 2008 6:50 pm Заглавие: |
|
|
Йорданка Христова определено ми липсва страшно много! Дони също.
От новото жури Люси ми е най-симпатична.
А тая дебела буца Фънки (Свинки) от къде го изкопаха не знам! Миналата година се ядосвах на Слави (нищо против Слави, даже го харесвам, но като жури беше ужасен) и си мислех, че няма по-заядлив и неподходящ за жури човек, но ето че имало. Ама по-добре да не казвам "Фънки е възможно най-гадния...", да не вземат пък догодина да ме изненадат още по-неприятно... _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zlatina_savova
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Тазгодишното жури е некъдърно с изключение на Есил Дюран.
А и 12 финалиста които са избрани сигурно пеят адски фалшиво.
Забележете критиката на сегашния мюзик идол 2 е по голяма.
А на предишният мюзик идол 1 критиката беше много малка.Нямаше ги тези разочарование в хората които сега ги има.
Тотален провал на bTV и Междинна станция.
Слави Трифонов доказа ще е номер 1 в шоубизнеса.
Друг като него едва ли че се появи скоро.
А се питам как онези двама галфони наречени програми шефове на bTV Апостол Пенчев и Вики Политова не го разбраха.
Защото тези двамцата нямат никакъв усет на кого да се доверяват за мюзикалните реалита.
Надявам се след този провал някой хора да си вземат поука. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ioni

|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Тази година журито ме кефи супер много.Вили Казасян е един музикант,достоен за уважение.Есил е супер образована,Люси е една истинска звезда,а Фънки е супер умен човек.Вярно е,че се заяжда с някои от кандидатите,но тези,които можеха да пеят,на нито един от тях не е казал нищо лошо.Според мен журито тази година е на много високо ниво.А ти zlatina_savova си като Гого.Тази тема не е за това,колко е велик Слави(ИЛИ ГЛОРИЯ),а за сегашното жури. _________________ If I WaNt To
I CaN TaKe YoU
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Нед Мар 02, 2008 7:32 pm Заглавие: |
|
|
ioni написа: |
Тази година журито ме кефи супер много.Вили Казасян е един музикант,достоен за уважение.Есил е супер образована,Люси е една истинска звезда,а Фънки е супер умен човек.Вярно е,че се заяжда с някои от кандидатите,но тези,които можеха да пеят,на нито един от тях не е казал нищо лошо.Според мен журито тази година е на много високо ниво.А ти zlatina_savova си като Гого.Тази тема не е за това,колко е велик Слави(ИЛИ ГЛОРИЯ),а за сегашното жури. |
Има право да го сравнява и с миналото жури.И само да та светна въпросният Фънки като видеше някой по грозен или дебел човек го връщаше без да е чул възможностите му.Извинявай тва е пълна подигравка.Свинята Блатска да се погледне първо него си.И не само аз съм на това мнение,а хилядите зрители.Много малко хора,да не кажа еденици,са съгласни с избора на жури тази година. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sexy_baby_f_
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 12:50 pm Заглавие: |
|
|
тряаше да си е миналогодишното жури мн бяха яки и когато някой не ставаше му го казваха деликатно,а не кат тея гадове...никой от тях не става (!)  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
smitey
|
Пуснато на: Пон Мар 03, 2008 8:35 pm Заглавие: |
|
|
sexy_baby_f_ написа: |
.никой от тях не става (!)  |
Вили Казасян не става ?
Есил Дюран не става ?
Люси не става ?
Филип Киркоров не става ?
от изброените всеки един е доказан професионалист особено В.Казасян.
единствения, който не е за там е Фънки... като видях сина му направо щях да избухна в смях.. и този ми тръгнал да критикува  _________________ (\_/) Това е Зайо, копирайте го в
(0.o) профила си, за да му помогнете
(_._) да постигне световно господство.
Soldiers... welcome to the Suck! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plami

Регистриран на: 17 Май 2007 Мнения: 3838 Местожителство: RAZGRAD.../...SVISHOV
|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 4:01 pm Заглавие: |
|
|
Другата година като изберат друго жури пак ще има такива членове които не ни допадат...Важното е в крайна сметка да се избере талантлив изпълнител...,а журито не избра нас зрителите за да се дразнем, а явилите се на кастинг...Не е ли така ?????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sladkata_bibsi

|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 6:13 pm Заглавие: |
|
|
plami написа: |
Другата година като изберат друго жури пак ще има такива членове които не ни допадат...Важното е в крайна сметка да се избере талантлив изпълнител...,а журито не избра нас зрителите за да се дразнем, а явилите се на кастинг...Не е ли така ?????? |
Определено е така,но тоя Фънки просто минава границата. Не е нормално да се държи така с хора,които нищо не са му направили и с нищо не са го убидили,но явно някой трябва да го направи за да се светне малко в празната глава  _________________ КоЙтО иСкА дА мЪъ ЗаСеНчИ нЕкЪъ СлЪнЧаСъ!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogo__16

Регистриран на: 04 Сеп 2006 Мнения: 6530 Местожителство: В призрачният град....
|
Пуснато на: Вто Мар 04, 2008 8:24 pm Заглавие: |
|
|
sladkata_bibsi написа: |
plami написа: |
Определено е така,но тоя Фънки просто минава границата. Не е нормално да се държи така с хора,които нищо не са му направили и с нищо не са го убидили,но явно някой трябва да го направи за да се светне малко в празната глава  |
И парадоксалното в случая е че той къса участници заради неща и крирерии на които дори тои самият не отговаря. _________________
Обич моя, прегърни ме и в сърцето си носи ме.
Обич моя, запази ме твой съм до край, твоя съм до край. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|